Carolina

131 omdömen om Carolina

Sedan starten hos Reco 2023
Malin G

Jag har gått hos Carolina i många år och är alltid lika nöjd när jag går därifrån! Hon är bäst helt enkelt!

Selma B

Snabb, duktig, trevlig och lyhörd.

Annelie A

Fick ett fint bemötande av Carolina som först undrade om jag ville ha något under klippningen. Hon lyssnade in mina tankar och bollade olika möjligheter utifrån det jag blev nöjd med klippningen. Hon erbjöd mig att boka kommande klippning med 30% rabatt vilket jag gjorde. Jag kommer tillbaka!

Tova S

Carolina är trevlig, tillmötesgående och bra på sitt jobb. Jag blev väldigt nöjd med min klippning.

Jessica Korsgaard J

Min dotter klippte sig hos Carolina & blev jättenöjd. Vi kommer snart tillbaka!

Jenny J

Hoppade in lite spontant för dropin klippning. Blev väl omhändertagen och så nöjd med resultatet.

Staffan L

Klipper supersnyggt och trevlig :-)

Eva L

Tack! Min son är supernöjd och kommer gå tillbaka till Carolina!

Svar från Carolina

Hej Eva! Strålande att du känner dig nöjd med Carolina. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓

Isabelle C

Trevlig, duktig och blev jättenöjd med resultatet!

Svar från Carolina

Hej Isabelle! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Carolina. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Miléne F

Trevlig och proffsig under besöket

Svar från Carolina

Hej Miléne! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Carolina. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