Joe Maatouk

Joe Maatouk

Joe Maatouk är mäklare på Bronze Fastighetsförmedling

Joe Maatouk har varit registrerad mäklare sedan 2021-01. Joe Maatouk har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 714 omdömen med ett betyg på 5.0. Joe Maatouk har haft 49 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

714 omdömen om Joe Maatouk

Sedan starten hos Reco 2019
Yee Ting L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Joe Maatouk en del av Bronze Fastighetsförmedling
Vasastan / Hagastaden

Professional, detailed mind, helpful, clear, good communication, engaged, problem solving

Ivan A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Joe Maatouk en del av Bronze Fastighetsförmedling
Vasastan / Hagastaden

Lösningsorienterad, enkel att ha göra med och levererar över förväntningar

Nathalie A
Vasastan / Hagastaden

Det självklara valet när det gäller mäklare! Alltid tillgänglig

Linus E
Vasastan / Hagastaden

Vi är otroligt nöjda med Joe som vår valda mäklare. Han är vänlig och visade stor professionalism genom hela processen. Tack vare hans djupa kännedom om kvarteret och marknaden kände vi oss trygga från början till slut. Han var alltid tillgänglig för våra frågor, och vi fick precis det stöd vi behövde. Om vi ska sälja igen i framtiden är det ingen tvekan om att vi kontaktar honom. Rekommenderas!

Arnar R
Vasastan / Hagastaden

Professionellt bemötande. Mycket trevlig och all kontakt smidig.

Setareh M
Vasastan / Hagastaden

Det kändes väldigt tryggt med Joe! Han är informativ och kommunicerar tydligt och regelbundet. Joe har bra kunskap och levererar den alltid med ett leende på läpparna.

Jonas A
Vasastan / Hagastaden

Återigen väldigt nöjd med det jobb Joe har gjort med försäljningen av vår lägenhet. Han är otroligt professionell och lyhörd samt svarar alltid snabbt på frågor. Kommer absolut kontakta Joe igen och jag rekommenderar starkt att anlita honom.

Sanja M
Vasastan / Hagastaden

En super smidig affär med Joe och Bronze! Vi kände oss verkligen prioriterade och ständigt uppdaterade. Man känner värmen och det familjära när man jobbar med Joe och hans kollegor.

Kimo M
Vasastan / Hagastaden

Vasastans bästa mäklare! Jag tog kontakt med Joe en Fredag och beskrev vad jag var ute efter, redan på lördagen så återkom Joe till mig med en visning på söndagen. Måndag lunch skrev vi kontrakt. Joe har ett otroligt stort kontakt nät i Vasastan.

Sotirios N
Vasastan / Hagastaden

Vart ska man börja? Jag vill tro att många mäklare bara tar kunden för givet, att man är lite bortskämd från när marknaden blomstrade som mest, men inte Joe. Hela processen kunde inte ha blivit smidigare. Uppföljning samma tid varje eftermiddag under försäljnings-veckan, service rakt igenom. Både jag och min sambo fick en familjär känsla av att jobba med både Joe och Marianna. Förhoppningsvis blir detta början på ett långt samarbete!