Kom till en topfrisör, Ryan för att göra slingor. Han är den bästa säger de. Kanske är han bra men vad hjälper det mig när han inte lyssnar på vas kunden, dvs jag, vill ha. Betalade 1000kr för att se 20 år äldre med ett nästan helgrått hår istället för ljusa och mörka slingor. Håret är förstört. Jag kom till Ryan med väldigt bra kvalitet på håret. Gick därifrån med torrt och trasigt hår. Det är nog det dyraste men värsta slingorna jag någonsin gjort.
Corinne & Friends
Vid ett besök i vår äldsta galleria, Sturegallerian hittar ni oss i Stockhom. Gå in den vänstra entrén från Grev Tureg. och hälsa på. Välkommen!
17 omdömen om Corinne & Friends
Perfektion, som alltid!! Kan inte vara mer nöjd med håret.
Min frisör Patrik får 5/5 men lokalen 1/5. Skulle ej gå dit om inte Patrik arbetade där. För många frisörer på liten yta. Ej avkopplande alls. Och alldeles för dyrt.
Mycket trevligt att komma till er och få gott kaffe
Mona är en otroligt professionell och skicklig frisör. Hon kommer med egna synpunkter och förslag på vad som passar mig bäst. Hon lyssna
Välkomnande, proffsiga, trevliga. Jag är alltid nöjd efter besök på Corinne &Friends.
Gott mottagande varje gång. Trevlig kompetent personal.
Proffsig, engagerad och utmärkt service! Otroligt duktig frisör,
Nöjd med behandlingar men dyra priser.
Alltid bra service. Kunnig och tillmötesgående personal. Med vänlig hälsning, Nöjd Kund
Bara positiv. Linda är trevlig och tillmötesgående och lyssnar på vad man har för önskemål. Är väldigt nöjd.
Bästa salongen i stan! Underbar personal med HÖG kompetens och man blir alltid lika nöjd!
Den bästa pausen i min stressade vardag, att få komma in till Corrine och lyxa lite. Alla kreativa duktiga människor omkring en och bästa Patrick som förvandlar torra lockar till modell hår. Love!
Bojana har klippt mig i flera år, alltid med toppen resultat. Hon är alltid glad och positiv samt väldigt bra service. Tack Bojana!
Väldigt bra! Jag klipper mig hos Jessica som är väldigt skicklig och väldigt trevlig. Det är en högtidsstund att klippa sig var 6-8 vecka hos henne.
Mycket god ;) :D trettio tecken............
She's the best at her game and makes every experience an amazing one!
Kanonbra frisör, men väl dyrt.
Robert på Corinne & Friends är alltid lyhörd och superduktig! Om man vill testa något nytt så tar han det i steg och lägger alltid in sin professionella åsikt!
Jag klippte mig och färgade slingor. Karin var lyhörd och vänlig och resultatet blev bra men ljuset i salongen är lite märkligt så jag var l
Hejsan! Jag ska dit snart och återkommer med omdöme det jag kan säga på rak arm är att läget är guld och miljön trevlig, men framför allt receptionens bemötande!
Corinne är numera min givna frisörsalong. Fantastisk service, hjälpsamma och kreativa frisörer (har varit hos två). Espresso och hårmassage inkluderas i deras mycket avslappnade miljö.
Min dotter klippte sig hos Carolina & blev jättenöjd. Vi kommer snart tillbaka!
Riktigt duktiga frisörer. Har klippt mig hos dem flertalet gånger och är alltid nöjd när jag går där ifrån. Anna och Therese L är de som jag besökt och de kan hantera hår och kommer med bra idéer. Jag känner mig alltid väl omhändertagen vid mina besök. Lokalen är mysig och avslappnad, de spelar lagom hög musik och det känns inte stressigt. Det är toppen att komma dit en timme och bli ompysslad.
Salongen hade en mysig inredning och Deniz som klippte mig var en duktig frisör men väldigt tyst. Min lillasyster fixade sina ögonbryn där och det blev väldigt bra. Jag kommer nog gå tillbaka dit igen. Plus för ett smidigt bokningssytem.
Otroligt bra frisör. Håret är jättebra sedan jag började gå där för drygt 2 år sedan . Han är varsam med produkter, vilket gör att håret int