Frisörer som lyssnar och klipper snyggt utefter _mina_ önskemål! :)
Another You Alternativesalon
3 omdömen om Another You Alternativesalon
Finns absolut ingen som Angie! ⭐️ Hon har gjort magi med mitt hår i snart säkert 10 år. Rekommenderar henne starkt 🥰
Jag gick dit en gång och bad att få en assymmetriskt frisyr och föreställde mig att de skulle klippa lite hips som haps och vara klara sen, men det fick jag äta upp. De klippte en perfekt frisyr och jag fick så otroligt många positiva kommentarer från mina vänner sen!
Efter att ha besökt salongen tre gånger för både klippning och "fixa" utväxten med avfärgning, och samtliga gånger har slutat med fläckar i gul-orange ton framför allt vid tinningarna och strax ovanför öronen, är jag inte helt nöjd. Om man vill ha en kall ton (blond) så är ju just varmt gul-orange skiftningar i fläckar vid hårfästet inte så kul, speciellt inte som en kall toning satts i efter avfärgningen just för att ge ett kallt resultat. Och den går ju ur ganska snart, så då upplevs de orange ännu mer. Det kanske inte...
Bojana har klippt mig i flera år, alltid med toppen resultat. Hon är alltid glad och positiv samt väldigt bra service. Tack Bojana!