Vi utför alla typer av markarbeten, dränering, anläggning av avlopp m.m. och säljer det mesta du behöver vid markarbete t.ex. rör, jord, grus och makadam. Välkommen!
Lena L:
Hjälpte oss att dränera om huset. Väldigt bra ”gubbar” som utförde jobbet, lyhörda och bra hjälp med olika val vid grävningen
Martin H:
Bra utfört arbete, trevlig hantverkare och rimligt pris. De lovade att utföra jobbet i November( jag fick påminna de) men blev utfört i Februari
Lena A:
Jag är väldigt nöjd med Byggzentrum! Mycket bra och snyggt jobb och de jobbade på bra. Tog kortare tid än de hade uppgett från början. Mycket enkla, trevliga och snabba i kommunikationen. Bra pris. Jag är jättenöjd! Kommer helt klart att rekommendera dem till vänner. Lena
Sivan A:
Jag har ringt de i sista minuten dem var så snälla och svarade mig kl 23 i kvällen sen fick jag tiden direkt dagen efter
Lägenheten var så rent jag kan absolut inte klaga tack för allt
Christian J:
Mycket bra service, självgående och uppfinnesrik! Rekommenderas starkt.
Uppstod problem under arbetets gång så löste Charlie det utan minsta bekymmer.
Offert stämde väldigt bra med faktura.
Gashishuang S:
De håller utlovad projekt tid med hög kvalitet!
Har anlitat dem flera gånger och är jättenöjd alltid! Starkt rekommendera dem till alla!
Anders Jonas B:
Ett jobb som betydde asfaltering av garageuppfart samt läggning av gatsten i valv, därvid massa annat som kantstenar, rabatter, corténplåt etc. Att jobba med denna firma är fröjd. Kreativa, mycket måna om kvalitén på sin leverans. En bra och kontinuerlig dialog med arbetsledningen betydde för mig att jag fick det som jag ville ha det och till och med bättre, samt en faktura som överensstämde till 100% med den offert de lämnat (plus de tilläggsarbeten jag beställde längs med vägen). Arbetet utfördes inom överenskommen tidsram. Kommer absolut att anlita dem igen!
Eddie p:
Jag har själv jobbat en del för J.Strömbergs och har inte haft några problem med att få betalt, Trevligt folk att jobba med och höga krav på arbetet för att hålla en hög standard. Svarta löner har jag väldigt svårt att tro att de förekommer då Joakim strömberg är en ytterst seriös människa och driver företaget därefter, Dessutom så gör han en stor del av jobben för kommunala och statliga bolag så det är lite svårt med svarta pengar då.
Sen att han har läs och skriv svårigheter och gör ett stavfel här och där har väl ändå inget att göra med dom tjänster hans företag tillhandahåller
Evy L:
Toppen bra, snabba och noggranna, hel nöjd, mycket bra killar, lättsama, dränerat huset,allt blir toppen, återställt i bästa skick, efter dräneringen.
Nina T:
Trevligt kundbemötande och lyhörda på vad vi ville göra. Snabb återkoppling på offertförfrågan och lätt att komma i kontakt med per telefon. Litet företag med med bra personal.
Välj dem!!
Bra priser i jämförelse med de stora företagen.
stefan g:
Bra företag med stor kunskap i mark och trädgårdsjobb.Väldigt trevligt bemötande av en platschef som heter Mattias Slätt. Avslappnad och cool snubbe. Priset dom begärde var klart under dom andra firmorna jag kollat med.Bra firma som jag rekomenderar.
Fredric G:
Anlitade sprängarpojkarna för att ta bort en ganska stor bergknalle precis intill huset. De visade ett seriöst o kunnigt intryck inför jobbet och levererade precis i linje med va de lovat. Jobbet blev tom lite bättre än vad jag trott. Och priset blev vad vi kom överens om.
Marcus E:
Anlitade företaget för ett dräneringsarbete. Bra och tydlig prissättning. Såväl projektledaren och grävarna brydde sig mer om slutresultatet än om att få fakturera snabbt. Väldigt lyhörda! Jag fick kontakt med företaget via rekommendation och vill givetvis rekommendera vidare.
Per D:
Supermysig restaurang med ett fåtal men mycket goda rätter till bra priser. I anslutning till restaurangen har de en fiskaffär där de säljer färsk fisk och skaldjur men även saft och marmelad med mera från en lokal producent.