Bronze Fastighetsförmedling

bronzefast.se
  • BadgeEightYears
1 605
4.9

Välkommen till Bronze Fastighetsförmedling! Dags att köpa nytt? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem. Vi hjälper dig att skräddarsy din försäljning med hjälp av att para ihop de bästa mäklarna med just din bostad. Med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring är vårt mål att alltid leverera kvalitet utöver det...

1605 omdömen om Bronze Fastighetsförmedling

Sedan starten hos Reco 2018

Alice Anna T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Joe Maatouk en del av Bronze Fastighetsförmedling
Kungsholmen

Jag kan varmt rekommendera Joe! Från start till mål har han varit otrolig engagerad och är alltid steget före. Han gjorde hela processen extremt smidig och trygg - helt enkelt en mäklare i toppklass!

Karin B
Vasastan / Hagastaden

Fantastisk mäklare! Lyhörd, motiverad och tillgänglig. 5/5 i betyg.

Arina J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Tilda Romdahl en del av Bronze Fastighetsförmedling
Vasastan

Mycket professionellt bemötande. Tilda är väldigt hjälpsam och engagerad. Smidig köpprocess och vi som köpare känner oss väl bemötta och nöjda!

Gustav J
Vasastan

Påläst, flexibel, och väldigt trevlig. Rekommenderar absolut.

Alice Anna T
Skrev om Bronze Fastighetsförmedling

Kaj K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Joe Maatouk en del av Bronze Fastighetsförmedling
Vasastan / Hagastaden

Proffsig, bra. Trevligt bemötande.

Filippa H
Vasastan

Av alla mäklare jag kom över när jag och min pojkvän letade lägenhet så var Tilda min favorit. Hon svara snabbt och hade ett mycket trevligt sätt. Man märkte att hon brydde sig om både oss som köpare. Kan varmt rekommendera Tilda till den som går i sälj och köp tankar!

Janka B
Vasastan

We had a fantastic experience with Joe when buying our apartment through Bronze. As first time buyers, it was really important for us to feel confident in our decision. Joe made sure we felt comfortable at every step of the process and communicated in a transparent and friendly way. Overall a great experience, highly recommended!

Adam C
Vasastan

Joe was super helpful throughout the entire process of buying our new home! He answered all our questions and informed us of all steps that we needed to take. His positive attitude was very reassuring and I would recommend him to anyone looking for a great and professional real estate agent!

Paiman S
Vasastan / Hagastaden

En professionell och kunnig mäklare som alltid är tillgänglig och snabb med återkoppling! Försäljningsprocessen var smidig, och slutpriset motsvarade förväntningarna.

Banafshe S
Vasastan

Joe är vänlig, respektfull och lyhörd. Han är skarp och extremt kunnig! I Joe hittar du också en mäklare som tryggar dig och är tillgänglig. Han lyckades sälja min lägenhet till ett pris jag inte vågade hoppas på. Han var också väldigt hjälpsam i min process att köpa ny bostad. Jag kommer utan tvekan anlita Joe igen. Bäst i Stockholm!

Carl Q
Sålde sin lägenhet med hjälp av Tilda Romdahl en del av Bronze Fastighetsförmedling
Vasastan

Mötte helt klart våran drömnivå i tid och slutpris. Lova lite och leverera mycket.

Jones A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marianna Maatouk en del av Bronze Fastighetsförmedling
Vasastan / Hagastaden

Otroligt varm och proffsig! Kändes jätte bra från start till slut och snart flyttar vi in i vårt nya dröm hem!

Michael M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marianna Maatouk en del av Bronze Fastighetsförmedling
Vasastan / Hagastaden

Att sälja min lägenhet med Marianna som mäklare har varit en helt fantastisk upplevelse! Från första stund var hon professionell, lyhörd och otroligt engagerad. Hon hade en tydlig strategi och ett starkt kundnätverk, vilket resulterade i att lägenheten såldes till rekordpris – och dessutom inom en vecka, med färdiga köpare. Jag kände mig trygg genom hela processen, då Marianna alltid höll mig uppdaterad och var tillgänglig för frågor. Om du letar efter en mäklare som verkligen levererar resultat, så är Marianna utan tvekan rätt person. Stort tack för en smidig och framgångsrik försäljning!

