Belle bil köpte min Sambos bil och menade att bilen var skrot. Nu vill de sälja bilen för 20.000kr. Hon köpte en bil hos Belle bil. DEN bilen var skrot. Jag varna alla, köp era bilar någon annanstans.
Belle Bilgaraget
7 omdömen om Belle Bilgaraget
Har sålt 2 bilar på kort tid. Det tog ca 2-5 dagar för var bil till att bli såld till fullt begärt pris. Måste berömma Erik Odbjer som är
Begärde handpening för att titta på bil, vägrar betala igen efter det ej blev köp pga av att bilen var i dåligt skick och import (som de EJ meddelades) tycker inte att de inte skall meddela detta... En SERIÖS firma meddelar ALLT, En SERIÖS firma återbetalar... men detta är ingen seriös firma...
Tvättäkta bilskojare! Står inte för sin garanti!!
Bra service! Schyssta killar, Lätt värt resan från Uppsala
KÖPTE MIN BMW 525 PÅ BELLE BILGARAGET. FICK DEN NY SERVAD OCH NY BESIKTAD. MYCKET NÖJD. KAN VERKLIGEN REKOMMENDERA BELLE BILGARAGET!
Jätte nöjd med affären! Kommer när jag behöver serva min bil eller när jag behöver en ny bil! Tack för den goda servicen!
Fantastisk service, pålitlig säljare. Man känner sig nöjd med sin bilaffär när man lämnar då man vet att man har handlat hos en proffesionell och pålitlig firma! Rekommenderas varmt!