dom är fantastiska på alla vis!
Clean Choice AB
Vi på Clean Choice AB (tidigare Ania´s Städ Roslagen) arbetar för att du ska kunna lägga din tid på roligare saker än att städa. Sedan 2012 har vi hjälpt folk att få en helt ny lyster i sina hem. Pålitligt och strålande resultat med hela Stockholmsområdet som arbetsplats. Vi erbjuder Flyttstädning, fönsterputs, byggstädning,...
366 omdömen om Clean Choice AB
Sedan starten hos Reco 2014
Hej Angela, Stort tack för de fina och positiva orden! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med våra tjänster. Vi strävar efter att varje kund ska känna sig speciell, och din feedback är det bästa beviset på att vi är på rätt väg. 😊
Alltid trevliga och hjälpsamma, vi är riktigt nöjda med all hjälp!
Hej Mikaela Tack så mycket för de varma orden! Vi är glada att vi kan hjälpa till och att ni är nöjda med våra tjänster. Det är en stor motivation för oss att fortsätta ge bästa möjliga service. Tack för ert förtroende! 😊
Jätte bra service, och otroligt resnt !
Hej Lars, Tack så mycket för din fina feedback! Vi är verkligen glada att du är nöjd med vår service och att du uppskattar vår noggrannhet. Det är alltid vårt mål att leverera ett skinande rent resultat. Tack för ditt förtroende! 😊
Städning varannan vecka. Noggrant och alltid skinande rent. Omsorgsfull personal som inte lämnar något åt slumpen. Rekommenderar varmt detta företag.
Hej Lena, Tack så mycket för dina fina ord! Vi är glada att du är nöjd med våra tjänster och att vårt team uppfyller dina förväntningar. Ditt nöje är vår högsta prioritet, och vi strävar alltid efter att ta hand om varje detalj. Tack för ditt förtroende och varma rekommendation! 😊
Trevligt bemötande. Har anlitat dom för flyttstädning mycket nöjd. Nu utför dom storstädning i min nya bostad, är fortfarande mycket nöjd. Rekommenderar dom.
Tack så mycket för din recension! Vi är glada att du är nöjd med både flyttstädningen och storstädningen. Det betyder mycket för oss att du fortfarande är nöjd med vårt arbete. Vi ser fram emot fortsatt samarbete för att leverera den kvalitet du förväntar dig!
Jag är så nöjd med Clean Choice! De är proffsiga, pålitliga och gör alltid ett fantastiskt jobb. Jag vill varmt rekommendera dem till alla som behöver städhjälp!
Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att du är nöjd med våra tjänster och att du upplever oss som proffsiga och pålitliga. Det betyder mycket för oss att du vill rekommendera oss vidare. Vi ser fram emot att fortsätta leverera samma höga kvalitet varje gång!
Vi har varannan vecka hemstädning och vi är mycket nöjda. Kompetenta och proffsiga städerskor med väl utfört arbete. och vänligt bemötande. Kan varmt rekommendera dem.
Hej Elisabet Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår hemstädning och att du uppskattar våra medarbetares kompetens och professionalism. Vi värdesätter också att du nämner vårt vänliga bemötande. Tack för din varma rekommendation!
Vilken onödig text jag är nöjd med städningen!
Hej Nils Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med städningen. Vi uppskattar din feedback!
På rekommendation av granne så kontaktade jag Clean Choise och har varit mycket imponerad sen starten. Hela kedjan från hembesök ,offert mm till första städningen har varit perfekt.
Hej Birgitta Tack så mycket för ditt fina omdöme och för att du valde oss på rekommendation av din granne! Vi är glada att höra att du har varit imponerad från start och att hela processen, från hembesök till offert och första städningen, har motsvarat dina förväntningar. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig samma höga standard av service framöver!
Bra jobb, punktlighet, kan rekkenderas
Hej Sven Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt arbete och vår punktlighet. Tack för din rekommendation, det uppskattas verkligen!
Noggranna, punktliga och professionella
Hej Bengt Tack så mycket för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du värderar vår noggrannhet, punktlighet och professionalism. Det betyder mycket för oss och vi ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativ service till dig!
Jag är mycket nöjd och kommer att anlita er igen!
