Aspuddens Sushi HB
6 omdömen om Aspuddens Sushi HB
Saknade ett glas bubbel som man fick en gång i tiden när man bokade deras skaldjursplatå. Kall soppa men väldigt god. 6 smårätterna var goda
Bästa sushin i söderort! Väldigt fräsch och god mat till bra pris. Dom har många olika sushisorter att välja mellan också. Kom ihåg att beställa iförväg bara! Jättepopulärt på helgerna.
Väldigt bra sushi, men man måste nästan ringa innan och beställa såvida man inte gillar att sitta minst en halvtimme och vänta.
Gott, fräscht, mättande! Enda negativa är att det kan vara lång väntetid.
Stämningen på spanjorskan är fantastisk! Väldigt trevlig, mysig och ombonad atmosfär. Kunnig och trevlig personal, mycket bra service och go
Här får man äkta, svulstig och välfylld svenne-sushi av "autentiska" (glimten i ögat) japaner! man blir så j-a proppmätt, alltid mycket fisk och de snålar aldrig på avokadon och sådant i rullarna. Var mitt stammishak i flera åt när jag jobbade i närheten, men jag måste fortfarande ta en snabbis förbi ibland när jag verkligen vill ha Sushi med stort S! Ännu härligare är att de byggt om en pizzeria så inredningen är därefter, helt underbart. Jag älskar när utvecklingen går framåt! Däremot gör det stället bättre till avhämtning...