Elie

154 omdömen om Elie

Malin L

Alltid förstklassigt när man blir klippt av Elie. Bästa frisören man kan hitta. Han är proffesionell och oerhört duktig. Man blir mer än väl omhändertagen. Rekommenderar honom alla dagar i veckan.

Marie E

Elie är så bra! Min dotter Alice blir alltid lika nöjd.

Svar från Elie

Hej Marie! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Elie. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Valeria N

Bra bemötande Färga, klippa tvätta

Svar från Elie

Hej Valeria! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Elie. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Ruby J

Finns ingen frisör som klipper mig så bra, förstår vad mitt hår behöver, samt ger den bästa servicen. Kan rekommendera till alla!

Arash P

Professionell och erfaren, gjorde hela upplevelsen helt fantastisk. Han lade även tid på detaljerna som verkligen gjorde att jag blev mer än nöjd med min frisyr.

Adrijan P

Proffesionellt, Noggrann, serviceminded Vi har följt grabben sen Täby C tiden och han är bäst. Tack räcker inte nog Elie

Adrianne D

Eli förstod precis vad mitt hår behövde och det blev så fint! Han var dessutom otroligt gullig och trevlig. Kändes som en riktig treat att gå dit och klippa sig! Har redan bokat färg och klipp med Eli igen!

Carl-Oskar M

Mycket duktig och trevlig! Rekommenderas varmt.

Sofia I

Elie är bäst och är alltid nöjd och trygg hos honom!

Isabelle C

Superfint bemötande, professionell och otroligy duktig på att klippa mitt tjocka hår!