Tandläkare på Lidingö

8 rekommenderade tandläkare på Lidingö kommun

På Lidingö finns det en rad välrekommenderade tandläkare. På Reco.se ger vi dig hela listan till de bäst rekommenderade och mest aktuella tandläkarna i just din del av Lidingö just nu. Välkommen!

Läs mer »
  • Baggebytandläkarna

Verifierat företag
    461 omdömen
    Birgitta P
    Birgitta P: Jag är sedan länge kund hos Baggebytandläkarna. Går regelbundet till tandhygienist och vid behov till tandläkare. De gånger som jag haft akuta besvär så har de gjort allt för att hjälpa mig snabbt. All personal som jag kommit i kontakt med är trevliga, kunniga .och lyhörda. Mitt senaste besök var hos tandhygienist. Efter rekommendation så går jag två gånger per år istället för en gång.. Detta gör att jag håller efter mina tänder ännu bättre och det gör mindre ont under behandling då jag inte hunnit få så mycket tandsten.
  • Driver du klinik i Lidingö?

• Tandläkare Anders Ericson

Verifierat företag
    214 omdömen
    Till läkaren går du när du är sjuk, till tandläkaren går du för att slippa bli sjuk! Vi arbetar i förebyggande syfte, men också med all typ av allmän, estetisk, och kosmetisk tandvård. Välkomna!
    Vasil T
    Vasil T: Mycket trevligt och professional.
  • Peter A
    Peter A: Mycket proffsig och uppdaterad om moderna behandlingsmetoder. Alltid trevligt bemötande och han informerar hela tiden om varje moment som utförs. Man känner sig välkommen där och mycket väl omhändertagen.
  • Nikola T
    Nikola T: Alexander kommer från en tandläkarfamilj som mina föräldrar och jag har varit kunder hos i över 30 år. Själv har jag varit kund hos Alexander sedan 2003 och min fru sedan 2012. Han är grymt duktig och har även fått min fru som har tandläkarskräck att känna sig trygg. Jag kan varmt rekommendera Alexander och hans kollegor!!
  • Lena C
    Lena C: Stellan och hans trevliga tandhygienist Elisabeth gör det till ett nöje att gå och göra sin årliga tandkontroll. Stellan har en enorm kunskap och lång gedigen erfarenhet, han gör allt från vanlig karies kontroll till tekniskt avancerade operationer vid tandlossning och uppbyggnad av nya bryggor. Stellan visar empati om man har tandläkarskräck och är handfast, trygg och utöver det även socialt begåvad vilket är ett plus när barnen skall undersökas.
  • Sara M
    Sara M: Mycket dålig service, dåligt bemötande av tandläkaren Margareta, och dålig info kring vilka behandlingar som kunde erbjudas. Jag hade bett om hjälp med övningar eller en bettskena för att behandla smärta i käkleden. Det jag fick var ett utskrivet papper (i svartvitt) med tre övningar som jag kunde testa för att förbättra smärtan i tänder och käkled. Ingen info från tandläkaren utan bara att ta emot pappret. När jag väl skulle betala fick jag då en trevlig överraskning på en kostnad på 450 kr utöver den vanliga tandläkarkontrollen. Det blev alltså ett väldigt dyrt papper (med övningar jag lätt skulle kunna hitta själv via internet). Jag tycker att det var dåligt av tandläkaren att inte informera mig att detta papper skulle kosta 450 kr om jag tog emot det. Vid besök 2 då jag skulle laga ett hål i min tand var bemötandet även då otrevligt och ingen info gavs. Jag är van vid att man får veta ungefär hur en behandling kommer att gå till, speciellt då jag aldrig hade lagat en tand förut. Mycket dålig erfarenhet alltså och kommer inte att gå tillbaka till Folktandvården igen som det ser ut nu. Synd med tanke på att Folktandvården var bra ca 10-15 år sedan.
  • Michael S
    Michael S: Katastrofal patienthantering och service.
  • Driver du klinik i Lidingö?

• HOUDA E
    HOUDA E: Det värsta tandläkar upplevelsen jag haft i mitt liv! Han har förstört mina tänder gå INTE dit, och när man går tillbaka och har värk från helvetet tar han först emot en och sedan börjar dra i tänderna och när man säger att man får ont backar han och säger gå härifrån! Usch hemsk människa utan empati. Kändes inte alls bra från första dagen men ville ge han en chans. Kommer aldrig någonsin förlåta honom för det eländet jag ska nu få leva med!

Tandläkare på Lidingö

På Reco.se kan du ta del av vad tidigare kunder skriver för recensioner om olika tandläkare i just ditt område. Här strävar vi efter en gemenskap där vi tillsammans hjälps åt att hitta de absolut bästa tandläkarna i ditt område. Du kan dessutom själv gå in och bidra till gemenskapen genom att skriva rekommendationer om de tandläkare du varit i kontakt med under den senaste tiden. Ett bra tips är att jämföra lite olika mottagningar eftersom priset kan variera beroende på vilken tandläkare och behandling du väljer. Vi hoppas att du hittar en mottagning du trivs med och som du senare kan tänka dig att rekommendera till andra personer i din omgivning. Lycka till, önskar Reco.se!