Byggtaktik Göteborg AB

5.0

12 omdömen om Byggtaktik Göteborg AB

Linus Per C
Skrev om Byggtaktik Göteborg AB

Bra gubbar växer inte på träd, Albin & hans gäng var minst sagt svårslagna! Tack för det nya badrummet 😎😮‍💨🫶

Svar från Byggtaktik Göteborg AB

Hej Linus! Stort tack för din fina recension & stort tack för ett gott samarbete! Med vänliga hälsningar, Byggtaktik Göteborg AB!

Åsa T
Skrev om Byggtaktik Göteborg AB

Fått hjälp av Byggtaktik med två projekt, ett inomhus (totalrenovering av rum inkl syllbyte m m) och ett trädgårdsprojekt (plank m m). Är väldigt nöjd! Lätt med kommunikation och ett mycket proffsigt hantverk.

Svar från Byggtaktik Göteborg AB

Hej Åsa! Stort tack för din fina recension & stort tack för ett gott samarbete! Med vänliga hälsningar, Byggtaktik Göteborg AB

Emil W
Skrev om Byggtaktik Göteborg AB

Otroligt nöjd med arbetet byggtaktik utförde hos mig. Bra bemötande, tillgängliga och extremt skickliga! Kan rekommendera dessa gubbarna till alla jag känner. 10/10!

Svar från Byggtaktik Göteborg AB

Tjena Emil! Stort tack för din fina recension & stort tack för ett gott samarbete! Med vänliga hälsningar, Byggtaktik Göteborg AB

Solveig Elisabet G
Skrev om Byggtaktik Göteborg AB

Snabb och bra installation. Bra återkoppling. Trevlig o positiv rörläggare. Prisvärt

Svar från Byggtaktik Göteborg AB

Hej Solveig! Stort tack för din fina recension & stort tack för ett gott samarbete! Med vänliga hälsningar, Byggtaktik Göteborg AB

Erika P
Skrev om Byggtaktik Göteborg AB

Jag är nöjd med mitt nya tak på kolonistugan! Byggtaktik lyssnade på mina önskemål och gjorde ett bra jobb 👍

Svar från Byggtaktik Göteborg AB

Hej Erika! Stort tack för din fina recension & stort tack för ett gott samarbete! Med vänliga hälsningar, Byggtaktik Göteborg AB

Moa A
Skrev om Byggtaktik Göteborg AB

Har använt mig av Byggtaktik Göteborg AB många gånger och är alltid lika nöjd! Snabba, duktiga och proffsiga killar. Kan varmt rekommendera dem.

Svar från Byggtaktik Göteborg AB

Hej Moa! Stort tack för din fina recension & stort tack för ett gott samarbete! Med vänliga hälsningar, Byggtaktik Göteborg AB

Moteba M
Skrev om Byggtaktik Göteborg AB

I vårt första möte så fick jag ett trevligt bemötande av Albin och Zebulon där dom kom och tittade på mitt kök där jag ville byta luckorna och skåpen. Jag fick berätta om min vision om hur jag ville det skulle se ut, dom tog fram några exempel och visade mig hur det skulle kunna se ut och jag kände mig väldigt trygg i att dom visade mig hur det skulle se ut. Istället för att bara börja riva köket. Jag hade höga förväntningar på att det skulle bli bra efter rekommendationen från en vän att dom var duktiga och det levde...

Svar från Byggtaktik Göteborg AB

Hej Moteba! Stort tack för din fina recension & stort tack för ett gott samarbete! Med vänliga hälsningar, Byggtaktik Göteborg AB

Hans-erik N
Skrev om Byggtaktik Göteborg AB

Albin kom ut till vår stuga ,där diskuterade vi hur det skulle göras.Jag sa hur jag ville ha det.Jag fick ett pris på jobbet,men när de rev vår altan så var reglarna mycket sämre än jag trodde.De talade om direkt att vissa reglar behövde bytas ut och fick besked om vad merarbetet skulle kosta direkt.Albin är tydlig med om hur arbetet skulle göras och snickarna var lätt att prata med då vissa ändringar skulle göras.Jag kan rekommendera Byggtaktik MVH Hasse Norrman Stuga C040 Askim

Svar från Byggtaktik Göteborg AB

Hej Hans! Stort tack för din fina recension & stort tack för ett gott samarbete! Med vänliga hälsningar, Byggtaktik Göteborg AB

Robert J
Skrev om Byggtaktik Göteborg AB

Kan varmt rekommendera Byggtaktik! Dem var hemma hos mig och hjälpte till med en minde renovering av källaren, allt gick hur smidigt som helst. Man märker att dom kan vad dem snackar om! 5 av 5 spikar!!

Svar från Byggtaktik Göteborg AB

Hej, Stort tack för din fina recension & stort tack för ett gott samarbete! Med vänliga hälsningar, Byggtaktik Göteborg AB!

Tom Peter Stig P
Skrev om Byggtaktik Göteborg AB

Fantastiskt arbete! Reko killar som alltid dyker upp i tid med bra resultat

Christoffer L
Skrev om Byggtaktik Göteborg AB

Riktigt grymma killar! Haft att göra med de flera gånger och de har alltid utfört sina jobb i världsklass!

Mattias Hans Fredrik E
Skrev om Byggtaktik Göteborg AB

Kompetenta killar som överträffade mina förväntningar!