Creative Headz Skånegatan

En del av Creative Headz creativeheadz.se
  • BadgeTwoYears
4.7
Boka tid Ring 0103-30 20 25 Dela

Creative Headz Skånegatan - Din frisörsalong för personlig stil och skönhet. Välkommen till Creative Headz Skånegatan, där din personliga stil och skönhet får utrymme att stråla. Vi erbjuder högkvalitativa hårtjänster och skräddarsydda frisyrer för att förverkliga dina stilrelaterade drömmar. Vårt erfarna team av frisörer...

496 omdömen om Creative Headz Skånegatan

Sedan starten hos Reco 2023

Ellen L
Skrev om Elin S en del av Creative Headz Skånegatan

Håret blev fint och jag hade bett om en tyst behandling , vilket jag fick.

Beatriz P
Skrev om Boudi en del av Creative Headz Skånegatan

Boudi var väldigt lyhörd och kunnig! Fick den exakta frisyren jag önskat :)

Moa F
Skrev om Boudi en del av Creative Headz Skånegatan

Jätte trevlig & proffesionell:)

Johan J
Skrev om Elin S en del av Creative Headz Skånegatan

Kompetent, personlig och professionell på samma gång. Och trevlig.

Anna N
Skrev om Elin S en del av Creative Headz Skånegatan

Elin klippte mina två pojkar, hon va väldigt fin i mötet med barn och gjorde så att dom kände sig trygga. Båda mina barn sa att hon va jättesnäll! Och deras frisyrer blev superbra!

Bonnie H
Skrev om Elin S en del av Creative Headz Skånegatan

Elin är så grym. Varje gång jag kommer in i salongen känner jag mig så trygg i att resultatet kommer att bli över förväntan!

Johan F
Skrev om Elwira en del av Creative Headz Skånegatan

Extremt skicklig, trevlig och tillmötesgående

Emma S
Skrev om Boudi en del av Creative Headz Skånegatan

Proffsig lyhörd och trevlig Tog hand om min 14-åriga dotter på en suveränt sätt så hon kände sig trygg på sitt första frisörbesök. Mvh

Lisa B
Skrev om Elin S en del av Creative Headz Skånegatan

Jag är alltid nöjd och glad efter ett besök hos Elin. Trevlig, varm och duktig frisör!

Gentiana A
Skrev om Boudi en del av Creative Headz Skånegatan

Boudi! Extremt professionell i både bemötande och det arbete han utför. Mitt hår har aldrig varit så friskt och fint som efter en klippning och tips angående produkter/styling från Boudi.

Jon G
Skrev om Carolina en del av Creative Headz Skånegatan

Fick ett fint bemötande men är inte helt nöjd med resultatet av klippningen ! Skulle vilja komma tillbaks 17/12 kl 10:00 för att ”putsa till” frisyren. Hälsningar John G G

Sten Bertil W
Skrev om Carolina en del av Creative Headz Skånegatan

Trevlig, klipper med sax vilket visar att hon kan klippa och resultatet blev utmärkt. Tack.

Andrew D
Skrev om Elin S en del av Creative Headz Skånegatan

Receptive and skilled at helping me describe the haircut I wanted. Great haircut, good communicator!

Elin W
Skrev om Elin S en del av Creative Headz Skånegatan

Kände mig i väldigt trygga händer under hela besöket. Elin hjälpte mig att förstå frisyren jag ville ha och förklarade olika varianter och vad det innebär. Blev supernöjd

Anna M
Skrev om Elwira en del av Creative Headz Skånegatan

Jag fick ett jättefint och positivt bemötande! jag kände mig trygg, hon hade idéer och jag lät henne göra det hon tyckte skulle passa. Jag fick en lite ny stil på min lugg, skulle ha varit modigare och klippt den ännu kortare, men Elwira var strålande! Kan varmt rekommendera henne!

Cecilia L

Inlyssnande, professionell och supertrevlig

Jenny E
Skrev om Elin S en del av Creative Headz Skånegatan

Bästa Elin! Bokade en ny tid direkt!

Mimmi B
Skrev om Carolina en del av Creative Headz Skånegatan

Mycket lyhörd och kunnig frisör.

