Arne Nilsson Restaurang AB

Arne Nilsson Restaurang AB

www.magicbar.se
4.6

Magic Bar är nordens enda restaurang med temat trolleri. På menyn finns bl.a. svensk husmanskost, och på scen ser du landets bästa illusionister och magiker.

5 omdömen om Arne Nilsson Restaurang AB

Anders M
Skrev om Arne Nilsson Restaurang AB

Fantastiskt ställe, finns inget liknande där man får trolleri av proffs, magi rätt under näsan. Det är då det är som bäst. Alltid mycket att prata om när man är här.

Reco tipsar!
Paraden
4.2/5 i betyg av 4937 omdömen 4.2 av 4937 omdömen
BadgeSevenYears

Vi hade en mycket trevlig kväll på Paraden. Vänligt bemötande. Trevlig atmosfär och god mat. Vi kommer gärna tillbaka.

Johan S
Skrev om Arne Nilsson Restaurang AB

Riktigt mysigt ställe med massor av roliga prylar på väggarna, annorlunda och spännande interiör. Eftersom att jag älskar trolleri är detta mitt absoluta favoritställe i hela Stockholm. Alla som vill ha en minnesvärd kväll bör besöka Magic bar!

Tom S
Skrev om Arne Nilsson Restaurang AB

Strålande underhållning! Bra bemötande av personalen. Alla förväntningar överträffades.

Reco tipsar!
Nybrogatan 38
4.3/5 i betyg av 8434 omdömen 4.3 av 8434 omdömen
BadgeTenYears

Trevlig lokal och bra service. Maten var ok, men portionerna ganska små.

Anna-Carin S Anna-Carin S
Läs mer omdömen
ÅSA W
Skrev om Arne Nilsson Restaurang AB

Lokalen var liten och intim, servisen proffsiga och uppmärksamma. Maten var ingen höjdare, åt kyckling. Mycket gott att välja mellan vad gäller dryck. Showen på kvällen beror ju lite på vem som står där men vi fick njuta av Thorsten Anderassen som inte bara är magiker utan också komiker och jonglör. Skrattade så mycket så jag grät och hamnade på scen i ett nummer där min BH försvann.. Typ! Härligt ställe.

Niklas B
Skrev om Arne Nilsson Restaurang AB

Bra mat, bra service och mysig lokal. Och en härlig pitch i trollerinumren och showen!

Sponsor
Bockholmen Hav & Restaurang
4.2/5 i betyg av 8332 omdömen 4.2 av 8332 omdömen
Badge2021

Saknade ett glas bubbel som man fick en gång i tiden när man bokade deras skaldjursplatå. Kall soppa men väldigt god. 6 smårätterna var goda