Trevlig säljare och flytten gick smidigt!
Adjust Moving AB
Välkommen till Adjust Moving AB – En aktör som tål att jämföras. Vi erbjuder professionella flyttjänster anpassade efter dina behov och önskemål. Med gedigen erfarenhet har vi byggt ett rykte som en pålitlig flyttfirma som alltid sätter kundens nöjdhet först. Vårt engagerade team hanterar allt från packning och transport till...
29 omdömen om Adjust Moving AB
Sedan starten hos Reco 2024
Hej Anna, Tack för ditt fina betyg, det är glädjande och nu även för mig :) - Adjust Moving
Bokade både flyttning och städning via Adjust Moving och är mer än nöjd. Konkurrenskraftiga priser, trevliga och väldigt duktiga medarbetare. Rekommenderar starkt Adjust Moving. Mikael
Hej Mikael, Tack så jättemycket för ditt fina betyg. Precis ett sånt betyg som verkligen gör skillnad :) - Adjust Moving
Allt var toppen. Från första kontakten till det att jag betalade. Bra service, trevliga, kollade upp vad som skulle flyttas, kom med tips och var effektiva
Hej Cornelia Tack för ditt fina betyg, vilket jag också ska framföra till flytt-personalen :) - Adjust Moving
Trevliga killar men svårt med språket. De kämpadepå bra med en flytt som säkert var jobbig att genomföra p g a gamla o slarviga kunder....
Hej Lars, Men det var ju bra att det fungerade trots språket. Vi är i alla fall både glada och tacksamma för ditt fina betyg och jag är helt säker på att de inte upplevde er som slarviga :) Martin - Adjust Moving
Jag använde Adjust Moving både för flytt och flyttstädning. Båda uppdragen utfördes enligt bokning snabbt, proffsigt och effektivt. De två som skötte flytten var mycket trevliga och tillmötesgående, städfirman likaså. I själva verket gjorde de mer än vad jag bett om. Även alla kontakter via mail och telefon var positiva - snabba svar och snabba besked.
Hej Gabriella Tack så mycket, det är mycket uppskattat av oss alla, när vi får ett så fint betyg :) Martin - Adjust Moving
- Proffsigt & personligt bemötande - Prisvärda - Packning, flytt & städ gick utmärkt Sist men inte minst, stort tack till Martin som arrangerade allt på distans. Ni får ett nytt uppdrag när det blir hus för oss!
Men Oj, Tack Johan, Jag blir lite rosig om kinderna, känner jag :) Det var en mycket trevlig recension, vilken jag också framför till de övriga i teamet. Tack så mycket. Martin - Adjust Moving
Mycket positiv upplevelse från själva bokning till och med hela flytten! Trevliga flyttkillar som var aktsamma med prylarna. 👍
Tack Per, Det var mycket glädjande att få ett så fint betyg för din upplevelse av oss. Martin - Adjust Moving
Mycket bra personal trevligt och effektiva
Hej Johan Det var både trevligt och glädjande. Jag ska hälsa flyttkillarna om detta. Tack så mycket. Martin - Adjust Moving
Jag har anlitat detta företag för två flyttar. Trevliga killar som jobbar effektivt och samarbetar bra.
Hej Magdalena. Tack för ditt fina betyg och jag ska verkligen meddela flyttkillarna om detta. Martin - Adjust Moving
Bra bemötande från första kontakt. Snabb återkoppling och hög servicenivå på medarbetarna. Jag beställde 2 flyttar och båda flyttarna fungerade utmärkt. Jag är en mycket nöjd kund.
Hej Lena Stort tack för ditt fina betyg och jag kommer självklart att hälsa detta till vår flyttpersonal eftersom jag vet hur mycket det stärker en. Martin - Adjust Moving
Snabba, trevliga och gjorde ett bra jobb!
Hej. Tack för ert trevliga betyg, det ska jag framföra till flyttkillarna. Martin - Adjust Moving
Överlag nöjd. Trevlig och duktig personals samt konkurrenskraftigt pris. Det enda jag kan anmärka på är trassel med bokningssystemet. Vi blev dubbelbokade så vi fick flytta vår tid en dag vilket var ok för oss. Däremot fick vi ett telefonsamtal på ursprungsdagen (tisdag) att flyttfirman var påväg mot oss. Fick ringa upp och berätta att vår bokning hade förskjutits. Flyttfirman ordnade misstaget och vår flytt kunde starta på onsdagen som vi enats om tidigare.
Hej Robin, Att det blev fel i bokningen, faller på mig då jag var ny och inte var fullt hemma i vårt bokningssystem, vilket jag ber om ursäkt för. Men det är glädjande att höra att ni var nöjda med det övriga och att flytten gick bra. Martin - Adjust Moving
Hej Anna, Jag tolkar ditt betyg som att ni var nöjda med utfört flyttuppdrag och det är alltid glädjande. Tack. Martin - Adjust Moving
VARNING! Detta är ett företag jag måste varna er alla för. Detta är ett företag som är väldigt oseriösa och bryter mot kontrakt och skriftliga överenskommelser. Min och Adjust ÖK var 5000kr efter godkänd flytt 10 dagar netto, efter 1 timmes i flyttprocecen kräver man full betalning samt att rutavdrag ej kommer ske och att jag behövde betala dubbel avgift och sedan kommer ytterligare krav på 3000kr kontant betalning, om jag ej betalade skulle flytten avbrytas och ställas in.
