Sålde BMW:n genom Bilado vilket gick snabbt med proffsig, kunnig och trevlig hjälp av företaget. Rekommenderas varmt!!!!
Bilado Sverige AB
14 omdömen om Bilado Sverige AB
Allt gick enligt processen som var väl beskrivet. Rekommenderas
inget krångel och en smidig affär
Snabb kontakt och bra service gjorde att jag valde att sälja bilen till detta företag.
Köpte en bil (Givetvis en Volvo) 😍 Jätte trevligt bemötande! Rekommenderar till vänner. Kaffe och även annan dryck bjöds det på lugn jät
Jag kan rekommendera att sälja bilen till Bilado, det gick smidigt!
Really good , they bought my car real fast without any problems.
Trevligt person, enkelt att prata med snabb och smidig affär.
Det gick snabbt och enkelt att sälja min bil. Väldigt snabb kommunikation!
Bra service, gjorde en affär med min Toyota o de gav ett seriöst intryck.
Fantastiskt service! Från första kontakt via mail till affär! Måste ge bilförsäljaren David extra beröm för sin professionella service
Mycket bra, köpte min bil snabbt.
Jag är nöjd med försäljningen av min bil till detta företag och skall rekommendera vänner att vända sig till er. / Niklas Mazda 6 i Farsta.
Vi hade låga förväntningar då vi kom till Haninge bilpark för att titta på en bil vi sett på Blocket efter att vi vart runt i en månad och t
Sålde min bil och det gick förvånande snabbt. Rekommenderas om man vill sälja bilen smidigare än blocket.
Fick hjälp att sälja min 996 Porsche 02' och banne mig det tog endast tre dagar.
Grymma låvar skicket på bilen...köpte en v60 av dom👍👍👍👍👍
Bra tjänst...! Trevliga och hjälpsamma utan något krux.
Toppen nöjd, Bilado hittade en bil åt oss snabbt och smidigt.
Sålde min bil via denna bilmäklar tjänst smidigt och snabbt! Dom är proffsiga och sköter verkligen allt