Spanjorskan

En del av Bockholmengruppen spanjorskan.se
  • Badge2022
4 430
4.0

Hos Spanjorskan hittar du spansk matglädje som får dig att längta till sydligare breddgrader. I vår restaurang kan du äta både lunch och middag eller komma för att dricka ett läskande glas cava eller en öl efter jobbet. Här får du livlig stämning i stil med Madrids bakgator, samtidigt som du känner dofterna av rätter som rotisserad...

4430 omdömen om Spanjorskan

Sedan starten hos Reco 2017

Anna C
Skrev om Spanjorskan

Så mysigt och fantastisk god mat. Personalen var mycket trevlig och serviceinriktad.

Anneli E
Skrev om Spanjorskan

Mycket trevligt bemötande, jättegod lunch som var genuint lagad & mysig lokal. Vi var mycket nöjda!

Raphael R
Skrev om Spanjorskan

En mycket trevlig restaurang med utsökt mat och otroligt vänlig personal. Passar lika bra för en dejt, affärsmiddag eller familjemiddag.

Rebecca B
Skrev om Spanjorskan

Mycket god tapas och god service, rekommenderar varmt ett besök!

Karin T
Skrev om Spanjorskan

Mysig miljö, fantastisk mat, bra service!

Amanda N
Skrev om Spanjorskan

Inledningsvis lite svårplanerat då vi ville ha julmiddag med företaget här. Men otroligt positivt överraskade. Jättegod mat, härlig livfull personal, medgörliga på alla våra lite speciella önskemål, trevlig miljö. Rekommenderar starkt för både stora och mindre sällskap.

Helena L
Skrev om Spanjorskan

Mysig miljö, god mat och suverän personal

Agneta G
Skrev om Spanjorskan

Mycket trevligt bemötande och jättegod mat. Mycket att välja på och bra viner.

Sabina J
Skrev om Spanjorskan

Mysigt, bra mat. Service undermålig. Servitören sprang iväg mitt i att vi lämnade vår beställning, vi hann inte prata klart. Glömde massa rätter vi beställt, tittade aldrig till oss så vi satt med tomma glas. Ingen bra service alls, men hyfsat bra mat och mysigt ställe.

Michael Z
Skrev om Spanjorskan

Mycket trevligt bemötande. Den bästa hittills tapas restaurang vi ätit på i Sverige. Mysig inredning. Vi åt tapas 5 st olika sorter

Ann-Charlotte H
Skrev om Spanjorskan

Trevlig personal och härlig stämning.

Anette J
Skrev om Spanjorskan

Mycket vänlig och seviceminded personal. Trevlig miljö och god mat För hög musik gick knappt att konversera 170 kr för ett glas vin är hutlöst

Jonas L

Trevlig personal, mysigt ställe

Mirjam K
Skrev om Spanjorskan

Bra service, god mat och atmosfären tog oss tillbaka till varm kväll i Barcelona..i mitten på december:)

Ulrika N
Skrev om Spanjorskan

Trevlig personal, god mat och mysig miljö. Vi kommer gärna igen.

Jonas K
Skrev om Spanjorskan

Super gott och trevlig personal

Helene B
Skrev om Spanjorskan

Mycket trevlig personal! Sangria på cava kan jag varmt rekommendera. Även den förvalda menyn ”fiesta” var fantastisk. Hit kommer vi gärna igen.

Jenny H
Skrev om Spanjorskan

Sju personer. Vänlig personal och mycket god mat (med undantag för skaldjurstallriken som var fadd). Bra viner. Det som drar ner betyget är ljudnivån - ljudet studsar mot kakelväggarna. Än viktigare: väldigt kort sittning, 2 timmar och 15 min. Det tog väldigt lång tid att få in mat och dryck. Vi hann inte få in desserten innan vi blev tillsagda att flytta ut på uteserveringen för att nästa sällskap väntade på vårt bord. Stressig och tråkig avslutning på middagen.

Ulrika E
Skrev om Spanjorskan

Bra bemötande och mottagande. Trots det var mycket gäster så fick vi bra service. Det var hög ljudvolym men det gick bra och kändes som det tillhörde på något sätt. Maten var mycket bra, vi åt två små rätter o två mellanrätter var. Råbiffen tyckte vi saknade något litet crush men i övrigt var allt riktigt bra!. Kommer definitivt besöka igen, 4,5 skulle vi satt om det gick ovan

C Andres F
Skrev om Spanjorskan

En fantastisk atmosfär i kombination med trevlig personal och god mat. Långt över förväntan. Stort tack!

Gunnar J
Skrev om Spanjorskan

God lunch med mycket god vällagad mat och trevlig service. Lite krånglig koncept men tanken bakom är nog bra. Återkommer gärna. tackar.

Lotta W
Skrev om Spanjorskan

Bra och trevlig service god mat, bra pris.

Angelica M
Skrev om Spanjorskan

Har bara positivt att säga! Fantastisk lunchbuffé och jättefint bemötande. Gå hit!

Karin S
Skrev om Spanjorskan

Har varit där tidigare o varit väldigt nöjd men senaste besöket då var det färre veg o fisk-rätter än tidigare o inte så roliga sådana. Ngt missnöjd faktiskt.

Mimmi A
Skrev om Spanjorskan

God mat och bra service, upplevd dock att det var lite små portioner för priset...Men en mysig och trevlig upplevelse och goda drinkar! :)

Jessica B
Skrev om Spanjorskan

Helt ok, men inte mer. Betyget vägdes upp av miljön och den trevliga personalen som försökte rätta till felordern mm på bästa sätt. Men maten drog ner betyget

Karin S
Skrev om Spanjorskan

Trevligt bemötande och god service.

