Välkommen till Damlex, vi hjälper till med både badrum och måleri
Carl Å:
Professionellt bemötande och professionellt genomfört arbete. Jag är en riktig perfektionist, så Damlex var dom enda som fick renovera vårat sekelskiftesbadrum. Gråter en skvätt av lycka varje gång jag går in i badrummet. REKOMMENDERAR!!!
Martinez Totalentreprenad erbjuder dig en effektiv totalentreprenad i Göteborg!
Carin K:
Skulle totalrenovera mitt badrum och tog in offerter från ett antal badrumsspecialister däribland Martinez Totalentreprenad som jag sedan valde utifrån ett antal parameter. Jag är mycket glad över mitt val då uppdraget utfördes utan anmärkning (och jag är noggrann och pedant) och Martinez har gett mig ett fantastiskt fint badrum. Allt från första kontakt tills det var klart flöt på jättebra och jag som kund uppdaterades kontinuerligt med bilder och status, vilket var toppen. Offerten var tydligt uppspecad och konkurrenskraftig i pris, tidplan hölls, kommunikation fantastisk och hantverkarna var noggranna och kunde verkligen sitt jobb. Jag rekommenderar varmt Martinez vid badrumsrenovering och kommer anlita dem igen om jag ska renovera fler badrum.
Ni kan med förtroende vända er till oss på Perfekt Måleri & Bygg inför er renovering!
Henrik E:
Allt gick väldigt smidigt från den första kontakten för att få en offert till sista penseldraget med målarfärg. Vi fick ett prisvärt förslag på att byta innerdörrar, lägga golv och måla diverse saker inomhus. Allt gjordes klart på utlovad tid, jobbet var väldigt bra och dessutom trevligt bemötande av alla på företaget.
Vi kommer anlita dem igen. Kan verkligen rekommenderas.
Jennie B:
Jättenöjd. Lite besviken att det inte kom någon och fyllde i de "håll" som glömts och som jag sa till om och fick som svar att det kommer någon och fyller i det där. Ingen kom. Annars supernöjd verkligen!
Hans L:
Efter att oplanerat fått renovera i vårt hus fick jag tag på TM Byggservice på rekommendation.
Snabbt och mycket proffsigt av Tim fick vi en plan med info om hur renoveringen skulle göras . Sedan fick Tim fram väldigt proffsiga och mycket trevliga hantverkare som gjorde ett fantastiskt jobb under tidspress till att bli ett mycket bra utfört jobb. Kan verkligen rekommendera TM Byggservice till att utföra proffsiga jobb med mycket trevliga medarbetare
Gashishuang S:
De håller utlovad projekt tid med hög kvalitet!
Har anlitat dem flera gånger och är jättenöjd alltid! Starkt rekommendera dem till alla!
Jack William P:
Chadi har gjort en fint jobb förbereder min badrum. Han har en toppen arbetesmoral och har mycket kunskap med allt kakel och bygg! Jag skulle inte tveka att jobba med Chadi igen.
Markus N:
Riktigt bra! Trevligt bemötande och proffesionellt jobb. Anlitades för byte av fönstersmygar samt kakelborttagning i samband med väggrenovering.
Vi är mycket nöjda!
Vincent g:
Förra året fick jag ett väldigt bra och profesonal bemötande av firman vid namnet Byggexpress4you.se
Jag har renoverat badrum m kakel och köket med vvs installation dom har tagit jobbet med helhetsansvar från början till slutliga resultat.
Som kund är jag väldigt stolt over arbetet och jag rekommendera Byggexpress4you.se starkt till andra .
Jag kommer säkert anlita Byggexpress4you.se till mina framtida protekt.
Mvh Vincent Gustafsson
Ingvar B:
Mycket nöjda!
Bra engagemang och sakkunniga vid frågor som inte var lösta eller som ändrade sig under resans gång.
Resultat och slutfinish är vi mycket nöjda med.
Mikael K:
Fantastiskt resultat! Jättebra kontakt hela vägen. Golvläggaren ringde mitt i arbetet och berättade att det var problem med mönsterpassningen för att min rutiga parkett hade ojämna storlekar. Det visade sig ligga en millimeter om lott där det var som värst. Inte några millimeter, inte ett par millimeter - EN! Jag kan se det om jag lägger näsan mot golvet och kikar riktigt noga. Det är hur samvetsgranna de är. Kommer att anlita igen om behovet uppstår.
MATHIAS A:
Vi hade lyckan att få hjälp av RenoveraHem i Göteborg, och är oerhört glada för det. Vi totalrenoverade 100% av insidan och hela fasaden. De lämnade oss inte en enda dag tills hela uppdraget var slutfört. Höll tidsplanen och budgetten trots att vi ändrade oss några gånger under resans gång. Extremt lyhörda, hjälpte till med bra och snygga lösningar, kunde regelverket perfekt och var väldigt lätta att kommunicera med. Vi behövde inte hålla koll på olika sorters hantverkare, utan de fixade ALLT, el-arbete, rörmokeri, snickeri, målning, köksmontering, badrum, fasad, utan några som helst ledtider eller nedtider. Speciellt stort tack till Kristoffer som projektledde det hela exemplariskt, och till arbetsledaren Kristoffer som hade örnkoll på allt, hela tiden. Vi kommer aldrig att anlita någon annan. Rekommenderas varmt!
Kaan A:
Rekommenderar Golvpojkarna och den hjälp jag har fått av Peter Grönskog. Väldig professionellt bemötande och mycket trevliga. Tack för er hjälp.
Hälsningar
Kaan / Nya Gårda
Lina L:
Väldigt hög servicenivå och över förväntan på golvresultatet (fiskbensparkett). Dessutom behövdes ingen som helst städning efteråt. Magnus kunde snabbt komma och titta på vårt behov och ge oss bra rekommendationer. Bara ett par veckor senare löste han både lagningar, slipning, byten av lister och behandling. I efterhand har han också varit behjälplig vid frågor. Rekommenderas starkt!
Jonas Bengt N:
Katastrofdåliga från början till slut.
Kan bara ge mina varmastaste rekommendationer om att aldrig anlita Assmundsons golv. De la in golv 2021, har varit hos oss varje år för åtgärder då laminatgolvet går isär.
Varför lägger ni inte om golvet helt, med nya plank när ni första gången pajat fjädrarna?
Att ni dessutom inte vill betala besiktningen visar på att ni saknar moral.