Hej Anita Tack så mycket för ditt förtroende! Vi är glada att höra att du är nöjd och ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver. Om du har några frågor eller specifika önskemål är du alltid välkommen att höra av dig!
Mycket vänligt bemötande. Flyttstädning med mycket bra resultat. Känns mycket bra att vi anlitade just Clean Choice AB.
Hej Britt Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med både bemötandet och resultaten av flyttstädningen. Det betyder mycket för oss att du valde Clean Choice AB, och vi ser fram emot att fortsätta ge dig bra service i framtiden!
Jättefint städat! Fantastiskt noggrant. Också en hängivenhet att fortsätta tills det är klart, ansvarskänsla. Rekommenderas varmt.
Hej Mattias Tack så mycket för din fantastiska feedback! Vi är glada att höra att du uppskattar den noggranna städningen och den hängivenhet som våra medarbetare visar. Din varma rekommendation betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativ service!
Både fönsterputs o städning av en mycket trevlig tjej! Effektiv o mycket noggrann.
Hej Kristina Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du var nöjd med både fönsterputsningen och städningen. Det är alltid trevligt att få höra om våra anställdas insats och noggrannhet. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig bra service!
Fantastiskt städning. Så rent. Var bättre än jag hoppats.
Hej Kerstin Tack så mycket för din underbara feedback! Vi är glada att höra att städningen överträffade dina förväntningar. Det är alltid vårt mål att ge våra kunder den bästa servicen!
Jag har blivit väl bemött av ledare. Städning är grundlig och välgjord. Rekommenderas starkt.
Hej Linda Tack så mycket för din fantastiska feedback! Vi är glada att höra att du har blivit väl bemött av vår ledning och att städningen har uppfyllt dina förväntningar. Din rekommendation betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att fortsätta leverera bra service!
Ordning och reda. Ordentlig personal. Leverans enl avtal.
Hej Olof Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att du uppskattar vår ordning och att vår personal är noggrann. Det är viktigt för oss att alltid leverera enligt avtal. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig bra service!
Jättebra städning och störningsfritt Märker knappt att hon är här Däremot lite dålig på att passa tiden har vi bestämt 13.00 så kan det bli 15.00 oftast
Hej Göran Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med städningen och att den är störningsfri. Vi ber om ursäkt för att det har varit problem med tidsangivelserna. Vi kommer att se över detta för att säkerställa att vi kan hålla avtalade tider framöver. Din input är viktig för oss!
Vilket fantastiskt städbolag.Så rent och fint.Gjorde ett fantastiskt jobb med vårat stora och höga köksfönster.så glad att vi vald Clean Choice AB 😊👌
Hej Britta Tack så mycket för din underbara feedback! Vi är glada att du är så nöjd med städningen, särskilt med fönstret i köket. Det är alltid vårt mål att ge våra kunder den bästa servicen, och vi uppskattar att du valde Clean Choice AB! 😊👌
Vi upplever dem som flexibla, och kompetenta.
Hej Jyrki Tack för din återkoppling! Vi är glada att höra att du upplever oss som flexibla och kompetenta. Vi strävar alltid efter att anpassa oss efter våra kunders behov och ge bästa möjliga service!
1.Väl bemött per telefon, och väl informerad om något har strulat till sig med beställd städning. 2.. Clean Choice motsvarar väl mina förväntningar 3. Se svar 2. Jag har köpt (och fortsätter köpa) städning en gång per månad av en 3½-rums lägenhet.
Hej Sonja Tack för att du delar med dig av din feedback! Det är härligt att höra att du känner dig väl bemött och informerad, samt att vi lever upp till dina förväntningar. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda dig bra service för din lägenhet varje månad!
Känner ett stort förtroende att de har god arbetsmiljö för sina anställda. Uppdraget utförs ofta klanderfritt. Ibland vikarier eller byte av dag, men påverkas inte allt för mycket som kund. Verkar ha god struktur och bra framförhållning i sin planering
Hej Caroline Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att du känner ett stort förtroende för oss och vår arbetsmiljö. Det är viktigt för oss att leverera hög kvalitet och att vår planering fungerar smidigt, även när det uppstår ändringar. Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att dela med dig av dina tankar!
