Spanjorskan

En del av Bockholmengruppen spanjorskan.se
  • Badge2025
4 559
4.0

Hos Spanjorskan hittar du spansk matglädje som får dig att längta till sydligare breddgrader. I vår restaurang kan du äta både lunch och middag eller komma för att dricka ett läskande glas cava eller en öl efter jobbet. Här får du livlig stämning i stil med Madrids bakgator, samtidigt som du känner dofterna av rätter som rotisserad...

4559 omdömen om Spanjorskan

Sedan starten hos Reco 2017

Jenny L
Skrev om Spanjorskan

Min kollega med sällskap tyckte lunchen var fantastiskt god! Trevligt att kunna hämta själv och mysig restaurang.

Heidi T
Skrev om Spanjorskan

Jätte härlig och genuin personal! Super god, vällagad mat på en högre nivå en de flesta tapas ställen! Härligt ljus, musik och fin stämning i lokalen!

Robert K
Skrev om Spanjorskan

Bra mat, trevlig service. Lite för dyra viner

Eva R
Skrev om Spanjorskan

Jag valde att gå till Spanjorskan för att jag och mitt sällskap hade tittat på deras meny på webben och hittat en trevlig trerätters variant som vi väldigt gärna ville ha. När vi kom dit visade det sig att menyn var gammal och de rätterna fanns över huvud taget inte. Jag och en till valde Paella och tyvärr blev vi dåliga i magen efteråt båda två.

Andrea B
Skrev om Spanjorskan

Jättegod lunch och fint bemötande! Rekommenderas!

Mats R
Skrev om Spanjorskan

Trångt och stimmigt, men väldigt gemytligt och trevligt. När vi ringde och frågade om det var ok att ta med hund fick vi en bord i hörnan som var lite mer avskilt. Och när vi nämnde att vi hade varit i Rioja och besökt vinmakaren för vinet vi valde visade det sig att importören var på plats, så kyparen hämta honom och såg till att vi fick prata vin med honom. Att maten var utmärkt och notan rimlig var mest grädde på moset för det som blev en synnerligen trevlig födelsedagsmiddag för vår son. Muchas gracias!

Pia H
Skrev om Spanjorskan

Väldigt lång väntetid på att få bord. Servitörerna verkade inte samspelta alls. Maten ok men inte mer en så och små portioner. Sangrian var bra 👍

Liselott E
Skrev om Spanjorskan

Trevligt bemötande, avslappnad atmosfär, fantastiskt god mat och hela tiden uppmärksam servitris! Toppenkväll!

Paraskevi K
Skrev om Spanjorskan

Fantastisk god mat! Vänlig personal! Fin atmosfär! Tack Spanjorskan för denna fina upplevelse!

Carolina L
Skrev om Spanjorskan

Fantastiskt trevlig personal, mysigt och gott!

Henrik B
Skrev om Spanjorskan

Bra mottagande och uppmärksamma servitörer. Maten var väldigt god och bra portioner. Inte för lite så man var hungrig, inte för mycket så att man fastnade i stolen och jäste. Pyttelite för salt för egen smak men det är olika.

Peter Ö
Skrev om Spanjorskan

Positiv upplevelse. Kommer att komma tillbaka.

Samuel B
Skrev om Spanjorskan

Bra service, god mat. Inget att klaga på

Therese L
Skrev om Spanjorskan

Bra och trevligt besök över lag med trevlig personsl. Dock tog det en lång stund innan vi fick våran mat och med en sittning på 2 timmar fick vi våran mat vid ca 1 timme kvar. Det är ändå tapasmat och är en sällskaplig middag där man småpratar medans man äter och får in smårätter var eftersom. När vi då hade 15 min kvar av bordet blev vi informerade om detta och kändes stressande iväg. Avdukning påbörjas redan innan vi hunnit ta jackor mm och begett oss iväg.

