Sara S

14 omdömen om Sara S

Sedan starten hos Reco 2024
Andreas E

Duktig & proffsig. Något dyrt jämfört med andra frisörer. Men helt klart värt det.

Svar från Sara S

Hej Andreas! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Sara. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

My P

Duktig och trevlig, fixade allt (rosa håret blev mörkblont, klippte håret och luggen) och de blonda slingorna blev perfekta! Över förväntan! 👍

Svar från Sara S

Hej My! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Sara. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Mia S

Väldigt trevligt bemötande. Dock kändes det inte värt 500kr för en barnklippning då de inte tvättade håret eller klippte igenom hela utan toppade bara lite baktill.

Susanna A

Jag är väldigt nöjd med mitt besök hos SaraS på Scheelegatan! Noggrann och inlyssnande. Så det blev precis som jag hoppades. (Grannarna i stolarna bredvid såg också nöjda ut så tror säkert att även de andra är lika duktiga!) Jag kommer absolut att gå tillbaka till denna studio!

Sabina B

Rekommenderar Sara, hon var trevlig och duktig!

Susanne D

Så nöjd! Sara lyckades förstå exakt hur jag ville ha både slingor och klippning trots att jag var usel på att förklara. Dessutom lugn, noggrann och trevlig! Såg i bokningen att två timmar var avsatt för behandlingen, men jag blev ompysslad i tre. Rekommenderas!

Lotta N

Sara lyssnade verkligen på hur jag ville bli klippt. Jag är supernöjd!

Svar från Sara S

Hej Lotta! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Sara. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Andreas P

Fick ett super trevligt bemötande och fick hjälp direkt på drop in. Supernöjd med klippningen så kommer komma tillbaka :)

Svar från Sara S

Tack för din fina recension. Du är varmt välkommen tillbaka <3 Kram, Creative Headz

Ella H

Väldigt noggrann och inlyssnande. Är verkligen så nöjd och fått massor med komplimanger!

Svar från Sara S

Hej Ella! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Sara. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Christina E

Klippning, nöjd med resultatet