Allsam AB

2.3

6 omdömen om Allsam AB

Liz K
Skrev om Allsam AB

Fantastisk service, vi bytte partner till Allsam som hjälpte oss med ett ramavtal. Vi blev väldigt bra bemötta, vi rekommenderar Allsam starkt! //A.n.k bygg och renovering ab

Rezy Rizek S
Skrev om Allsam AB

Äntligen en Partner som förstår vad service och bra bemötande innebär. Jag har länge gått med olika avtal hos olika leverantörer, dyra priser och långa telefonköer. Nu har jag en byrå som sköter allt, pressar priser, bra service med fantastiska förmåner. Jag rekommenderar detta bolag starkt.

Dieter V
Skrev om Allsam AB

Skämbolag, ringer kontinuerligt och försöker lura dig att skriva på ett kontrakt

Maxim G
Skrev om Allsam AB

Ingen svarar i telefonen. Ingen svarar på mail. sålde mig två telefonabonnemang men placerade dem i mitt företags namn utan att berätta för mig. Det är omöjligt att kontakta dem.

Hans Viktor R
Skrev om Allsam AB

Väldigt dåligt skött. Korta versionen. Ta inte hjälp av detta företag för något. Detta är ett av hundratals företag som ringer upp en och vill att man byter abonnemang och lovar att de ska fixa allt mm. Skulle kollat upp dessa mer noggrant innan jag signerade något. De hade missat beställning av växeltjänster till två av företagen så på datumet som operatörsbyte skulle ske så fungerade inte växlarna. De hade också missat att beställa portering av fastnumret som behövdes till växeln för ena företaget. De skulle...

Bo Karl Daniel J

Bolaget har ringt utan att få svar och utan att lämna meddelande. Därefter skickar det ett email som hänvisar till det icke-existerande samtalet och bilägger en offert om två nya mobilabonnemang hos Tele2. Offerten skickas även per länk i sms. Fullständigt oseriöst.