Rebecca S
Skrev om Spanjorskan

En middag som blev ungefär som jag trodde. Servisen hade för mycket att göra tyvärr men all personal var trevlig och tillmötesgående. Dock kan jag tycka att man ska ha koll på menyn. Vi kommer tillbaka.

Anne A
Skrev om Spanjorskan

Så trevligt bemötande, både av serveringspersonal och kök! Det hade oavsett varit värt att komma för maten! Den spanska bricklunchen är verkligen en succé värd att nämna, flera olika kött att välja mellan, samt tonfisk, och massor olika grillade grönsaker som varieras bra. Detta ställe måste besökas, man blir inte bara mätt, man får en hel upplevelse!

Jonathan P
Skrev om Spanjorskan

Lunchbuffé. Inte det största buffébordet med tillbehör men det som var på höll mycket hög kvalitet. Bra surr med kock och ett generöst utbud av protein som serverades direkt från köket. Prisvärt, trevligt och jättegott. Garanterat återbesök och rekommenderar gärna!

Hi H
Skrev om Spanjorskan

Bra bemötande! Lite kaosig och ouppmärksam personal verkar som att de var lite underbemannade men supertrevliga i ändå. God mat o vin.

Mia A
Skrev om Spanjorskan

Familjär servicen och fantastisk mat

Cecilia P
Skrev om Spanjorskan

Älskar Spanjorskan, fantastisk personal, otroligt god mat, dryck, miljön.

Pontus W
Skrev om Spanjorskan

Vi fick vänta 30minuter innan vi fick kontakt med en servitris, efter att ha frågat två gånger om vi kan få beställa något att dricka/äta. Vi var inte ensamma om att behöva jaga fatt på servitrisen… för lite personal, med bristande engagemang i ett serviceyrke? Maten var väldigt god dock! Service: 1/5 Mat: 4/5

Pontus W
Skrev om Spanjorskan

Det är både gott och bra service. Trevligt ställe. Jag äter mycket mat och blir aldrig mätt av bara en portion så detta passar mig mycket bättre när jag väljer själv hur mina portioner ser ut.

Ximena R
Skrev om Spanjorskan

Jag hade höga förväntningar på mitt besök.Jag var där med två vänner för att fira våra gemensamma födelsedagar och vi är alla tre förtvivlade tapas. Allt startade ok, med en trevlig servitör, men…Vi fick vänta väldigt länge på vår mat och den var verkligen inte värd den långa väntan.Tråkiga små portioner, patas bravad , en besvikelse, torra hårda som kändes som om de hade blivit värmda i Micro, torrt tråkigt bröd, den friterade getosten kändes smulig och intetsägande. Vi åt upp, trots att vi inte var nöjda, vi hade väntat...

Claes N
Skrev om Spanjorskan

Bricklunchen var riktigt dålig: Grönsakerna ofräscha och ngr av skålarna dessutom tomma. Fläsksidan som grillats var till 3/4 enbart fett. Inredningen / hela lokalen kändes trött och uppgiven. Personalen verkade inte speciellt intresserad

Carina L
Skrev om Spanjorskan

Trevlig personal . Åt ett oxfilé spätt som var rätt smaklöst och segt kött. God Crema Catalana.

Leif G
Skrev om Spanjorskan

Men trevlig service tillmötesgående och närvarande Rätterna goda tom extra . Lite försvenskat på spanskt manér. Rötterna var bla grillspett som var utmärkt och bläckfisk toppen. Skinka med ost och fänkål bra pch rolig combo. Efterätten lite liten en choklad tryffel som dock var mycket bra Vinlistan borde ha ett billigare vin möjligen för vindrickaren!

Bo H
Skrev om Spanjorskan

Synnerligen trevligt bemötande och service och portioner man blir mätt en vecka på!

Monica T
Skrev om Spanjorskan

Mysigt ställe med härlig blandning av folk.

