Älvsjö Optik

Älvsjö Optik

En del av Klarsynt www.klarsynt.se
  • BadgeSixYears

Välkommen till Älvsjö Optik! På Götalandsvägen 221A i Älvsjö hittar du Älvsjö Optik och vi som jobbar här heter Kevin och Mikael. 2019 är här och vi sitter framför skärmar mer än någonsin. Du kan därför lätt drabbas av “Digitala ögon”. Men lugn, låt någon av våra legitimerade optiker ta hand om dig och din ögonhälsa. Här...

672 omdömen om Älvsjö Optik

Sedan starten hos Reco 2019

MONA YVONNE K
Skrev om Älvsjö Optik

Det var proffsigt bemötande och fina lokaler.👍 Det var en trevlig stund att besöka butiken och optikern var kunnig och mycket trevlig, skall verkligen rekommendera butiken. Vänligen den nöjda kunden Mona❤️

David H
Skrev om Älvsjö Optik

Bra service och trevlig personal

Magnus E
Skrev om Älvsjö Optik

Jättebra bemötande och jättebra service.

Nandhini S
Skrev om Älvsjö Optik

Bra bemötande, proffsig service.

Kjell L
Skrev om Älvsjö Optik

Trevligt och proffsigt bemötande Möjligen lite dyrare än väntat men jag är mycket nöjd med mina nya glasögon

Erica P
Skrev om Älvsjö Optik

Optiker Kevin är en optiker med ett genuint intresse för glasögon. Han är tillmötesgående och glad och gör allt för att du ska bli helt nöjd med dina glasögon eller solglasögon. Man blir helt enkelt glad när man är hos honom.

Victoria Dinh Thi L
Skrev om Älvsjö Optik

Jag har gått till Älvsjö Optik i flera år och är alltid lika nöjd. Kevin är professionell och mycket tillmötesgående. Har köpt mina glasögon och solglasögon här i nästan 10 år och kommer fortsätta att köpa dem här!

Fredrik M
Skrev om Älvsjö Optik

Bra service. Kevin är både trevlig och kompetent. Rekommenderas!

Shivanne J
Skrev om Älvsjö Optik

Gick på synundersökning. VÄLDIGT effektiv och bra bemötande

Roger U
Skrev om Älvsjö Optik

Trevlig och proffsig bemötande. En optiker jag kan rekommendera

Laura Tiina Maarit M
Skrev om Älvsjö Optik

Han tog sig tid både vid synundersökningen och val av glasögon

Nevena V
Skrev om Älvsjö Optik

Super nöjd med servicen! Kevin är verkligen proffesionell!

Peter O
Skrev om Älvsjö Optik

Trevlig bemötning, tydlig information.

Lena F
Skrev om Älvsjö Optik

Jag har varit kund många år och optiken är verkligen duktig och gör ordentliga undersökningar och ger rekommendationer Billy glass som man bör för att slippa revor i glaset. Ställer alltid upp med korrigeringar om bågen inte sitter bra efter någon månad. Dessutom kollar han alltid upp om man är nöjd med köpet.

Nicolas H
Skrev om Älvsjö Optik

Oftast är det griniga kvinnor i 60-årsåldern man stöter på inom denna bransch. Kevin däremot var glad och tillmötesgående. Helt klart den trevligaste optikern jag träffat.

Anton L
Skrev om Älvsjö Optik

Riktigt bra service han var tydlig och det gick snabbt. Jag kom lite tidigt men han kunde ändå börja tidigt vilket är bra

Eira E
Skrev om Älvsjö Optik

Mycket bra upplevelse. Man fick mycket hjälp och goda råd om hur vilka glasögon som är bäst för en själv. Fina glasögon och trevlig personal!

Lillen S
Skrev om Älvsjö Optik

Smidigt enkelt och trevligt bemötande

Sophia K
Skrev om Älvsjö Optik

Väldigt bra service! Optikern var snäll och inte stressad.

Rikard A
Skrev om Älvsjö Optik

Jag upplever att man som kund blir behandlad som man önskar. Proffsigt och med fokus på att få rätt hjälp och att man blir nöjd. Enkelt att boka besök/återbesök. Kommer rekommendera och har redan gjort det till vänner.

