Superbra städat. Väldigt trevliga och snabb kontakt.
Bättre städservice AB
Bättre städservice AB grundades 2020 av två stockholmare med stor erfarenhet av olika tjänster inom städ. Vi slog ihop våra huvuden och startade ett företag som idag erbjuder flera typer av städtjänster för privatpersoner samt företag. Som företag är vi väldigt flexibla och anpassar oss helt och hållet efter kundens önskemål....
68 omdömen om Bättre städservice AB
Sedan starten hos Reco 2021
Vi är mycket nöjda med Bättre Städservice. om något är fel eller till icke belåtenhet så är de väldigt snabba med återkoppling och förbättringar. Oftast ett riktigt rent och bra resulta. Rekommenderar varmt Bättre Städservice
Det blev rent och fräscht, tog inte så lång tid!
Beställde flyttstädning på rekomeneration Fick snabb o bra kontakt med trevilg mailkontakt Fick blixtsnabb offert o supersnabb utförandetid !! Resultatet utmärkt 🤩 Mycket prisvärt !! Behöver jag mer städning i framtiden är denna firma given 👏 Rekomenderas till alla som behöver städhjälp !!! TACK till Er alla duktiga personal ❤️
Är väldigt nöjd med både mottagning av bokningen samt utförandet av städningen. Killarna som kom och skulle städa var väldigt trevliga och tillmötesgående. Rekommenderas strakt till andra. Tack än en gång // Kenny
De är grymma och noga! Min flyttstädning blev perfek! Jag är super nöjd och reccomenderar
Väldigt trevliga både mailledes vid offert och särskilt de trevliga killarna som kom och gjorde ett jättefint städjobb, flyttstädning I min mammas lägenhet. De var också punktliga och infann sig precis när vi avtalat. Arbetet var det toppklass på så jag kommer att anlita denna firma igen! Jag är supernöjd så de överträffade denna kunds förväntningar med råge.
mycket bra bemötande, prisvärt, super proffsiga!
Jsg fick ett väldigt bra bemötande. Jag hade bokat flyttstädning och blev väldigt glatt överraskad. Det var så rent och de var noggranna. Jag kan varmt rekommendera Bättre städservice AB för flyttstädning till ett bra pris.
Bra kontakt mailledes innan, trevliga killar som kom och städade och fint blev det också. Dom gjorde det där lilla xtra som jag skulle ha gjort innan men missat. Besiktningen gick igenom utan anmärkning så jag är jättenöjd och kan tänka mig att anlita firman igen för framtida flyttstädningar.
Hej Lotta, Jättekul att höra att du blev nöjd. Vi försöker alltid att göra det lilla extra för att du som kund ska bli extra nöjd. Tack för dem fina orden och varmt välkommen tillbaka!
Toppenservice. Bra pris och snyggt gjort. Snabb återkoppling från chefen.
En städning som alltid siktar på att göra det lilla extra. Väldigt bra resultat varje gång, städningen känns personlig och att städarna bryr sig om att göra ett bra jobb.
Jag hade redan flyttat. Men personalen på Boendet i Hässelby är mycket nöjda med städservicen.
Högsta kvalitet,lätt att kommunicera med,snabb återkoppling då man har frågor,flexibla,..nu har jag fått ett kliniskt rent fd hus tack vare Bättre Städservice ..mina varmaste rekommendationer
Bra städ och trevlig personal!
Mycket kvalitativ stadning - noggranna och grundliga - samt trevligt bemotande.
Hej, Har fått ett mycket bra bemötande av företaget. Företaget utförde en flyttstädning. Är mycket nöjd. Mvh Birgitta Persson
Snabb återkoppling på mailkontakt. Trevligt bemötande och duktig personal. Kan varmt rekommendera Bättre städservice
Vi är mycket nöjda med utförd flyttstädning i Sundbyberg
Har bara gott att säga om Bättre Städservice, har haft dem som leverantör sedan ca 1 år tillbaka. Vi är en mycket nöjd kund. När vi haft åsikter om något så har ändringar gjorts snabbt och utan krångel, otroligt snabb och proffsigt bemötande av Bashar som är deras Operativa chef. Jag rekommenderar varmt Bättre Städservice som städbolag :)
I fredags fick jag Bättre städservice AB:s städning av ett dusch- och WC-rum, är mycket nöjd med städningen, bl a fick hemstädaren med hjälp av något slags supermedel i WC-stolen bort mörka kalkavlagringar, vilka jag själv försökt få bort med olika medel några gånger, men inte lyckats. Hemstädaren kom inom uppgjord tid och var dessutom trevlig. /Anne-Charlotte
Bra bemötande och kommunikation samt jobb med flyttstädning!