Passar tider och alltid städning med bra kvalité
Hej Ingela Tack för din återkoppling! Det är jättebra att höra att vi alltid kan hålla scheman och att du är nöjd med kvaliteten på städningen. Vi strävar alltid efter att leverera det bästa!
Mycket bra service och alltid pålitligt. Anna som driver företaget har full koll på planeringar och vi har inte haft ett ända tillfälle med strul eller problem under flera år vi anlitat företaget. Rekommenderas värmt!
Hej Ehsan Tack så mycket för din fantastiska feedback! Vi är glada att höra att du har haft en så positiv upplevelse under flera år och att Anna har gjort ett bra jobb med planeringen. Vi uppskattar verkligen din rekommendation och ser fram emot att fortsätta ge dig bra service!
Väldigt nöjd. Okomplicerade och svarar snabbt om det är något, vilket alltid uppskattas.
Hej Johanna Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vår service och att du uppskattar vår snabba respons och smidiga kommunikation. Vi strävar alltid efter att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder!
Vänligt bemött! Storstädning! Väldigt nöjd med er⭐️⭐️⭐️⭐️
Hej Lillemor Tack så mycket för din fina feedback och för de stjärnorna! Det gläder oss att du är väldigt nöjd med storstädningen och vårt bemötande. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig samma höga standard!
Städningen var välgjord. Särskilt imponerad över rengöringen av badkaret. Svår torkade garderobsdörrar i sovrum samt badrum! Vi är nöjda❣️
Hej Monica Tack för din återkoppling! Det är fantastiskt att höra att du var imponerad av rengöringen av badkaret. Vi tar till oss informationen om garderobsdörrarna och ser till att förbättra den delen. Vi är glada att ni är nöjda och ser fram emot att fortsätta leverera bra städning!
Jag är väldigt nöjd med provstädningen.
Hej Annette Tack för att du delar med dig! Det gläder oss att du är nöjd med provstädningen. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda dig bra service framöver!
Bra , men svårt att lämna ett ärligt besked för att jag bara haft er en gång Hör gärna av mig när jag nu ska fortsätta med er
Hej Lena Tack för din feedback! Vi förstår att det kan vara svårt att ge ett fullständigt omdöme efter bara en gång. Vi är glada att du överväger att fortsätta använda våra tjänster och ser fram emot att höra från dig igen när du är redo. Om du har några frågor eller funderingar inför nästa städtillfälle är du alltid välkommen att kontakta oss!
Bokade flyttstäd med Clean Choice. Var väldigt tydliga med att städningen var tvunget att vara klar vid en viss tidpunkt, både på offertförfrågan och på möte på deras kontor vilket de lovade att de skulle ordna. När sedan dagen för inflytt av de nya ägarna så är fortfarande städarna kvar efter utlovad tid och inflytten för dom nya ägarna försenas ca 1.5h. Vi blir även uppmärksammade av de nya ägarna på att städningen i badrummet är helt undermåligt/obefintlig. Vi får därför kontakta Clean Choice för att de skall komma tillbaka...
Hej Oskar Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar djupt att flyttstädningen inte levde upp till de förväntningar och överenskommelser vi gjort tillsammans. Vi förstår att förseningar och bristande kvalitet på städningen, särskilt i badrummet, har orsakat problem för dig och de nya ägarna, vilket inte alls är i linje med vår strävan att leverera professionell service. Vi tar all feedback på stort allvar och inser vikten av att agera snabbt och tydligt när en situation som denna uppstår. Det är mycket...
Bokade flyttstäd med clean choice. Kom överens om en dag och en tid. Var väldigt tydlig med att städningen behövde vara slutförd vid en specifik tid då de nya ägarna av lägenheten skulle flytta in då, clean choice lovade att de skulle vara klara tills dess, både per mail och när jag var på deras kontor för att kvittera nycklar. När de nya köparna dyker upp är det en städare på plats som säger att hen behöver minst en timma till, vilket försenade inflytten. Påtalar detta till städfirman som skyller på trafiken. De hade inte...