Aino S
Skrev om Älvsjö Optik

Min upplevelse på Älvsjö Optik var bra och jag blev bemött bra. Jag hade inte riktigt några förväntningar man det var bra. Jag gjorde en synundersökning för att kunna ta körlektioner.

Niklas J
Skrev om Älvsjö Optik

Gjorde synundersökning och köpte glasögon. Fick ett väldigt bra bemötande och ett professionellt omhändertagande.

Marita E
Skrev om Älvsjö Optik

Kunnig optiker! Kan rekommendera. Bra utbud av glasögon.

Brendon James B
Skrev om Älvsjö Optik

The most fun and friendliest opticians I have ever visited!

Ida A
Skrev om Älvsjö Optik

Snabb, smidig hjälp samt råd kring val av bågar. Mycket nöjd!

Morgan M
Skrev om Älvsjö Optik

Det var väl fungerande och bra.

Emma W
Skrev om Älvsjö Optik

Är super nöjd, det kändes tryggt, proffesionellt och lärorikt!

Abraham K
Skrev om Älvsjö Optik

Mycket proffissionell och varmt bemötande.

Julie K
Skrev om Älvsjö Optik

Väldigt professionell och positivt bemötande. Självklart väldigt bra på sitt jobb!

Anna S
Skrev om Älvsjö Optik

Väldigt bra bemötande. Optikern förstod precis mitt problem.

Per H
Skrev om Älvsjö Optik

Efter en minst sagt usel upplevelse med större optiklkedja blev det här motsatsen. Bra professionellt bemötande från synundersökning till betalning.

Aryan B
Skrev om Älvsjö Optik

Detailed and good though higher price than others

Bernice P

Trevligt bemötande, kunnig personal

Lars B
Skrev om Älvsjö Optik

Mycket bra. Kevin är kompetent och mycket serviceinriktad. Jag är mycket nöjd med mina slipade sportglasögon av märket Rudy Project.

Amira Khalil S

Det var bra bemötande . Fick rätt hjälp

Paul B

Bra...........................

Eli L
Skrev om Älvsjö Optik

Trevligt och proffsigt bemötande! Inte massa säljsnack, utan fokus på undersökningen!

Julian D
Skrev om Älvsjö Optik

Jag blev vänligt och professionellt bemött.

Helena T
Skrev om Älvsjö Optik

Noggrann synundersökning och trevlig service.

Hans Magnus E
Skrev om Älvsjö Optik

Ett mycket proffesionellt och trevligt bemötande varje gång

Anna E
Skrev om Älvsjö Optik

Mycket bra bemötande, optikern gjorde en grundlig undersökning och jag fick god hjälp vid val av bågar.

Magnus S
Skrev om Älvsjö Optik

Jag var inte redo på att det skulle vara så stort

Annie E
Skrev om Älvsjö Optik

Cooltjdjdidisksvsgyshsjsjsksododnsbhsudjdnbww sluta skriv till mig

Ulrika R
Skrev om Älvsjö Optik

Min första synundersökning någonsin. Blev trevligt bemött. Och optikern var tydlig med vad han gjorde hela tiden. Proffsigt

Anita L
Skrev om Älvsjö Optik

Mycket bra och vänligt bemötande i samband med köp av nya glasögon

Fille Å
Skrev om Älvsjö Optik

Kevin är topp. Han lyssnar på min problembeskriving och gör allt för att hjälpa.

Kenth A
Skrev om Älvsjö Optik

Bra mottagande, trevligt g personal , fick snabb tid o proffsig hjälp ! Ett varmt mottagande helt enkelt :) . Mvh Kent Augustsson

Lisa N
Skrev om Älvsjö Optik

Det var super! Gick så snabbt och personalen har så fint bemötande.

Anders W
Skrev om Älvsjö Optik

Genomförde synundersökning och köpte glasögon. Mycket professionellt och förtroendeingivande.

Catherine Andrée Margareta B

Bästa optikern! Tredje gången jag köper mina glasögon där. Så trevligt och proffsigt bemötande. Kan varm rekommendera dem. Mvh Catherine