Tristan M
Skrev om Boudi en del av Creative Headz Skånegatan

Perfect haircut. Always professional and on time

Malin G
Skrev om Carolina en del av Creative Headz Skånegatan

Jag har gått hos Carolina i många år och är alltid lika nöjd när jag går därifrån! Hon är bäst helt enkelt!

Svar från Carolina

Hej Malin! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss. Du är varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓

Selma B
Skrev om Carolina en del av Creative Headz Skånegatan

Snabb, duktig, trevlig och lyhörd.

Svar från Carolina

Hejsan Selma! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Carolina. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Annelie A
Skrev om Carolina en del av Creative Headz Skånegatan

Fick ett fint bemötande av Carolina som först undrade om jag ville ha något under klippningen. Hon lyssnade in mina tankar och bollade olika möjligheter utifrån det jag blev nöjd med klippningen. Hon erbjöd mig att boka kommande klippning med 30% rabatt vilket jag gjorde. Jag kommer tillbaka!

Svar från Carolina

Hejsan Annelie! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss. Du är varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓

Susan G

Jättenöjd! Mycket nöjd med klippningen och trevligt bemötande. Kommer tillbaka

Frida W
Skrev om Elwira en del av Creative Headz Skånegatan

Helt fantastisk upplevelse, alltid lika trevligt bemötande och service!

Therese W

Jätte duktig och noggrann 💯💯💯💯💯

Nathalie C
Skrev om Elin S en del av Creative Headz Skånegatan

Helt otroligt blev mitt hår! Elin är väldigt duktig. Trygg och bra och tydlig!

Tova S
Skrev om Carolina en del av Creative Headz Skånegatan

Carolina är trevlig, tillmötesgående och bra på sitt jobb. Jag blev väldigt nöjd med min klippning.

Debora C
Skrev om Elwira en del av Creative Headz Skånegatan

Gjorde min utväxt. Supernöjd med bemötande och resultat. Redan bokat ny tid!

Astrid E
Skrev om Boudi en del av Creative Headz Skånegatan

Väldigt fint bemötande! Jag var ute efter en frisyr som kräver mycket styling för min hårtyp. Han informerade mig om det och rekommenderade en klippning som skulle passa mig och mitt hår bättre, men som gav samma känsla. Jag är jättenöjd! Fick också jättemycket bra råd och tips på hur jag kunde styla och ta han om mitt hår.

Sofia F
Skrev om Elwira en del av Creative Headz Skånegatan

Supernöjd med både bemötande och resultat!

Richard K
Skrev om Elin S en del av Creative Headz Skånegatan

Elin S var extremt trevlig. Pratade med henne under hela hårklippningen och hon fattade exakt det jag ville ha.

Sharmin S
Skrev om Boudi en del av Creative Headz Skånegatan

Boudi är trevlig, proffsig och lyhörd. Hans styling tips är alltid personligt anpassade så att man på bästa sätt kan underhålla frisyren med de bästa produkter och knepen. 10/10

Jessica Korsgaard J
Skrev om Carolina en del av Creative Headz Skånegatan

Min dotter klippte sig hos Carolina & blev jättenöjd. Vi kommer snart tillbaka!

Jenny S
Skrev om Elin S en del av Creative Headz Skånegatan

Ramlade in med min 14-åriga dotter som behövde en klippning. Elin S råkade ha tid och tog hand om henne på alla vis. Min dotter kände sig hörd, sedd och inte minst sjukt snygg i håret. Vi har hittat hennes frisör ❤️

Karolina J
Skrev om Elin S en del av Creative Headz Skånegatan

Supertrevlig! Är nöjd med min klippning!

Jenny J
Skrev om Carolina en del av Creative Headz Skånegatan

Hoppade in lite spontant för dropin klippning. Blev väl omhändertagen och så nöjd med resultatet.

