Rickard A

Rickard A

48 omdömen om Rickard A

Sedan starten hos Reco 2023
Bengt J

Mycket trevligt bemötande av både Rickard och tandsköterska! Uppdraget var att både installera en brygga och en krona. Uppdraget genomfördes på ett utmärkt sätt och jag är mycket nöjd med slutresultatet.

Vivi F

Rickard är alltid mycket trevlig. Jag gick ifrån Danakliniken med ett leende på mina läppar. Tack Rickard för att du gjort mig så snygg 🥰🥰🥰

Yvonne A

Mycket bra tandläkare absolut den bästa så trevlig och så noga och förklarar så tydligt jag är super nöjd med allt. Så glad att jag har haft Danakliniken ingen hade kunnat gjort detta bättre än Rickard och hans kollegor som har gjort detta underverk En mycket nöjd patient. Önskar er alla en riktigt God Jul och Gott nytt år. Tusen tack för ert fantastiska underverk

Karin Å

Ansvarsfull Trevlig Lätt att komunisera med

Helen F

Richard han är väljdigt någa på sitt arbete,han är trevlig.

Anders L

Perfekt!otroligt profektionellt 👍

Peter E

Jag är riktigt nöjd med arbetet Rickard har gjort åt mig. Rekommenderar hon och kliniken

Inga-Lisa L

Vänligt bemötande. Information om behandlling som är aktuellt per besök. Resultat blev bra..

Asko H

En mycket kompetent och erfaren specialist inom sitt område i oral protetik. Jag blev väl informerad om vilka möjligheter som fanns och genom hela processen involverad med mina önskemål och preferenser. Helt igenom en mycket bra upplevelse.

Anders H

Han bestämde omfattningen. Jag hade tänkt mig lite mindre och billigare. Han var vänlig och tillmötesgående. Arbetet tog lång tid mer än 1 år