Dränering i Västra Götaland

Orter i Västra Götaland
Tjörn  (1 st)
Partille  (1 st)

Topp 10 dränerare i Västra Götaland

• Vi utför alla typer av markarbeten, dränering, anläggning av avlopp m.m. och säljer det mesta du behöver vid markarbete t.ex. rör, jord, grus och makadam. Välkommen!
    Lena L
    Lena L: Hjälpte oss att dränera om huset. Väldigt bra ”gubbar” som utförde jobbet, lyhörda och bra hjälp med olika val vid grävningen
  • Göteborg Mark & Bygg AB

41 omdömen
    Martin H
    Martin H: Bra utfört arbete, trevlig hantverkare och rimligt pris. De lovade att utföra jobbet i November( jag fick påminna de) men blev utfört i Februari
  • Britt J
    Britt J: trädgårdsarbete beskärning av flera träd allt var till belåtenhet vi kommer att anlita fler gånger
  • Atre Bygg AB

17 omdömen
    Annika A
    Annika A: Snabba, effektiva och proffsiga! Gick fortare än väntat och blev snyggt och bra!
  • Sivan A
    Sivan A: Jag har ringt de i sista minuten dem var så snälla och svarade mig kl 23 i kvällen sen fick jag tiden direkt dagen efter Lägenheten var så rent jag kan absolut inte klaga tack för allt
  • Henrik K
    Henrik K: Beställde asfaltering av uppfart till huset. Offerten kom samma dag som jag begärde den och jobbet utfördes snabbt utan strul. Väldigt nöjd!
  • Gashishuang S
    Gashishuang S: De håller utlovad projekt tid med hög kvalitet! Har anlitat dem flera gånger och är jättenöjd alltid! Starkt rekommendera dem till alla!
  • Mark Ant AB

6 omdömen
    Lovisa S
    Lovisa S: Vi anlitade Charlie för att gräva ut för att plantera en häck. Vi fick ett mycket trevligt bemötande, bra kommunikation och ett professionellt utfört arbete. Det blev ingen övrig åverkan på marken runtomkring utan han var mycket precis och försiktig i sitt arbete vilket vi är mycket tacksamma för! Rekommenderas varmt!
  • Mikael S
    Mikael S: Gjutning och dränering för garagebygge.
  • Sara N
    Sara N: Hej Jag vill börja med jag hade fukt i källare väggen ,kontaktade företaget aride AB somlovade mig skulle bli av med fukten i käller väggen det skulle funka det kostade mig 59000 kr efter Rut avdrag ett år senare har lika mycket fukt på väggarna i källare och 59000 kr fattigare metoden är värdelös det finns ingen saning i det har inte fått kontakt med aride.se sedan dem installerade apparaten fick ingen protokoll som visar min källare är torr Efter ett år när jag mätte fukten i källare det finns fortfarande fukt ännu mera Jag skriver för att jag känner mig blev lurad av företaget och fick ingen pengar tillbaka