Bjurfors Göteborg City

2.8

6 omdömen om Bjurfors Göteborg City

OSCAR B
Skrev om Bjurfors Bostadsrätter City

Fick bekräftat både via sms och samtal från mäklaren Emelie Kronberg att vår affär var klar, inflytt var spikat. Väl på väg in för att skriva kontrakt meddelar hon att vi ej får köpa lägenheten. Kan ej rekommendera denna oseriösa mäklare.

Sponsor
HusmanHagberg Härryda/Landvetter
4.7/5 i betyg av 75 omdömen 4.7 av 75 omdömen
Badge2022

Vi sålde vår lägenhet genom Lenita på Husman Hagberg. Vi blev väldigt nöjda både av utfallet samt genom bemötandet under processen. Vi hade

GRETA Ö
Skrev om Bjurfors Bostadsrätter City

Hej, Här kommer en mycket tråkig händelse som jag önskar att jag inte skulle behöva skriva till er om. Min sambo och jag skulle köpa en lägenhet av eran mäklare Emelie Kronberg, Bjurfors city. Vi vinner budgivningen. Mäklaren ber oss komma in och skriva på avtalet. Vi åker långt och när vi nästan är framme smsar mäklaren att hon accepterat ett nytt bud av en annan köpare. Väl på plats säger mäklaren att budgivaren dragit sig ur men att affären ändå inte blir av. Vi frågar vad som händer eftersom att vi har fått sms...

Sandra  I
Skrev om Bjurfors Bostadsrätter City

Är mycket nöjd med denna mäklare. Att sälja sin bostad är alltid en nervig process. Tydlig kommunikation, trevligt bemötande och alltid snabba, kunniga svar på våra frågor.

Reco tipsar!
Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
4.7/5 i betyg av 2395 omdömen 4.7 av 2395 omdömen
Badge2024

Lisa är en väldigt trevlig mäklare, gav väldigt bra information om objektet och området. Ställde upp och svarade på frågor hela tiden och de

Charlie T Charlie T
Läs mer omdömen
Emma F
Skrev om Bjurfors Bostadsrätter City

Varning för ung Bjurfors-mäklare på city-kontoret i Göteborg. Jag anlitade honom och försäljningsprocessen blev en mardröm. Han har inte koll på någonting och allt som kan gå fel gick fel. Han begick ett 20-tal misstag och försökte genom lögner bortförklara dem eller skylla på andra. Jag hade informerat honom om att jag behövde få sålt min bostad före ett visst datum p.g.a. att jag behövde pengarna för ett huslån, men fick kontakta Bjurfors VD i Stockholm för att få den såld i tid. Den största lögnen var att han lovade...

Karin S
Skrev om Bjurfors Bostadsrätter City

Mycket bra. Kan varmt rekommendera! Vår mäklare heter Charlotta Lenhammar. Strålande! Nästan synd att det är över nu med affären. Vi är alltigenom nöjda.

Reco tipsar!
Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
4.8/5 i betyg av 1092 omdömen 4.8 av 1092 omdömen
BadgeNineYears

Trevlig och informativ mäklare! Smidig affär!

Johan B
Skrev om Bjurfors Bostadsrätter City

Vi har precis genomfört ett köp av bostadsrätt på Doktor Lindhs Gata (södra Guldheden) via Bjurfors City med mäklaren Josefin Johansson. Vi är mycket nöjda med hennes arbete och service, som var bättre än vad man både kan kräva och förvänta sig. Vi kommer självklart att anlita Bjurfors i allmänhet och Josefin i synnerhet i framtida ärenden. Rekommenderas varmt!