Mycket bra bemöttande och kundskaper!
Baggebytandläkarna
Välkommen till Baggebytandläkarna! Hos oss på Baggebytandläkarna tar vi hand om dig som vuxen och dina barn, stora som små. På Baggebytandläkarna genomför vi allt från årliga tandkontroller till mer avancerad tandvård enligt dina önskemål och behandlingsbehov. För att förebygga tandlossning och karies spelar tandhygienister...
457 omdömen om Baggebytandläkarna
Sedan starten hos Reco 2021
Jag är sedan länge kund hos Baggebytandläkarna. Går regelbundet till tandhygienist och vid behov till tandläkare. De gånger som jag haft akuta besvär så har de gjort allt för att hjälpa mig snabbt. All personal som jag kommit i kontakt med är trevliga, kunniga .och lyhörda. Mitt senaste besök var hos tandhygienist. Efter rekommendation så går jag två gånger per år istället för en gång.. Detta gör att jag håller efter mina tänder ännu bättre och det gör mindre ont under behandling då jag inte hunnit få så mycket tandsten.
Anna är kompetent, inger förtroende och är bra med klienter.
Är mycket nöjd med Baggebytandläkarna! Personalen är kunniga och noggranna. Har själv under flera år varit trogen patient. Om något problem uppstår med tänderna lite akut så är de angelägna att hjälpa till snabbt. Det är en vänlig och trivsam stämning som gör att det t.o.m. är trevligt att gå till tandläkaren😊
Har varit nöjd kund under många år. Trevlig och proffsig personal. De sköter mina tänder med bästa resultat. Lätt att få kontakt.
To 20/3-25 hade jag en bokad tid för en rotfyllning. Jag blev oerhört professionellt och trevligt bemött av Jonas, tandläkare och Anders, tandsköterska. Under behandlingens gång blev jag informerad om de olika stegen.
Allt är till belåtenhet förutom när man kommer till fakturan, det är mao väldigt dyrt om man inte kommit upp till högkostnadsskyddet. Och även då brukar det bli kostsamt.
Trevligt bemötande, Professionell behandling. Priset något i överkant.
Proffs. Löser alla problem och är dessutom trevliga.
Nöjd kund sedan många år! Trevligt bemötande och kunnighet är viktigt när det gäller tänder.
Tillmötesgående, initiativrika och proffsiga
Vänligt bemötande. Håller tiderna och nu fullautomatiserat betalning. Bra !
Hej! Vänligt mottagande och kunniga och trevliga tandläkare och tandhygienisten! Trivsamma och rena lokaler också.
Jag känner mig omhändertagen när jag kommer dit och alla är mycket trevliga!
Bra bemötande och behandling. Inget att anmärka på!
Mycket trevligt bemötande, bra behandling.
Bästa tandläkaren Shahab! Tydlig beskrivning under behandling som gör att man känner sig trygg
Mycket trevligt och mjukt bemötande. Tydligt och lyhört samtal om undersökning och kommande besök
Har anlitat dem sedan verksamheten började kring 1960. Jag har alltid haft stort förtroende för samtliga tandläkare jag mött.
Jag blir alltid väl omhändertagen på Baggebytandläkarna. Alla är väldigt trevliga. Jag kan verkligen rekommendera deras tjänster.
Har fått mycket hjälp under senaste året, bl.a. ny brygga, rotfyllning av tand och tandhygenistbehandlingar. Alla i personalen är mycket trevliga och man känner sig ordentligt omhändertagen.
De är intresserade av att lösa mina tandproblem och ger mig råd om hur jag ska sköta min munhygien
Jag är Så nöjd! Shahbab är professionell, trevlig, noggrann - högsta betyg utan tvekan ✨
Bra bemötande och tar sig tid, lyssnar och avbryter om man behöver en paus och t.ex. skjölja
De har ett sätt så att alltid känner sig professionellt bemött på ett väldigt personligt plan. Man kommer dit med sina bekymmer och de "trollar bort " allt med ett leende.
Vänligt bemötande Proffessionell Motsvarar fullt mina förväntningar Jag var hos tandhygenist
Mycket kompetent och trevlig personal.
snabbt att få en tid. Bra bemötande.
Professionella. Vänligt bemötande.
Mycket professionellt team i både bemötande och behandling.
Mycket trevligt bemötande Jag har fått snabb hjälp efter min olycka har fått ett nytt tand är inte färdig behandlad en men är mycket nöjd
Jätte proffsiga och trevliga och fina lokaler
Mycket trevliga , kunniga och lyhörda.
Trevlig bemötande, kompetenta personalen.
Fick tid snabbt och blev proffessionellt bemött till rimligt pris. Högsta betyg!
Trevlig miljö. Personligt bemötande, man känner sig igenkänd.
Shahab Newman Moshtagh och hans trevliga tandsköterska har noggrant tagit hand om mina lite dåliga tänder. De har givit mig en överskådlig terapiplan med kostnadsförslag . Modern utrustning och snyggt och fint. Och mycket vänligt bemötande.
Mycket professionella specialister och underbara människor tandläkare Anna och tandhygienist Amanda.
Trevligt bemötande. Känns seriöst. lite dyrt
Som alltid trevligt bemötande av Shahab och bra behandling :-)
Tandläkare i tiden. Trevligt bemötande ….
Kompetent och trevlig. Allt jag önskar
Bra service med att utföra allt vid samma tillfälle
Vänligt bemötande, professionellt, informativt utförande.
Hej! Jag blev bemöt på ett hjärtligt sätt. Jag hadde Inga förväntningar. Det var en vanlig årlig undersökning. Inga problem med tänderna. Fick putsning. Allt blev gjort på kort tid. Fantastiskt. Jag bor i Trångsund.,men har valt Baggeby Tandläkarna. Mvh hälsning
Nöjd med all behandling jag fivk
Glad och trevlig stämning på mottagningen Modern utrustning med röntgen och scanning av tänderna . Utförligt prisförslag på olika åtgärder. Väl omhändertagen av Shahab och Alexandra..
Mycket professionellt och bra överlag.
Så proffsigt bemötande och bästa hjälpen. Har aldrig uppskattat att gå till tandläkaren men hos Baggeby tandläkaren har jag alltid känt mig trygg och nöjd.
Vänligt bemötande Ger information. Jag besökte tandhygienisten