Staffan L
Skrev om Carolina en del av Creative Headz Skånegatan

Klipper supersnyggt och trevlig :-)

Ievgeniia K
Skrev om Boudi en del av Creative Headz Skånegatan

Boudi är den bästa frisören jag haft! Har gått hos honom i drygt 4 år och är lika nöjd och glad varje gång! Han lyssnar noga för att förstå vilken klippning jag önskar och ger råd anpassade till mitt hårdtyp. Efter den korta konsultationen kan jag slappna av och njuta, jag känner mig trygg med resultatet! Han visar dessutom hur jag kan styla håret dagligen och tipsar om verktyg och produkter utan att jag känner mig tvungen att köpa de utan snarare blir nyfiken att prova något nytt. Stort tack för du finns, Boudi! MVH, Jenna

Nathalie S

Alltid nöjd! Superduktig på färg och klipp !! ✨

Amanda I
Skrev om Boudi en del av Creative Headz Skånegatan

Alltid nöjd med Boudi! Varit kunden sedan 2017 och aldrig missnöjd.

Svar från Boudi

Hejsan Amanda! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Boudi. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Stina B
Skrev om Elin S en del av Creative Headz Skånegatan

Supertrevligt bemötande. Kom med relevanta förslag utefter mina önskningar. Klippning, färg, balayage med rekommendation av produkter till mitt hår (som jag inte har tagit så bra hand om) Supernöjd! Bokade tid för nästa besök. Vill tillbaka till Elin

Svar från Elin S

Hej Stina! Strålande att du känner dig nöjd med Elin S. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓

Klara P
Skrev om Elin S en del av Creative Headz Skånegatan

Jag kom till Elin för en klippning och blev väldigt nöjd med resultatet. Hon var super trevlig och duktig på att kommunicera samt kom med bra input. Jag kommer absolut gå tillbaka nästa gång jag ska klippa mig!

Svar från Elin S

Tja tja Klara! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Elin S. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Alma B
Skrev om Elin S en del av Creative Headz Skånegatan

Super nöjd med mitt resultat!

Svar från Elin S

Hejsan Alma! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Elin S. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott & välkommen åter, Creative Headz😍💓

Stefan J
Skrev om Elin S en del av Creative Headz Skånegatan

Elin S gör ett väldigt bra jobb! Hon är både trevlig och klipper bra. Dessutom är hennes schamponering och massage av skalpen och håret otroligt skönt. Den bästa!

Svar från Elin S

Hej Stefan! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Elin S. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott & välkommen åter, Creative Headz😍💓

Eva L
Skrev om Carolina en del av Creative Headz Skånegatan

Tack! Min son är supernöjd och kommer gå tillbaka till Carolina!

Svar från Carolina

Hej Eva! Strålande att du känner dig nöjd med Carolina. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓

Elsa W
Skrev om Elin S en del av Creative Headz Skånegatan

Elin är otrolig 🙌🏼noggrann, trevlig, duktig och underbar upplevelse hela behandlingen igenom!

Svar från Elin S

Hej Elsa! Strålande att du känner dig nöjd med Elin S. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓

Julia M
Skrev om Elin S en del av Creative Headz Skånegatan

Jag klippte lugg och lager i mitt hår hos Elin. Hon var trevlig, lyssnade på vad jag ville ha och förklarade allt jag behövde veta. Jag blev jättenöjd med håret och hela upplevelsen!

Svar från Elin S

Hej Julia! Vad kul att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vi uppskattar din kommentar och att du tog dig tiden att skriva till oss! Du är varmt välkommen tillbaka! Allt gott, Creative Headz<333

Sara B
Skrev om Elin S en del av Creative Headz Skånegatan

Så otroligt duktig och trevlig! Resultatet var bedårande och min dotter var så nöjd! 10 av 10 🤩

Svar från Elin S

Tjena Sara! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss. Du är varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓

Mateja S
Skrev om Elin S en del av Creative Headz Skånegatan

Jag färgade håret hos Elin och upplevde att hon är lyhörd och vet hur hon ska uppnå önskat resultat!

Svar från Elin S

Hej Mateja! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Elin S. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Isabelle C
Skrev om Carolina en del av Creative Headz Skånegatan

Trevlig, duktig och blev jättenöjd med resultatet!

Svar från Carolina

Hej Isabelle! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Carolina. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