Lägga golv i Västra Götaland

Åmål  (1 st)

Topp 25 golvläggare i Västra Götaland

• Jens Hansen Bygg & Snickeri AB

48 omdömen
    Jens Hansen Bygg & Snickeri. Med kvalitet, Öppen kommunikation och lång erfarenhet ser vi till att tillgodose dina behov! Välkommen!
    Britt-marie L
    Britt-marie L: Mycket skickliga yrkesmän Trevliga och har omdöme om kundens önskemål
  • Välkommen till Damlex, vi hjälper till med både badrum och måleri
    Carl Å
    Carl Å: Professionellt bemötande och professionellt genomfört arbete. Jag är en riktig perfektionist, så Damlex var dom enda som fick renovera vårat sekelskiftesbadrum. Gråter en skvätt av lycka varje gång jag går in i badrummet. REKOMMENDERAR!!!
  • Mölndals Kakel och Marmor AB

72 omdömen
    Med professionell personal och lång erfarenhet hjälper vi dig med kök, badrum och övrig renovering.
    Josefin N
    Josefin N: Vi är mycket nöjda med vår totala badrumsrenovering genomförd av Mölndals Kakel och Marmor AB. Rivning av gammalt badrum, golvvärme, snickeri, nya tätskikt, eldragning, plattsättning, målning, montage av inredning och porslin. Proffesionellt och trevligt bemötande av samtliga hantverkare och bra kommunikation genom hela projektet med såväl hantverkare som projektledare. Minimalt med problem och hög finish på genomfört arbete. Lösningsorienterade och fixade smidigt extra toalett under bygget. Vi är mycket nöjda med vårt nya badrum!
  • Martinez Totalentreprenad erbjuder dig en effektiv totalentreprenad i Göteborg!
    Carin K
    Carin K: Skulle totalrenovera mitt badrum och tog in offerter från ett antal badrumsspecialister däribland Martinez Totalentreprenad som jag sedan valde utifrån ett antal parameter. Jag är mycket glad över mitt val då uppdraget utfördes utan anmärkning (och jag är noggrann och pedant) och Martinez har gett mig ett fantastiskt fint badrum. Allt från första kontakt tills det var klart flöt på jättebra och jag som kund uppdaterades kontinuerligt med bilder och status, vilket var toppen. Offerten var tydligt uppspecad och konkurrenskraftig i pris, tidplan hölls, kommunikation fantastisk och hantverkarna var noggranna och kunde verkligen sitt jobb. Jag rekommenderar varmt Martinez vid badrumsrenovering och kommer anlita dem igen om jag ska renovera fler badrum.
  • BADRUMSRENOVERING - KÖKSRENOVERING - OMBYGGNAD & TILLBYGGNAD
    Molin H
    Molin H: Anlitade Sim Bygg Koncept AB för en totalrenovering av kök och kunde inte vara nöjdare med resultat och utförande! Hela teamet är otroligt professionella, serviceinriktade och tillmötesgående. De var lyhörda för våra önskemål men kom också med ärlig feedback och förslag för att renoveringen skulle bli så bra som möjligt. Mirko och hans team är genuint mån om sina kunder. De fanns alltid tillgänglig för frågor och visade ett stort engagemang genom hela processen. Bättre bemötande går inte att hitta! Kan varmt rekommendera Sim Bygg Koncept!
  • Ville S
    Ville S: Man blir alltid väl bemött och de har alltid en lösning för att man ska få hjälp.så fort som möjligt. Jag behövde akut hjälp och Finnholms löste mitt problem precis som de lovade när jag ringde. Professionellt, snabbt och vänligt bemötande!
  • Perfekt Bygg & Måleri AB

38 omdömen
    Ni kan med förtroende vända er till oss på Perfekt Måleri & Bygg inför er renovering!
    Henrik E
    Henrik E: Allt gick väldigt smidigt från den första kontakten för att få en offert till sista penseldraget med målarfärg. Vi fick ett prisvärt förslag på att byta innerdörrar, lägga golv och måla diverse saker inomhus. Allt gjordes klart på utlovad tid, jobbet var väldigt bra och dessutom trevligt bemötande av alla på företaget. Vi kommer anlita dem igen. Kan verkligen rekommenderas.
  • Välkommen till Nordiska Göteborg!
    Jacob M
    Jacob M: Fick satt kakel i mitt nya kök och är toppen nöjd med resultatet! Trevligt bemötande och fin kommunikation! Tack till Tony som utförde arbetet!
  • Jennie B
    Jennie B: Jättenöjd. Lite besviken att det inte kom någon och fyllde i de "håll" som glömts och som jag sa till om och fick som svar att det kommer någon och fyller i det där. Ingen kom. Annars supernöjd verkligen!
  • Bammo Bygg & Fastighet

