Trevligt bemötande, hade inga förväntning, jag bara hoppades att allt skulle funka viket det gjorde. Jag är väldigt nöjd med flytt hjälpen.
Adrc Bygg AB
10 omdömen om Adrc Bygg AB
Sedan starten hos Reco 2024
Anlitade för flyttstädning, och företaget gjorde ett strålande jobb! Varit lätta att ha kontakt med samt trevliga. Rekommenderar :)
Bokade flyttstädning på relativt kort varsel, de löste det utan problem. Mycket trevliga och tillmötesgående, fint städat!
Hej Richard Tack så jättemycket för att du gav oss den högsta betyg och för den finaste omdöme Med vänlig hälsning Ramadan
Rekommenderas varmt! Jag har behövt byta datum flera gånger och blev bemött så fint trots mitt krånglande. Malvina som kom till mig och städade var supertrevlig, noggrann och har gjort ett otroligt bra jobb! Är så nöjd!
Hej Emma Tack för att du tog dig tid att lämna en fint omdöme! Vi jobbar mycket för att kunden vara nöjda Vänliga hälsningar Malvina
Positivt städningen var kanon personalen som tog hand om städningen var kanon och trevliga
Hej Carina ! Tack för din fina omdöme 😊 Hälsningar Malvina ADRC bygg &Städ AB
Trevliga, lätt att komma överens, kundorienterade.
Hej Silvia Tack för att du tog din tid att skriva den fina omdöme! Med vänlig hälsning Malvina/ ADRC bygg &Städ AB
Trevligt bemötande, smidigt och proffsigt skött arbete. Inget krångel. Mkt nöjd!
Hej Johan ! Tack så mycket för att du gav oss den högsta betyg och den fina omdöme. Mvh ADRC bygg &Städ AB
5+, dem kom i tid och utförde ett utomordentligt arbete med att städa lägenheten. Kommer definitivt att anlita dem igen!
Tack för din fina omdöme Erik !!
Väldigt bra företag, med professionella anställda. Rekommenderas..!
Tack så mycket för din omdöme
Utmärkt arbete, baserat på personlig erfarenhet, förstås. Du kan prova själv och du kommer att bli helt nöjd.
Tack så mycket för din feedback