Hej Adnina Tack för din feedback och för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att städningen inte levde upp till dina förväntningar och att kommunikationen kring tidsramen inte hanterades som den borde. Vi förstår att det här skapade en obekväm situation för dig och de nya ägarna, vilket absolut inte är den upplevelse vi strävar efter att ge våra kunder. Vi tar dina synpunkter på stort allvar och kommer att se över våra rutiner för att säkerställa att liknande situationer inte uppstår i framtiden....
Trevligt bemötande och bra städning
Hej Eva Tack så mycket för din feedback! Vi uppskattar att du tar dig tid att skriva till oss och är glada att du är nöjd med både vårt bemötande och städningen. Vi ser fram emot att fortsätta leverera bra service!
Alltid bemött med respekt och vänlighet Höga förväntningar som oftast levs upp till, när motsatsen hänt har det alltid rättats till på proffsigt och seriöst sätt. Haft städning i många år nu och är nöjd!
Hej Marie Tack så mycket för din fantastiska feedback! Det betyder mycket för oss att höra att du har varit nöjd med vår service under alla dessa år. Vi är glada att vi kunnat leva upp till dina höga förväntningar och att du känner dig väl bemött. Om något inte skulle vara perfekt, strävar vi alltid efter att rätta till det på bästa möjliga sätt. Tack för att du fortsätter att välja oss!
Hej! Jag är mycket nöjd och får alltid en mycket noggrann städning liksom information och bra kommunikation med chefen för Clean Choice AB.
Hej Björn! Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med både städningen och kommunikationen med oss på Clean Choice AB. Vi strävar alltid efter att erbjuda högsta kvalitet och bästa service. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller önskemål framöver!
Jag är väldigt nöjd med Clean Choise AB! Pålitliga, alltid i tid, bra på återkoppling och framförallt gör de ett bra jobb⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med vår service på Clean Choice AB. Vi strävar alltid efter att vara pålitliga, hålla tider och ge bra återkoppling, så det är fantastiskt att du upplever att vi lyckas med det. Framför allt är vi glada att du tycker att vi gör ett bra jobb – det är det som är viktigast för oss! Tack för förtroendet och för att du valde oss. Vi ser fram emot att fortsätta leverera samma höga kvalitet framöver.
Bemötandet var trevligt, städningen var ojämn beroende vem som kom. I bland var det tyvärr inte ordentligt städat överallt! Upplevde att vissa inte var riktigt ärliga med städningen.Men I det stora hela var det ok! Beställde storstädning en gång, det var inte godkänt,dom kom tillbaka och rättade till det. Fick återbud några gånger, inte kul när man kommer hem efter en resa och har gäster med sig till ett ostädat hem. Har haft kontinuerlig städning var annan vecka!
Tack för ditt ärliga omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att städningen inte alltid har hållit den jämna kvalitet som vi strävar efter. Det är viktigt för oss att alla våra kunder får samma höga standard oavsett vem som utför städningen. Vi tar till oss din feedback och kommer att arbeta för att förbättra detta. Vi förstår också att återbud och ojämn kvalitet kan skapa frustration, särskilt när man förväntar sig ett städat hem. Det är bra att höra att vi kunde rätta till storstädningen när...
Företaget har varit lätt att nå och man har tagit hänsyn till mina önskemål. Jag har köpt regelbunden städning av företaget och man har respekterat mina önskemål om att samma städare kommer vid varje tillfälle. De personer som jag har haft kontakt med har varit kompetenta och hjälpsamma. Så sammantaget har jag varit mycket nöjd med samarbetet med Clean Choice AB.
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det är glädjande att höra att du är nöjd med vår service och att vi har kunnat möta dina önskemål på ett tillfredsställande sätt. Vi strävar alltid efter att erbjuda en flexibel och kundfokuserad service, så det känns bra att du upplevt oss som både tillgängliga och lyhörda. Att kunna erbjuda kontinuitet med samma städare är något vi vet är viktigt för många av våra kunder, och vi är glada att vi lyckats leva upp till dina förväntningar. Tack för ditt förtroende och för ett gott samarbete!
Jag är mycket nöjd. Det blir rent och snyggt!
Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är mycket nöjd och att du upplever att det blir rent och snyggt. Det är precis det vi strävar efter! Tack för att du valt oss, och vi ser fram emot att fortsätta leverera samma resultat framöver.