Emina T

My experience with Joe was exceptional. He answered all the questions we had about the apartment, was quick to respond via phone/email, and made sure he handled every interaction with utmost professionalism. When needed, he provided contacts and additional information within minutes.

Charbel Y

Joe Mattouk är en mäklare som verkligen gör skillnad. Han är alltid professionell och lyhörd, vilket gör att man känner sig trygg genom hela processen. Joe tar sig tid att förstå sina kunders behov och ger kloka råd baserade på en djup kunskap om marknaden. Hans förmåga att kommunicera är också en stor tillgång; man får alltid snabba och tydliga svar på sina frågor. Sammanfattningsvis är Joe en mäklare som jag varmt kan rekommendera till alla som söker hjälp med fastighetsaffärer.

Alexander K
Vasastan / Hagastaden

Fantastisk mäklare. Alltid anträffbar. Otroligt lösningsorienterad och kan verkligen sitt yrke samt område. Kommer definitivt anlita igen när det blir av. Hatten av!

Gulizar B
Vasastan

Joe är en trygg, proffsig och duktig mäklare. Han ger snabb återkoppling och är alltid tillgänglig när man behöver honom. Rekommenderar honom starkt.

Aylin D
Vasastan / Hagastaden

Joe hjälpte oss med vår försäljning och var kunnig, alltid nåbar och stöttande i en svår marknad. Rekommenderar Joe och teamet på Bronze!

Victoria A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Danielo Anderson en del av Bronze Fastighetsförmedling
Gärdet

Danielo med team har skött försäljning av två lägenheter för vår familjs räkning på ett år och vi är oerhört nöjda med hela processen. Smidigt, snyggt och professionellt i varje steg av försäljningarna och i varje detalj. Utöver att Danielo är väldigt trevlig och förtroendeingivande! Vi kan bara säga stort tack till Danielo och Bronze Fastighetsförmedling.

Marcus W
Hagastaden

Joe levererade ett bra resultat i en svår marknad.

Roman T
Vasastan / Hagastaden

Mycket proffsig och omtänksam mäklare! Rekommenderar varmt.

Björn M
Vasastan

Trevligt bemötande. Kändes bra.

Henrik W
Vasastan / Hagastaden

Joe är tillmötesgående och vi gjorde en snabb försäljning enligt förväntningar.

Jenny G

Vänligt och professionellt bemötande. Lösningsorienterad och flexibel.

Mats Carl Fredrik A
Hagastaden

Vi är supernöjda! Inte ofta man träffar på någon som brinner så hårt för sitt arbete och har en sådan vilja för att hjälpa. Vi kände oss trygga hela vägen och jag rekommenderar Joe starkt.

Jane H
Hagastaden

Joe är kompetent inom sitt område och otroligt professionell i sitt bemötande. Joe levde med god marginal upp till våra högt ställda förväntningar.

Mattias W
Hagastaden

Joe hjälpe oss att sälja vår lägenhet. Han agerade professionellt genomgående och tillvaratog våra intressen på ett bra sätt.

Samuel B
Hagastaden

En ärlig person som vet hur han skall övertyga båda parterna. Angagerar sig och svarar alltid. Mycket bra.

Susan B
Hagastaden

Joe är lyhörd, proffsig, kompetent och otroligt ödmjuk. Vi är supernöjda. Jag kommer att varmt rekommendera honom. Mvh Susan

Andrea A
Ritorp

Jättebra service, snabba svar och super trevlig och hjälpsam!

Sofia H
Ritorp

Jätteduktig mäklare som har bra koll på både sitt jobb och området mm. Väldigt fint och bra bemötande, professionell och tydlig! Uppskattade mycket hur han delade information och planer, vilket jag inte haft samma erfarenhet av andra mäklare! Mycket nöjd!

Isak D
Ritorp

Joe var väldigt lyhörd och trevlig. Extremt tillgänglig för våra frågor och allmänt proffsig mäklare.

