Reco logotype För företag

Reco logotype

Svenska Begravningsbolaget AB

4.7
Bra

Begravningsbolaget är en personlig begravnings- & familjejuridisk byrå. Våra begravningsrådgivare och jurister är ödmjuka experter med ett medmänskligt bemötande. Där andra ser vedertagna normer och föråldrade traditioner, ser vi människor och unika livssituationer. Oavsett vem du är och vad du står inför, erbjuder vi dig...

Det här säger kunderna

De senaste omdömena med betyg 4 eller högre

Borlänge Begravning & Familjejuridik

Helt fantastiskt bemötande. Bara positiva känslor i vår svåra stund. Väldigt omtänksam och varm personal. Vi använde oss av dem för begravning och bouppteckningen. Vi är så nöjda. Stort tack för all hjälp.

Rimbo Begravning & Familjejuridik

Har fått ett mycket fint och värdigt bemötande genom hela begravningsprocessen. Från första mötet på begravningsbyrån till ceremonin i kyrkan.

Stavem Begravning AB

Vi anlitade Stavem nu när vår morbror avled. Vi fick hjälp direkt. Vi hade fått ett sånt fint bemötande och hjälp när vår mamma avled. Så vi ville gärna anlita Stavem igen. Man blir så vänligt bemött av lugn och hjälpsam personal. De förklara vad som kommer att hända och svarar på alla frågor. Vi anlitade också dom till att hjälpa oss med bouppteckningen. Vi har bara gott att säga om Stavem June-Ann Strömgren Stefan Svedberg

Stockholms Begravningstjänst

Personligt, snabbt och skräddarsytt

Stavem Begravning AB

Jag har i allt blivit väldigt väl bemött. Det finns inget att klaga på alls. Då detta är den första begravningen som jag blivit tvungen att anordna i mitt liv var det värdefullt att få tips på olika saker man kunde anlita dem för. Allt fungerade helt till belåtenhet.

Här finns vi:

Begravningsbolaget

0.0
Mycket Bra

Detta är Reco:

Oberoende omdömen från riktiga kunder

Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.

Vi lever som vi lär

Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.