Innovativ lösning och god fokus på mitt behov 🤗
Begravningsbyrån Humana
5 omdömen om Begravningsbyrån Humana
Sedan starten hos Reco 2024
Hej, Tack för att du tog dig tid att lämna ett så fint omdöme om vår begravningsbyrå. Det gläder oss att höra att du uppskattade vår innovativa lösning och att vi lyckades fokusera på just dina behov. Vi strävar alltid efter att möta våra kunder på bästa möjliga sätt och skapa lösningar som känns både personliga och meningsfulla. Om det är något mer vi kan hjälpa dig med framöver, tveka inte att höra av dig Med vänliga hälsningar Erik Eriksson Ägare
Mycket trevlig begravningsbyrå
Hej Per, Tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss att du upplevde vår begravningsbyrå som trevlig. Vi strävar alltid efter att möta våra kunder med värme, omtanke och professionalism i varje steg. Om det finns något mer vi kan göra för dig, är du alltid välkommen att höra av dig Med vänliga hälsningar Erik Eriksson Ägare
Ett mycket varmt och vänligt bemötande med stöttning och guidning i beslut som behövde göras. Där jag missade och var okunnig blev jag påmind och guidad. Mina förväntningar kring begravningsbyråns tränst överträffades eftersom jag inte behövde tänka på eller hålla koll på så mycket alls.
Hej Lotti, Tack för att du delar med dig av din upplevelse hos oss. Det är väldigt värdefullt för oss att höra att du kände dig varmt och vänligt bemött, och att vi kunde stötta och guida dig i de beslut som behövde tas. Att vi dessutom lyckades överträffa dina förväntningar betyder oerhört mycket för oss, då vår främsta ambition är att skapa trygghet och avlasta våra kunder i en svår tid. Om det är något mer vi kan göra för dig, är du alltid välkommen att kontakta oss Med vänliga hälsningar Erik Eriksson Ägare
Tack för att ni hjälpt till med fin begravning för min svärmor. Trevlig och tillmötesgående bemötande. Uppskattar verkligen enkelheten att få till allting.
Här är ett förslag på ett fint och proffsigt svar: Hej Annika, Tack för dina varma ord och för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Det är fint att höra att du uppskattade vårt bemötande och att vi kunde hjälpa till att skapa en fin begravning för din svärmor. Vi strävar alltid efter att göra processen så enkel och smidig som möjligt för våra kunder, särskilt i en tid som kan vara känslomässigt tung. Om det finns något mer vi kan hjälpa dig med framöver, är du varmt välkommen att höra av dig. Med vänliga hälsningar Erik Eriksson Ägare
Otrevligt att få detta innan begravningen ens var över. Jag tycker dessutom att sådana här undersökningar inte är passande när man har förlorat en anhörig. Jag blev bara förbannad.
Hej Carina, Tack för att du delar med dig av din feedback. Jag är verkligen ledsen att du upplevde det som otrevligt att bli kontaktad i detta känsliga skede. Och det blev fel att denna förfrågan gick i väg för tidigt, det är helt vårt fel. Det var absolut inte vår avsikt att orsaka dig ytterligare bekymmer eller frustration. Vi tar dina synpunkter på största allvar och kommer att se över våra rutiner för att säkerställa att vi visar största möjliga respekt och hänsyn i alla steg av processen. Om det är något vi kan...