Nihal B
Vasastan / Hagastaden

Mäklaren gav mig ett mycket trevligt bemötande. Han var positiv och det kändes tryggt att han skulle sälja min bostad. Mina förväntningar var att mäklaren skulle ta vara på varje potentiell köpare och se när det var rätt person. Det gjorde mäklaren och fick affären klar otroligt snabbt. Mäklaren bemötte mig bra och hade alltid svar på mina frågor. Han var mycket hjälpsam och hade en bra attityd. Det blev en perfekt match mellan mäklare, säljare och köpare.

Ludvig W

Supertrevlig och förtroendeingivande!

Elham B
Gärdet

Allt gick väldigt smidigt och Tilda var väldigt professionell och bra, är mycket nöjd!

John S
Tureberg

Mycket proffsigt bemötande samt trevlig! Gjorde ett superbra jobb med smidig service som underlättade för båda parterna vid köpet. Rekommenderar starkt! Tack Marianne!

Sophia D
Gärdet

Superbra bemötande och väldigt professionell☺️

Tatsiana G
Mariehäll

Mariana arbetar professionellt i högt tempo. Hon är alltid trevlig att kommunicera med och tydlig i sina fakta.

Björn E
Vasastan / Hagastaden

Joe var lyhörd och mycket professionell. Jag kan verkligen ge mina varmaste rekommendationer.

Rebecca L
Hagastaden

Vi använde oss av Joe för köp av lägenhet. Vi hörde av oss till Joe när vi var redo att köpa och han hittade snabbt ett objekt till oss och fixade visning. Under hela processen har han varit lyhörd och kommunikativ. Han har hållit oss uppdaterade löpande i processen och alltid med ett trevligt bemötande och glatt humör. Vi är väldigt nöjda och har känt oss trygga i hela processen. Vi skulle verkligen rekommendera Joe!

Kaveh H
Vasastan / Hagastaden

En alldeles fantastisk mäklare! Oerhört kompetent, pålitlig och tydlig. Vi sålde vår lägenhet i Hagastaden med Joe och var extremt nöjda med hans arbete. Det kändes väldigt tryggt i hela processen och vi kommer definitivt anlita honom igen vid nästa sälj. Rekommenderar Joe starkt!

Cecilia E
Vasastan / Hagastaden

En mäklare som följer affären från A till Ö med högst betyg

Marcus J

Joe var väldigt kunnig, professionell och kommunicerade genom hela processen som tack vare Joe kändes väldigt enkel. Jag kommer garanterat använda Joe nästa gång jag säljer en lägenhet och kommer varmt rekommendera honom till alla jag känner.

Erik G
Vasastan / Hagastaden

Bra kommunikation från Joe under process innan köp, samt tydlig och bra genomgång vid signering av överlåteleseavtal. 10 av 10.

Elisabet K
Vasastan / Hagastaden

Joe har varit otroligt hjälpsam och professionell genom hela processen. Han är väldigt påläst vilket gav en fin trygghetskänsla. Jag kan varmt rekommendera honom!

Hedvig E
Vasastan / Hagastaden

Jättebra mäklare som gjorde processen både smidig och snabb. Otroligt trevlig och hjälpsam från start till mål!

Gustav L
Vasastan

Vi är verkligen imponerade av Tildas arbete. Hon hanterade hela försäljningsprocessen på ett smidigt och professionellt sätt, från första kontakten till signeringen. Tilda kom med förslaget att använda sitt spekulantregister, vilket visade sig vara helt rätt väg att gå – hon lyckades matcha oss med rätt köpare direkt. Genom hela processen höll hon oss uppdaterade och var väldigt transparent, vilket gjorde att vi kände oss trygga och välinformerade hela tiden. Det var tydligt att hon gjorde sitt yttersta för att få till...

Johan A
Vasastan / Hagastaden

Joe är engagerad och profesionell. Han är rak i kommunikationen och aldrig påstridig. Han kan varmt rekommenderas.

Fredrik A

Professionell och serviceinriktad