Väl utfört arbete och lätta att ha att göra med. Rekommenderas varmt!
Aratos Entreprenad AB
Aratos Entreprenad AB är ett erfaret familjeföretag som erbjuder tjänster av hög klass. Våra erfarna medarbetare hjälper dig med städtjänster som flyttstädning, fönsterputsning, mattvätt, kontorsstädning etc. I alla våra uppdrag använder vi oss av miljövänliga verktyg och produkter för att minska vår miljöpåverkan. Vi har även...
26 omdömen om Aratos Entreprenad AB
Sedan starten hos Reco 2023
Vi hade flyttstädning: Trevliga, punktliga, serviceinriktad, professionella och städningen höll väldigt hög kvalité. Dessutom var det billigt och smidigt med allt runt omkring.
Super nöjd! Dom städade efter renovering på vårt kontor och vi valde att ha kvar dom som städare av lokalen för veckostädning.
Kontakten med företaget var bra dock var själva städningen mindre bra. Vi hade beställt en flyttstädning vilket innebär en totastädning av lägenhet dock hade man inte dragit ut varken kyl eller spis, det fanns spindelnät kvar i hörnen och väggarna var inte avtorkade. Skickade bilder och påpekade det hela och fakturan skulle därefter justeras. Snabb hantering men som sagt rätt usel städning.
Trevligt bemötande och fin flyttstädning!
Trevliga, professionella och dessutom gjorde de ett väldigt bra jobb.
Tack så mycket. jag är tacksam
Snabba och effektiva. Ringde vid frågor. Kan varm rekommenderas.
Tack så mycket Lisa, vi är tacksam
Beställde storstädning. De kom i tid och var noggranna och snabba. Kan rekommendera varmt!
Tack Tina för dina vänliga ord..
Jättebra service och var supernöjd med städningen, kommer boka de igen framöver!
Tack Deborah för dina vänliga ord..
Jätte nöjd med städningen! Bra dialog, snabba svar och flexibla när det gäller tid och innehåll av beställningen. Lämnar därmed mina varma rekommendationer.
Tack för att du litar på vårt företag
Trevligt bemötande och professionella städare.
Tack så mycket Evelina för dina vänliga ord..
Jättetrevlig personal och väldigt flexibla! Rekommenderas
Tack så mycket. jag är tacksam
Har beställt månadsvis städning och är väldigt nöjd med tjänsten.
ack så mycket. jag är tacksam
Bra och noggrann städning. Mycket nöjd med resultatet
Tack så mycket Evelina för dina vänliga ord..
Så nöjd! Bra bemötande och städningen får högsta betyg. Kan verkligen rekommendera.
Tack så mycket. jag är tacksam
Snabba, hjälpsamma och väldigt tillmötesgående när jag behövde ändra tid för städningen. Har inte hört några klagomål om städningen från personen som tog över lägenheten, så tolkar det som att allt är godkänt. Kan varmt rekommendera Aratos till alla som vill ha en väl utförd flyttstädning till ett väldigt bra pris.
Tack så mycket Evelina för dina vänliga ord..
supernöjd med storstädningen till jul. Professionella och väldigt lätta och vänliga att ha att göra med, rekommenderar!
Tack så mycket Evelina för dina vänliga ord..
Vi renoverade vårt badrum. Aros gav oss mycket bra service, trevligt bemötande och utförde ett mycket proffesionellt arbete. Allt arbete utfördes enligt de överenskommelser vi gjort vad det gäller tid och kostnad. Mycket bra rådgivning avseende hur vi skulle tänka med kakling.
Tack så mycket Jan för dina vänliga ord..
Vi fick hjälp med en storstädning och blev mycket nöjda! Teamet kom på utsatt tid, med ett trevligt bemötande och utförde ett välgjort jobb! Rekommenderas varmt!
Tack Candice för dina vänliga ord..
Mycket trevligt bemötande från Aratos. De kom vid utsatt tid och var fyra personer som städade (flyttstäd) och det funkade väldigt smidigt. Rekommenderar denna städfirma varmt.
Tack Elizabeth för dina vänliga ord..
Mycket trevliga. Allt var städat enligt avtal. Mycket rent 👍
Tack så mycket. jag är tacksam
Vi har ett tryggt och bra sammarbete med Aratos Enterprenad AB. De är trevliga, tillmötesgående och man kan alltid lita på att dem har gjort sitt jobb väldigt noggrant. Efter städning är vår butik alltid ren och redo att ta emot kunder på bästa sätt. Kan varmt rekomendera!
Tack så mycket. jag är tacksam
Have been using Aratos for cleaning my house once per week for 3 months now. I am impressed with the service, the cleaning level, the flexibility and personalized approach! Friendly and trusting staff that I consider more as a weekly asset than only as a service provider. Would definitely recommend!
Euxaristo. Tack så mycket. jag är tacksam
Beställde flyttstäd utav Aratos efter stark rekommendation av en god vän. Väldigt lätt och tydlig kommunikation. De var också tydliga i vad som ingår och inte i vanlig flyttstäd. Priset var överenskommet på förhand och städningen var utförd i toppklass. Min hyresvärd nämnde till och med att flyttstädningen var mycket bättre än vad han var van att se vid en besiktning. Tack Stamatis och ni på Aratos Städ för en billig och förstklassig service!
Tack så mycket. jag är tacksam
Bra bemötande, håller vad de lovar.
Tack Tina för dina vänliga ord..
Professionell och seriös företag. Rekommenderas.