El&energi Kompaniet Sweden AB

5.0

6 omdömen om El&energi Kompaniet Sweden AB

Joman H
Skrev om El&energi Kompaniet Sweden AB

Vi fick hjälp med eljobb i vår lägenhet , väldigt väl utförd , trevliga och punktliga elektriker . Vi är så nöjda Kan varmt rekommendera .

Reco tipsar!
SHL El & Nätverksservice
5.0/5 i betyg av 85 omdömen 5.0 av 85 omdömen
BadgeFiveYears

Bästa hantverkare som jag träffat på Ekerö. Proffsigt arbete med en hög servicenivå.

Carl L
Skrev om El&energi Kompaniet Sweden AB

Fick hjälp med att sätta in Plejd-dimmers i huset och är supernöjd med resultatet. Trevligt bemötande och väl genomfört arbete. Rekommenderas varmt!

Linda K
Skrev om El&energi Kompaniet Sweden AB

Fick hjälp med mina lampor. Mycket bra service och bemötande!

Sponsor
Mella El
4.7/5 i betyg av 86 omdömen 4.7 av 86 omdömen
Badge2022

Inkoppling av el i utbyggnad och väldigt nöjd med resultatet, trevlig personal och snyggt och prydligt utfört.

Armin A
Skrev om El&energi Kompaniet Sweden AB

Frugan vill ju byter till elbilar i hushållet, då ska man ju självklart skaffa laddboxen på de också. Vilket superbt arbete av Elfix måste jag ändå säga! Snabbt, enkelt och kvalitativt, otroligt nöjd. Vi kommer självklart tillbaks vid kommande projekt, stort tack från oss!

Henrietta F
Skrev om El&energi Kompaniet Sweden AB

Fick hjälp med div eljobb i min lägenhet och är mycket nöjd ! Väldigt Väl utfört , punktlig och inga överraskningar.

Reco tipsar!
Annedal entreprenad AB
4.7/5 i betyg av 126 omdömen 4.7 av 126 omdömen
BadgeNineYears

Jag renoverade ett badrum och en WC med hjälp av Annedal Bygg. Det goda intryck jag fick från första början, höll i sig genom hela processen

therese b therese b
Läs mer omdömen
Daniel N
Skrev om El&energi Kompaniet Sweden AB

Fick hjälp med installation av min ladddbox. kan varmt rekommendera! trevlig och väldigt kompetent hela vägen från offert till utfört arbete!