Snabbt och bra svar samt väl utfört arbete
Tack för din positiva feedback! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både vårt snabba svar och det utförda arbetet. Vi strävar alltid efter att leverera effektiv service och hög kvalitet. Tack för förtroendet!
Trevliga, proffsiga och snabba på att svara. Har haft städning nu i snart ett år och är genomgående helnöjd. Har tidigare haft flertalet andra städfirmor som vi inte varit nöjda med, jag är så glad att vi bytte till Clean Choice!
Tack så mycket för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att du är så nöjd med vår service och att vi har kunnat leva upp till dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att vara trevliga, proffsiga och snabba i vår kommunikation, så det är härligt att du upplever det så. Att du valde att byta till oss och är helnöjd efter snart ett år betyder mycket för oss. Tack för ditt förtroende – vi ser fram emot att fortsätta leverera samma höga standard framöver!
Hög service mot mig som kund och utmärkt leverans när det kommer till levererade tjänster. Kan varmt rekommendera företaget.
Tack så mycket för din rekommendation och för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du uppskattar både vår service och kvaliteten på de tjänster vi levererar. Din positiva upplevelse är precis vad vi strävar efter, och vi är tacksamma för att du vill rekommendera oss vidare. Stort tack för ditt förtroende!
Mycket bra...............................
Tack för ditt omdöme! Vad härligt att höra att du är mycket nöjd. Din feedback betyder mycket för oss!
rent och snyggt hela tiden är så super nöjd
Tack så mycket för din feedback! Det är fantastiskt att höra att du alltid upplever att det är rent och snyggt. Vi är glada att du är så nöjd med vår service! Tack för att du valt oss.
Väldigt bra bemötande och trevlig personal som utförde jobbet ( det var en flyttstädning med kort tids notis).
Tack för din feedback! Det gläder oss att höra att du är nöjd med bemötandet och att vårt team kunde hjälpa till med flyttstädningen med kort varsel. Vi uppskattar ditt förtroende och är glada att du är nöjd med resultatet!
Jag gillar framför allt att det alltid är samma person som kommer och städar. De kommer också alltid på utsatt tid vilket jag uppskattar. Kan ibland uppleva visst slarv med själva städningen men är i stort sett nöjd med kvaliteten.
Tack för ditt omdöme och för att du delar dina upplevelser! Det är bra att höra att du uppskattar kontinuiteten med samma person och att vi håller tiderna. Vi beklagar dock att du ibland upplevt slarv med städningen. Din feedback är värdefull och vi tar den till oss för att säkerställa en jämnare kvalitet framöver. Tack för ditt förtroende!
Håller vad de lovar! Kunde hjälpa till med kort varsel. Trevligt bemötande av personalen.
Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattar vårt engagemang och att vi kunde hjälpa dig med kort varsel. Det är också roligt att du är nöjd med bemötandet från vår personal. Tack för att du valt oss!
Duktig, trevlig och välutbildad personal som lyhörd för kundens behov är viktigt för mig. Det finns hos Clean Choice. Dessutom finns en ambition att informera och att snabbt svara på Mail. Jag rekommenderar gärna Clean Choice för ett fräscht hem!
Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du uppskattar vår personal och deras lyhördhet för dina behov, det är något vi värderar högt. Att ge snabb och tydlig information är viktigt för oss, så det känns bra att du upplever vår kommunikation på det sättet. Vi är tacksamma för att du rekommenderar oss och ser fram emot att fortsätta hjälpa dig att hålla ditt hem fräscht!
Det är alltid välstädat och kontakten med mig som kund är alltid väldigt proffsig. Om man vi ha extra tjänster utförda så löser dom det snabbt och okomplicerat
Tack för ditt omdöme! Det är verkligen glädjande att höra att du är nöjd med både städningen och vår kundkontakt. Vi strävar alltid efter att vara flexibla och att snabbt kunna lösa extra önskemål, så det är roligt att du upplever det så. Tack för ditt förtroende och för att du valt oss!
Snabbt svar på offert och snabb bokning av tid. Jätte bra fönstertvättning och trevligt bemötande. Kommer att boka igen. /C
Tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att du uppskattade både vår snabba respons och bokning, samt att du är nöjd med fönstertvätten och vårt bemötande. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen när det behövs!