Gjorde min utväxt. Supernöjd med bemötande och resultat. Redan bokat ny tid!
7 omdömen om Elwira
Supernöjd med både bemötande och resultat!
Alltid nöjd! Superduktig på färg och klipp !! ✨
Inlyssnande och väldigt duktig. Mitt hår är inte det lättaste, men hon gjorde underverk med håret! Blev supersnyggt - både färg och klippning. Jag kommer fortsätta gå hos henne.
Hej Yvonn! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Elwira. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Förstod vad jag ville ha för frisyr men frågade mig mer specifika frågor så jag kunde anpassa frisyren till exakt det jag vill ha, proffesionell med bra tips. Trevligt bemötande och snäll. Snabb och effektiv var hon dessutom. Riktigt bra service till bra pris:)
Hej Ivan! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Elwira. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz💓🥰
Alltid lika nöjd! Otroligt duktig på färg och att få till rätt klippning/frisyr efter hårkvalitet! Första frisören på länge som jag går tillbaka till gång på gång :)
Hej Maria! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Elwira. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz💞🥰
Inlyssnande! Jag blev supernöjd!
Hej Christina! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Elwira. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