Mycket bra bemötande. Visste inte vad jag kunde förvänta mig men förstod snart att hon skulle hitta en bra lösning för mig. Hon informerade och förklarade mycket bra samt var noggrann. Arbetade lugnt och metodiskt. Kände mig trygg. Rekommenderas varmt. Det har varit ett flertal tandläkarbesöken, oftast hölls tiderna. Rekommenderas varmt.
25 omdömen om Iga L
Trevlig bemötande och duktig personal
Lugn, säker, man litar på henne
Proffsigt och vänligt bemötande och löste arbetet med tanden på ett fantastiskt bra sätt!
Proffesionellt och kunnigt bemötande och stor skicklighet i det stora och tidskrävande arbete med att konstruera kronor på många tänder i min mun. Jag är väldigt nöjd med processen och resultatet! Bra information genom hela arbetsprocessen.
Kunnig, lugn, har humor, behärskar all avancerad teknik med lätthet samt ett utomordentligt gott patientbemötande. Ett fint samarbete med kollegorna. Iga verkar trivas mycket bra på sitt jobb.
Att bli fin i mun och vackra tänder. Hon är väldigt duktig.
Vänligt bemötande. Visste vad som komma skulle! Hel tandbrygga i både övre o undre käken!
Jätte trevlig, professionell, noggrann, med bra bemötande och rådgivning.. Berättar vad som görs under behandlingen och förklarar så man är beredd på varje steg i behandlingen Gjort . bra och tydlig kostnadsförslag.
Omsorgsfullt, proffsigt, högteknologisk och kvalitet när jag fick mitt implantat