Danielo Anderson

Danielo Anderson

Danielo Anderson är mäklare på Bronze Fastighetsförmedling

Danielo Anderson har varit registrerad mäklare sedan 2024-01. Danielo Anderson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-02 och har fått 31 omdömen med ett betyg på 4.9. Danielo Anderson har haft 16 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2024-11

31 omdömen om Danielo Anderson

Sedan starten hos Reco 2024
Patrik A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Danielo Anderson en del av Bronze Fastighetsförmedling
Ulriksdal

Danielo var rak och ärlig från start. Väldigt hjälpsam genom hela processen och var alltid tillgänglig för frågor och samtal!

Reda B

Danielo var jätte trevlig,snäll ha. Hjälpte oss med allt vi behövde

Marieam Kamal Farag T

Professionella bemötande gjorde hela upplevelsen smidig och trygg för oss .

Sara B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Danielo Anderson en del av Bronze Fastighetsförmedling
Ulriksdal

Danielo var väldigt duktig och kunnig. Allt gick väldigt smidigt och lägenheten såldes innan visning till det pris vi önskat. Danielo var väldigt hjälpsam och var lätt att nå vid behov. Jag rekommenderar starkt Danielo och Bronze!

Thomas T
Råsunda

Danielo är ödmjuk och möter människor där de är. Hela processen präglades av flexibilitet och lösningsorientering ur mitt perspektiv som köpare. Danielo är dessutom alltid tillgänglig och ser till att inget lämnas oklart.

Matthias K
Råsunda

Väldigt bra bemötande från första kontakt och igenom hela säljprocessen. Kunnig, professionell och smidig dialog i alla moment. Kontinuerlig återkoppling och alltid tillgänglig.

Russol M
Tallkrogen

Danielo var väldigt lyhörd, kunnig, trevlig och hade en fantastisk förmåga att fånga köparens uppmärksamhet och presentera bostaden på ett sätt som verkligen lyfter fram dess bästa sidor. Fick hjälp med alltifrån homestyling via Bronze till annonsering på hemnet, på kort tid. Lägenheten såldes smidigt efter första visningen, till det pris jag önskat. Danielo höll mig regelbundet uppdaterad under hela processen och var alltid lätt att nå vid frågor. Jag rekommenderar starkt Danielo Anderson- bästa mäklaren i Stockholm och en del av en topp mäklarfirma!

Annie Emilia A
Hammarbyhöjden/Johanneshov

Blev väldigt bra bemött av Danielo under hela köpprocessen och allt gick väldigt smidigt och effektivt! Om jag hade frågor fick jag svar på de snabbt, allt kändes väldigt proffesionellt.

Henrik A
Hammarbyhöjden/Johanneshov

Danielo orkestrerade försäljningen från A till Ö på ett sätt som fick både mig som säljare och spekulanterna att lystra och engagera sig på ett väl balanserat vis. Kan varmt rekommendera honom till alla som vill ha en driven, inlyssnande och försäljningsinriktad mäklare!

Amy Jane U
Huvudsta

Danielo var angelägen om att besvara mina frågor som köpare. Jag kände förtroende för att Danielo förde rak och ärlig kommunikation. Helt enkelt en bra mäklare som gjorde det lilla extra för att få ihop affären. Jag är mycket nöjd!