Trevlig på telefon men när man kommer ditt är det bedrägeri och ska luras om bilen hade åkt långt och det var kväll så tog bilen hem en då tänker det är väll gälla någon garanti hos en bilhandlare men inte här här är det bara dolda fel bluffar och tejp övermålning av rost som du tvättar bort det som måla med vatten motor problem mm köp aldrig en bil här då är det bättre att köpa en bil på skroten kanske man få en i bättre skick skicka i väg en lång lista till arn efter som han inte vill hjälpa till med något av delen på bil så åk aldrig hitt
NORD BILAR i Gävle
Välkommen till NORD BILAR i Gävle! Vi på E4 motor i Gävle kan hjälpa dig när du har frågor eller funderingar kring att köpa eller sälja bil. Är du ute efter att sälja din bil så kan du enkelt värdera din bil hos oss. Vi ger dig sen en värdering och om du är nöjd med värderingen av din bil så kan du sälja den till oss. Letar...
21 omdömen om NORD BILAR i Gävle
Snäll bilsäljare som ställde upp direkt när bilen blev strömlös. Kom o bytte ut batteriet på E4 inom en timme trots att bilen kostade under 20000 kr. Jätte fint gjort, rekommenderas verkligen.
En riktig bil-skojare. Han fulreparerar bilarna som t.ex. tejpar för motor-lampan INNE i mätarhuset så man inte ser att den lyser. Jag fick anmärkning på den på besiktningen (en 2:a). Lite andra saker som dykt upp också som jag inte skriver här då det blir direkt kopplat till mig, och jag litar inte på honom. Han ger ändå tillbaka visst belopp när man hotar med ARN, men det bästa är i.a.f. att INTE handla av honom.
Kunden skriver fel information pga att han har fått ersättning redan..
Så härlig och kunnig. Härligt bemötande som om man har känt varandra i flera år. Rekommenderas starkt till alla. 🌹🌹
Dom är trevliga, och det är bra service, och jag är jätte nöjd.
Köpte en begagnad bil för några veckor sedan av företaget. Blivit bemött väldigt bra både före, under och efter köpet. De har hjälpt till direkt med problem jag haft med bilen efter köpet. Jag är jättenöjd.
Bra tjänst och bra bilförsäljning... Faktiskt personal som arbetar på firman.. 🌹
Jag har såld min bil genom , och det gick bra
Tack
Vanligt och professionally bemotande rekommendrar denna firma .Nojd med bilkopet ... Avtal och finans...
Äffaren gick snabbt och smidigt, säljaren är hjälpsam och trevlig. Kunnig bemötande... 🌹
Bilen vart aldrig påställd och försäkrad som dom sa och skrev i kontraktet, körde 20mil utan försäkring och avställt😡 betalade 12900kr för bilen men står 12000kr i kontraktet, undra vart dom 900kr tog vägen🤷♂️
Jag rekommenderar denna bilförsäljare. Trevlig personal och bra service.
Rekommenderar varmt denna bilsäljare då han är otroligt vänlig och tillmötesgående och guidar dig rätt i bilvalet. Jag har iallafall hittat min bilhandlare..!!!
Hade Inge direkta förväntningar utom en vanlig bilfirma! Visade sig vara jättetrevlig personal och jättebra service! Rekommenderar starkt :) Jag köpte en bil här efter tips och råd kring mina behov och jag åker i den än idag!
Otroligt bra kund bemötande & fruktansvärt snälla & hjälpsamma 😊 ni är grymt bra!! Tack för hjälpen av en fin bil & en fantatiskt roligt dag 😀 ni är bäst!
Jag är väldig nöjd med både bemötandet och servicen i firman! Jag fick en väldig bra upplevelse och firman var även väldigt trevlig att vara i👍🏼
Jag fick en väldigt bra bild på företaget, allt från service till tjänst och vara. Väldigt engagerade var de och proffsiga i sitt jobb. Jag blev bemött på bästa sätt verkligen är jätte nöjd och glad över företaget. Jag hade höga förväntningar vilket jag nådde det med upplevelsen.
Kopte en bil av dom da ar jag jatte nojda...
Köpte en bil från e 4 motor mycket bra bra service
Fina gamla bilar.. Bra och aktiv person som jobbar där.. Fick 2or på besiktningen på bilen som har jag köpt av dom förra 4 månader sedan så dom har hjälpt mig att fixa felet.. 🌹
Tack 🌹 och välkommen åter.. 🌹... 🌹 👍🏻
Bra service och god bemötande 👌🏼
Tack.. 🌹 👍🏻 🌷 Och välkommen åter.... 🌹