Anlitat Bättre Städservice 2 gånger och kommer fortsätta använda dem. Mycket trevlig personal, punktliga och väl utförda arbeten. Rekommenderas starkt!
Trevliga och väl utförda arbeten!
Trevligt bemötande, otroligt duktiga och professionella, punktliga. Tack vare dom städningen och flytten blev smidigt ,och Jag är super nöjd med deras tjänster.
Rekommenderas starkt, utmärkt service
Fantastiskt städning som motsvarade och höjde mina förväntningar! Trevlig o flexibel personal, kommer definitivt att använda dom igen.
Bra personal,lyhörd och bra jobb.
Professionella, punktliga och gjorde ett fantastiskt jobb.
Allting gick smidigt och perfekt till. Trevligt bemötande från både kundservice och städpersonal.
Väldigt trevligt bemötande och kontakt med Diana. Svarade fort på de frågor jag hade inför städningen. Städningen gick galant och utfördes såsom vi kommit överens om. Kan verkligen rekommendera Bättre Städservice om du vill få städning gjort och få en bra kontakt inför uppdrag.
Mycket bra och proffsiga. Mycket bra städning inga anmärkningar alls. 5/5
En städfirma som alltid levererar lite mer än förväntat. Städningen är alltid superb och man känner att det tas på stort allvar. Rekommenderar starkt denna städfirma.
Väldigt snälla och superduktiga killar! Kan varmt rekommendera.
Jätte trevliga killar, kommer definitivt använda er vid nästa flytt :)
Bra bemötande, rent och fint efter städningen. Rekomenderar.
Trevlig kontakt genom allt. Otroligt bra städat allt var rent ich fint. Saker som jag inte trodde skulle i gå i städning städades. Rekommenderas verkligen!
Otroligt smidigt att boka och komma överens med personal. Jättebra och noggrann flyttstädning. Otroligt nöjd! Rekommenderar starkt!
Använde för flyttstäd. Väldigt bra kommunikation inför med smidig upphämtning av nyckel. 100% väl utfört jobb, bra pris, kollektivavtal för de anställda. Rekommenderar starkt!
Hade beställt flyttstäd i Södertälje, blev supernöjd. Bra och trevligt bemötande av Bashar.Från början till slut. Kan varmt rekommenderas. Håller vad dem lovat. Hälsningar Martina Koutny
Snabbt och smidigt, bra återkoppling Bra och trevligt bemötande Resultatet jättebra
Utmärkt utförd flyttstäd! Rekommenderas
Fantastiskt service och mycket trevligt bemötande under hela processen. Snabba svar och flexibel. Vi bokade fönsterputs och hemstäd. Över förväntan och lägenheten och samtliga fönster är skinande rent. Vi är super nöjda med servicen och kommer definitivt boka flera tjänster i framtiden! Tack så mycket Bättre Städservice AB! /Nöjd kund
Super nöjd, kom på avtalad tid & gjorde en kanon städning ( Flyttstäd). Kan varmt rekommendera detta företag.
Snabb service och samarbetsvilliga! Kommer rekommendera dom vidare till vänner/bekanta
Väldigt trevligt och proffsigt bemötande! Snabb på att svara vid frågor. Jättebra städat - mycket noggrant utfört! Kan verkligen rekommendera!
Riktigt trevlig personal och utmärkt service.
Snabbt att få kontakt Bokningen av städning gick enkelt Kom på klockslaget vid städningen Trevliga och fokuserade Bra pris, med faktura
Väldigt bra och noggrann städning. Vi jobbar hemifrån, men det löste dom utan problem. Trevliga och professionella.
Hade beställt en flyttstädning och jobbet de gjorde överträffade mina förväntningar. Kan bara bli högsta betyg!