22 omdömen
    Dijana B
    Dijana B: Bammo Bygg och Fastighet har varit fantastiska vid varje tillfälle de hjälpt oss. Snabb återkoppling, punktualitet och problemlösning är deras styrka. Vi är supernöjda med deras service och ser fram emot fortsatt samarbete.
  • Byggeriet Alingsås AB

20 omdömen
    Tove A
    Tove A: Vi är över förväntan nöjda med vår nya gästtoalett som Byggeriet har byggt åt oss. Mycket trevliga och kunniga hantverkare och vi hade en bra dialog under hela byggtiden. Vi kommer definitivt att anlita dem igen för kommande jobb och renoveringar,
  • WGH Bygg AB

19 omdömen
    Christer M
    Christer M: Dom var mycket trevlig och utförde ett mycket bra jobb. Så jag är supernöjd med dom.
  • Britt L
    Britt L: Bara positiva upplevelser på alla plan vid flera tillfällen.
  • Tm Byggservice AB

16 omdömen
    Hans L
    Hans L: Efter att oplanerat fått renovera i vårt hus fick jag tag på TM Byggservice på rekommendation. Snabbt och mycket proffsigt av Tim fick vi en plan med info om hur renoveringen skulle göras . Sedan fick Tim fram väldigt proffsiga och mycket trevliga hantverkare som gjorde ett fantastiskt jobb under tidspress till att bli ett mycket bra utfört jobb. Kan verkligen rekommendera TM Byggservice till att utföra proffsiga jobb med mycket trevliga medarbetare
  • JOHAN W
    JOHAN W: Jag har bara efter mina erfarenheter (flera olika typer av arbeten i fastighet) bara gott att säga, de håller alltid vad de lovar och inget är några problem - väldigt tillmötesgående med de önskemål som finns. Behöver ni en entreprenör som gör ett riktigt bra jobb så har ni hittat rätt - jag har inga problem att ge bästa möjliga betyg.
  • Gashishuang S
    Gashishuang S: De håller utlovad projekt tid med hög kvalitet! Har anlitat dem flera gånger och är jättenöjd alltid! Starkt rekommendera dem till alla!
  • Snickeribolaget i Göteborg AB

6 omdömen
    Oscar C
    Oscar C: De gjorde ett bra jobb med att gipsa och spackla på vår vind och källare!! Vi är väldigt nöjda med deras jobb!
  • Tobias O
    Tobias O: Altan bygget blev bättre än jag kunnat anat. Tack HDG Bygg för ett bra arbete och trevlig personal.
  • Nelleke H
    Nelleke H: Beställde underhållsplan och fick snabbt och trevligt bemötande!
  • Jack William P
    Jack William P: Chadi har gjort en fint jobb förbereder min badrum. Han har en toppen arbetesmoral och har mycket kunskap med allt kakel och bygg! Jag skulle inte tveka att jobba med Chadi igen.
  • Markus N
    Markus N: Riktigt bra! Trevligt bemötande och proffesionellt jobb. Anlitades för byte av fönstersmygar samt kakelborttagning i samband med väggrenovering. Vi är mycket nöjda!
  • Fredrik L
    Fredrik L: Slipat och behandlat furugolv (lut, vitpigmentering, hårdvaxolja) samt lagt helt ny fiskbensparkett (hårdvaxolja). Minutiös perfektion. Inga anmärkningar. Mycket proffsig. Komplett yrkeskunskap. Kan det estetiska. Trevlig, positiv, glad! Rekommenderar! Christian rekommenderas varmt. En klass för sig själv. Bra bemötande och mycket trevlig och hjälpsam.
  • Ingvar B
    Ingvar B: Mycket nöjda! Bra engagemang och sakkunniga vid frågor som inte var lösta eller som ändrade sig under resans gång. Resultat och slutfinish är vi mycket nöjda med.
  • Joakim K
    Joakim K: Urban har varit väldigt lätt att samarbeta med, lätt att nå,flexibel,håller vad han har lovat. Väldigt nogrann med sitt arbete. Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommenderas.
  • Vincent  g
    Vincent g: Förra året fick jag ett väldigt bra och profesonal bemötande av firman vid namnet Byggexpress4you.se Jag har renoverat badrum m kakel och köket med vvs installation dom har tagit jobbet med helhetsansvar från början till slutliga resultat. Som kund är jag väldigt stolt over arbetet och jag rekommendera Byggexpress4you.se starkt till andra . Jag kommer säkert anlita Byggexpress4you.se till mina framtida protekt. Mvh Vincent Gustafsson