Hej Jahn Erich. Det var tråkigt att du upplevde det så. Vi har inte frångått vårt avtal, så till vida vad du själv uppgav i samband med din offertförfrågan. Vi blev tvungna, pga din kreditvärdighet att begära förskottsbetalning. Därefter har vi ansökt om RUT-avdrag, vilket enligt dig själv, nu har blivit godkänt. Så fort vi också får detta beslut från Skatteverket, så kommer vi självklart återbetala överskjutande del till dig. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss, om du har några funderingar.
Mycket effektiva och serviceminded!!
Hej Susanne. Det var mycket glädjande att höra. Tack så mycket :)
Flytt från Stockholm till Göteborg på samma dygn. Bra upplevelse
Tack Josef, för ditt fina betyg. Jag hoppas också att du har fått den reservdel som vi återställde.
Professionellt arbete till bra pris
Hej Zana. Tack så mycket, det var trevligt att höra att du upplevde det så :)
Väldigt trevliga grabbar som flyttade mina saker och flexibla. Mycket nöjd.
Hej Magnus. Det är precis den här typen av komplimanger som vår personal uppskattar att få. Tack så mycket. :)
Duktiga och efektiva. Proffsiga.
Hej Bengt. Vi uppskattar verkligen din erfarenhet av oss. :)
Jag köpte tillfällig container förvaring i samband med flyttning. Mycket positiv inställning till mig som kund, Vi är mycket nöjda
Hej Lars-Göran. Det var mycket glädjande att höra. Tack så mycket. :)
Proffesionellt bemötande vid bokning, flexibla och effektiva under flyttningen.
Hej Jonas. Det var trevligt att höra att du upplevde det så. Det tar vi till oss med glädje. Tack ska du ha :)
Så bra och smidig. Kan verkligen rekommendera dem!
Hej Lina. Tack så mycket för ditt fina omdöme :)
Professionellt bemötade hela vägen från offert till genomförande. Rekommenderas varmt.
Hej Oskar. Tack så mycket för dina stärkande ord. De är mycket värda för oss. :)
Snabba på att svara på offert. Duktiga och noggranna vid flytt och väldigt serviceminded. Prisvärt och vi kommer definitivt att komma tillbaka vid nästa flytt. Städningen var super 👌🏼
Hej Jenny. Det är alltid extra glädjande när våra kunder återkopplar till oss med sina positiva upplevelser. Du är alltid välkommen om du behöver hjälp igen. Tack för ditt fina betyg :)
Vi hade avtal att de skulle komma efter 14 men grabbarna kommer redan 11.30, vilket blev extremt stressigt då jag redan sagt att nycklarna fås inte förrän efter 14. Så då fick de vänta 2 timmar efter de var färdiga. Blev ändå bemött trevligt av de unga grabbar. Jobbade hårt trots jobbig hiss och massa trappor. Starka och duktiga, dock lite slarvigt med en del möbelhantering men inget gick sönder som tur är. Tacksam för hjälpen!
Hej Doris. Det är viktigt med både ris och ros, för hur ska man annars kunna bli bättre :) Vi är tacksamma för din ärlighet och glada över att du blev nöjd :)
Effektiva, hjälpsamma och trevliga
Hej Klara. Vi tar till oss dina ord med glädje. Tack ska du ha :)
Very customer focused! Attractive quotation was received quickly per email. I discussed the details of my relocation over the phone with a friendly sales person. Two nice men and a van arrived at the agreed time on one of the hottest summer days. They carefully loaded and unloaded my household items with a very positive attitude and without any complaints. Recommended. Thanks guys!
Hi Arjan. Thank you very much. It was gratifying to hear that you are so satisfied. :) Yes, our movers really do their best to ensure that you as a customer are satisfied :)
Flytten gick bra. 2 personer som jobbade bra. det negativa är att en av våra maskiner blev skadad under flytten och vi har skickat reklamation till Adjust Moving. Vid första kontakt med Adam erkänner de inte skadan. Vi har kontaktat en tekniker för att undersöka maskinen.
Tack så mycket för din feedback Ricardo, och vi beklagar incidenten med skrivaren. Du får jätte gärna höra av dig när du fått utlåtande ifrån teknikern. Med vänliga hälsningar Adjust Moving AB
Adjust Moving är en fantastisk flyttfirma, och jag rekommenderar dem helhjärtat. De anstränger sig till max och är flexibla till tusen. Kommunikationen är också väldigt bra, och teamet är jättetrevliga. Konkurrenskraftiga priser har de också. Five stars!
Tack för din fina omdöme Marianne. Vi är glada att du är nöjd med vårt arbete och ser fram emot att träffa dig igen! Med vänliga hälsningar Adjust Moving AB