Njudung L
Skrev om Spanjorskan

God mat, bristande service (personalen (personen) hade för mkt att göra) svårt att få kontakt och väldigt hög ljudvolym. Mycket svårt att prata vid bordet.

Ann-Catrin E
Skrev om Spanjorskan

Mysig miljö och maten var god.

Rickard B
Skrev om Spanjorskan

Besökte Spanjorskan med vår familj samt mina svärföräldrar och hade en underbar kväll. Väldigt trevlig och uppmärksam service som även "såg" våra barn under kvällen. Maten var precis så som vi ville ha den och det fanns inget att klaga på. En bra och gedigen vinlista som har otroligt mycket gott från Spanien. Vi gick alla hem väldigt mätta och belåtna.

Linda W
Skrev om Spanjorskan

Stämningen och personalens bemötande var fantastiskt. Familjärt och välkomnande. Utöver detta så serverades väldigt god mat. 😀

Aisha N
Skrev om Spanjorskan

Mycket trevlig miljö och god mat. Servicen var toppen och super trevlig personal. Här har jag och min väninna har hittat ett nytt favorit ställe vi kommer att gå till igen.

Monica Ulrika D
Skrev om Spanjorskan

Vi hade bokat bord och fått bekräftelse men bokningen fanns inte, de ordnade det ändå men undrar hur det hade fungerat om det var fullbokat. Mysig iredning, lite snurrig personal. Fick påminnna om vinet till maten samt potatisen. God mat, helt ok upplevelse men inte mer.

Toni K
Skrev om Spanjorskan

Trevlig personal och mysig miljö. En prisvärd och bra lunchbuffé samt en bra vinlista.

Tomas H
Skrev om Spanjorskan

Fantastisk Service o mat. Är en av Stockholms bättre restauranger..

Ulrika N
Skrev om Spanjorskan

Allt var superbra, möjligen bara lite för hög musik så det blev väldigt stimmigt, men vi var väldigt nöjda

Solveig H
Skrev om Spanjorskan

Jättegod mat och mycket trevligt bemötande. Jag tyckte också om den mysiga lokalen. Det enda lilla smolket i bägaren var att en flaska hembubblat vatten kostade 30 kr, vilket kändes onödigt girigt i en för övrigt suverän lunch.

Henric J
Skrev om Spanjorskan

Fantastiskt bemötande från personalen, trevlig miljö, mycket bra mat och rekommendationer av vin. Vi hade en riktigt bra kväll på Spanjorskan!

Cilla C
Skrev om Spanjorskan

Vi fick ett bra bord som var lite för sig själv. Trevligt för då blir det inte så hög ljudmiljö runt omkring. serveringen var verkligen lite si och så. De två som skulle dricka vin fick sitt ganska snabbt. En alkholfriöl serverades med fördröjning. Den fjärde personen fick vänta orimligt länge på sin dryck. efter två påminnelser kom drycken. Två persoenr fick sin mat och två personer blev utan. När de två första ätit upp sin mat kom maten till de andra två. Det var inte precis som att vi satt och åt tillsammans. Vi satt...

Susanna H
Skrev om Spanjorskan

Kul och intressant provning med Prioratviner och mycket bra mat.

Isabelle S
Skrev om Spanjorskan

God mat och trevlig personal 5/5.

Elin Therese S
Skrev om Spanjorskan

Bra mat men servicen var undermålig. 17:45 16:e nov. Första bemötandet: tråkigt och stressat inttryck att välkomnas med "bara en enkel middag för er, ingen trerätters då vi har nya gäster 19:30 som kommer". Innan man ens får ett "välkommen". Detta står ju även i vår bokning. Det blev en tråkig stämning direkt. Beställningen: Vi var tre st som beställde tapas. Mitt in i beställningen avbryter servitören mig "stopp stopp, det räcker så, inget mer, det blir bra för er". Jag ifrågasatte detta då det bara var 2st per portion...

Jörgen M
Skrev om Spanjorskan

God mat, trevligt bemötande, mysig miljö.

Johanna S
Skrev om Spanjorskan

Vi ville äta fisk och skaldjur och det vi fick var gott och vällagat. Vänligt bemötande.

Susanne J
Skrev om Spanjorskan

Vi var ett stort sällskap ändå var servisen mycket bra. Maten var otroligt god. Vi valde olika tapas och ingen blev besviken. Kan varmt rekommendera att äta hos Spanjorskan. Fem st 💥💥💥💥💥 av fem möjliga.

Anders B
Skrev om Spanjorskan

Stökigt, slamrigt, trångt, högljutt.... Som det är i Spanjen. Mycket god mat!

Anders C
Skrev om Spanjorskan

Skön fredagskänsla på Spanjorskan - god mat och härlig atmosfär. Trevlig personal och en bra kväll.

Sara V
Skrev om Spanjorskan

Patatas bravas smakade som att de hade gjorts i mikrovågsugn. Rätten ”mixade svampar” bestod av smaklösa champinjoner och serveringspersonalen var okunnig.

Christer A
Skrev om Spanjorskan

En för bättring som gör upplevelsen än trevligare är att berätta vilka charkuterier och ostarna är vid servering. Vi hade väldigt trevligt och tyckte det var god mat och väldigt trevlig personal. Vi kommer rekommendera denna restaurang vidare och själva lär vi komma tillbaka igen. Tack

Gunilla N
Skrev om Spanjorskan

Vi var ett stort sällskap som möttes av ett stort leende i dörren. Många olika rätter kom in i olika omgångar och allt var supergott! Mycket trevlig och tillmötesgående personal!