Super nöjd med mitt resultat!
152 omdömen om Elin S
Hejsan Alma! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Elin S. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott & välkommen åter, Creative Headz😍💓
Elin S gör ett väldigt bra jobb! Hon är både trevlig och klipper bra. Dessutom är hennes schamponering och massage av skalpen och håret otroligt skönt. Den bästa!
Hej Stefan! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Elin S. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott & välkommen åter, Creative Headz😍💓
Elin är otrolig 🙌🏼noggrann, trevlig, duktig och underbar upplevelse hela behandlingen igenom!
Hej Elsa! Strålande att du känner dig nöjd med Elin S. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Jag klippte lugg och lager i mitt hår hos Elin. Hon var trevlig, lyssnade på vad jag ville ha och förklarade allt jag behövde veta. Jag blev jättenöjd med håret och hela upplevelsen!
Hej Julia! Vad kul att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vi uppskattar din kommentar och att du tog dig tiden att skriva till oss! Du är varmt välkommen tillbaka! Allt gott, Creative Headz<333
Så otroligt duktig och trevlig! Resultatet var bedårande och min dotter var så nöjd! 10 av 10 🤩
Tjena Sara! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss. Du är varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Jag färgade håret hos Elin och upplevde att hon är lyhörd och vet hur hon ska uppnå önskat resultat!
Hej Mateja! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Elin S. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Ett socialt geni. Är alltid på gott humör när jag varit hos Elin. Inte bara för att frisyren blir snygg.
Hej Mats! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Elin. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Bra som vanligt:) trevlig och proffsig
Hej Andreas! Strålande att du känner dig nöjd med Elin. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz💞🥰
Mycket bra och proffsig! Trevligt bemötande
Hej Maria! Strålande att du känner dig nöjd med Elin. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Superbra! Nervös 3-åring men det gick galant!
Hej Nadja! Fantastiskt kul att ni känner er nöjda med Elin. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