Emma O
Skrev om Spanjorskan

Delar av vår beställning glömdes bort. Vi fick inte möjlighet att beställa mer dryck till maten. Det glömdes bort att vi skulle få bestick.

Madeleine B
Skrev om Spanjorskan

God mat, bra service, trevlig lokal - men alldeles för högt spelad musik, t o m på wc!

Jeanette A

Trevlig personal Väldigt god Paella

Johan A
Skrev om Spanjorskan

Härligt familjärt ställe med den där hemtrevliga känslan. God mat som du blir mätt på.

Gunila L
Skrev om Spanjorskan

Kände oss välkomna, trevligt bemötande, kunnig och behjälplig personal som svarade och tipsade om mat och dryck. God mat, Vi var mycket nöjda med besöket och det var inte första och inte heller sista gången vi var där.

Josefine L
Skrev om Spanjorskan

Härlig atmosfär. God mat och goda viner! Fantastisk personal. helt klart en favorit.

Maria N
Skrev om Spanjorskan

Fantastiskt bemötande, härlig stämning och god mat!

Nader E
Skrev om Spanjorskan

God nat i härlig atmosfär och prisvärd, rekommenderas varmt 👍🏼

Åsa B
Skrev om Spanjorskan

Toppen service och mycket god mat!

Stefan S
Skrev om Spanjorskan

Genuint, mat lagad med kärlek, fantastisk service.

Johan B
Skrev om Spanjorskan

Trevligt och bra mat. Goda tapas.

Anki Y
Skrev om Spanjorskan

Mysig inredning och god tapas och Paella. Personalen var väldigt varma och gästvänliga. Det var min födelsedag servitörerna överraskade oss med spansk sång, isfackla och ett fräscht glas Cava från Barcelona. Det som drog ner betyget lite var för spröda Churros och Cevichen behövde lite sötma för att balansera syran, kanske för att jag är en gourmet 😉… Vi kan starkt rekommendera Spanjorskan för en genuin och trevlig kväll✨!

Hugo Å
Skrev om Spanjorskan

Dålig mat. Genomgående. Service okej.

Julia G
Skrev om Spanjorskan

Vi hade en otroligt bra upplevelse! Vi kände oss välkomna och hemma direkt när vi steg innanför dörren! Maten var toppen, det blev lite fel med någon beställning men det löste personalen snabbt och smidigt! Vi kommer tillbaka!

Mats F
Skrev om Spanjorskan

Trevligt livligt spanskt !!!! Underbar mat med goda viner. Trevlig personal och vi beställde en meny med tillhörande dryckespaket som var perfekt och bra pris.

Maria Z
Skrev om Spanjorskan

God mat och trevlig personal. Tyvärr serverades maten i bakvänd ordning, varmrättt först, sen förrätt. Enligt personalen kunde inte köket fungera annars! Extremt hög musik, omöjligt att prata vid bordet. När vi bad personalen att sänka något hörde de oss inte,,,,,,,

Lena R
Skrev om Spanjorskan

Trevligt bemötande och jättegod paella!

Erica A
Skrev om Spanjorskan

Godaste maten, trevligaste personalen och finaste stämningen.

Mikael R
Skrev om Spanjorskan

Gott trevligt bemötande glad personal. Gambas pil pil som var mkt goda. Helheten mkt bra vi kommer gärna tillbaka!

Rose-Marie T
Skrev om Spanjorskan

Trevligt bemötande i en härlig atmosfär. God mat och dryck med bra service

Marianne H
Skrev om Spanjorskan

Vi åt en mycket god tapasmiddag med olika rätter, alla lika goda. Vi blev rekommenderade ett mycket gott vin. Personalen var utomordentligt trevliga och uppmärksamma. Tack för en härlig kväll! Rekommenderas varmt!

Sten H
Skrev om Spanjorskan

Oerhört trevligt ställe med personlig personal som bryr sig och är kunniga. Kul! God mat och trevlig inredning och atmosfär. Toppklass.