Tilda Romdahl

Tilda Romdahl

Tilda Romdahl är mäklare på Bronze Fastighetsförmedling

Tilda Romdahl har varit registrerad mäklare sedan 2023-05. Tilda Romdahl har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 30 omdömen med ett betyg på 4.9. Tilda Romdahl har haft 10 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2025-02

30 omdömen om Tilda Romdahl

Sedan starten hos Reco 2023
Arina J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Tilda Romdahl en del av Bronze Fastighetsförmedling
Vasastan

Mycket professionellt bemötande. Tilda är väldigt hjälpsam och engagerad. Smidig köpprocess och vi som köpare känner oss väl bemötta och nöjda!

Gustav J
Vasastan

Påläst, flexibel, och väldigt trevlig. Rekommenderar absolut.

Filippa H
Vasastan

Av alla mäklare jag kom över när jag och min pojkvän letade lägenhet så var Tilda min favorit. Hon svara snabbt och hade ett mycket trevligt sätt. Man märkte att hon brydde sig om både oss som köpare. Kan varmt rekommendera Tilda till den som går i sälj och köp tankar!

Carl Q
Sålde sin lägenhet med hjälp av Tilda Romdahl en del av Bronze Fastighetsförmedling
Vasastan

Mötte helt klart våran drömnivå i tid och slutpris. Lova lite och leverera mycket.

Elham B
Gärdet

Allt gick väldigt smidigt och Tilda var väldigt professionell och bra, är mycket nöjd!

Sophia D
Gärdet

Superbra bemötande och väldigt professionell☺️

Gustav L
Vasastan

Vi är verkligen imponerade av Tildas arbete. Hon hanterade hela försäljningsprocessen på ett smidigt och professionellt sätt, från första kontakten till signeringen. Tilda kom med förslaget att använda sitt spekulantregister, vilket visade sig vara helt rätt väg att gå – hon lyckades matcha oss med rätt köpare direkt. Genom hela processen höll hon oss uppdaterade och var väldigt transparent, vilket gjorde att vi kände oss trygga och välinformerade hela tiden. Det var tydligt att hon gjorde sitt yttersta för att få till...

Adela J
Gärdet

Proffesionell och varmt bemötande. Trygg och pålitlig. Vi hade höga förväntningar men de levdes upp till dessa med råge. Vi har som helhet fått bästa service och stöd under hela processen.

Inger G
Gärdet

Fint bemötande jag är mycket nöjd med hennes arbetet med vår sons lägenhet. Kan. Varmt rekommendera Tilda. Med vänlig hälsning Inger Gedal

Mats G
Gärdet

Mycket bra före köp under köp samt efter köp. Mycket kunnig o ville oss väl 👍 Har redan rekommenderat Tilda till andra kunder.