mycke bra Hälsningar Karl-Eriks Dödsbo
Täby Bygg & Badrum AB
VÄLKOMMEN TILL TÄBY BYGG & BADRUM AB Anlita oss för en trygg partner med samtliga behörigheter. Vi hjälper dig att förverkliga dina badrumsdrömmar eller byggprojekt och kan utöver det hjälpa dig med så mycket annat inom vår bransch. Vi är ett sammansvetsat företag som är trygga med varandra och blir då trygga på arbetet....
164 omdömen om Täby Bygg & Badrum AB
Sedan starten hos Reco 2016
Vi har anlitat Täby Bygg & Badrum AB för nytt parkettgolv i kök och matrum, nya klinkers vid öppen spis samt byte av elelement. Från första kontakt till avslutat arbete har vi upplevt lyhördhet för våra önskemål och fått bra rådgivning. Alla hantverkare - snickare, plattsättare, elektriker och målare är mycket professionella och trevliga. Tid- och kostnadsplan har hållits. Vi är mycket nöjda. U och C-J
Sååå nöjd med både företaget och alla hantverkare och slutresultatet! Kan varmt rekommendera dem!
Vi anlitade Täby Bygg & Badrum i samband med mindre renovering och ommålning. Deras bemötande var både trevligt och kommunikativt under arbetets gång. Både uppförande av innervägg samt målning blev över förväntan. Deras professionella framtoning i kombination med tydlighet kring offert och fakturering gör att vi gärna kommer anlita de igen.
Otrolig leverans i både kvalité och resultat trots skarp tidspress och semestertider!
Tack Ellen för fina ord! Hoppas ni trivs i er nya bostad och grattis igen till ert nya tillskott
- Profesionellt bemötande, snabb återkoppling på vår initiala kontakt via Täby Färg. - Förhoppning om ett väl genomfört arbete infriades - fick frågan om de inte skulle göra några mindre tillägg i samband med golvslipningen för att förbättra resultatet. - Mycket positiv bild av både "byggledare" som inspekterade golvet som skulle slipas och de tips han hade samt även av de som utförde själva jobbet. Stort tack för ett väl genomfört jobb!!!
Det har i stort sett varit bra kommunikation och tidsplanen för jobbet har hållits. Badrumsrenovering. Det har blivit som jag förväntade mig.
Jag fick en fantastiskt bra utförd renovering av mitt badrum. Skickliga och trevliga hantverkare. Allt flöt på och ev problem löstes genast. Jag är mycket nöjd.
Vi anlitade Täby Bygg och Badrum för en omfattande badrumsrenovering i vårt hus från tidigt 30-tal, som inte renoverats sedan 1990-talet. Från start till mål har hela processen varit en mycket positiv upplevelse. Täby Bygg och Badrum har visat en imponerande professionalism och enastående kommunikation genom hela projektet. Deras underentreprenörer var otroligt skickliga och professionella. De lyssnade på våra önskemål och arbetade noggrant med att använda tidstypiska material som passade husets karaktär. Resultatet blev...
Vi anlitade TBB för en omfattande renovering av kök, vardagsrum och trapphus. Allt utfört på ett mycket professionellt sätt med bra kommunikation. Mycket lyhörd mot våra önskemål, och vi fick bra rådgivning och rekommendationer under projektets gång (t.ex. om materialval, och ändringar som behövde göras). Trots omfattande renovering kunde vi bo kvar tack vare bra ordning, städning, hantering av damm/spån osv. Slutresultatet håller hög standard. Ett seriöst och pålitligt byggföretag med trevliga och kunniga hantverkare. Rekommenderas varmt!
Tack för era fina ord 🙏🏻 Vi är mycket glada att fått förtroendet ännu en gång för att göra fint hemma hos er. Denna gång blev det magi 🥳 ha en fin sommar // dennis med personal
Smidigt och prisvärt. Bra underleverantörer
Från första kontakt vi en bra känsla för proffsig projektledning, skickliga hantverkare som inte gjorde oss besvikna allt flöt på och slutresultat 100% nöjda med alla delar i bygget ny hall, tvättstuga samt gym/gästrum. Fam Beck Täby
Tack för er fina ord! Ha en fin sommar
Jag är mycket nöjd med den hjälp jag fick att hitta en lösning för att kunna installera en diskmaskin i mitt gamla kök.
Väldigt snabba att komma igång och avsluta. Vi har använt dem för 2 större projekt och är väldigt nöjda.
Badrummet blev i stort sett bra. Alla hantverkare var trevliga. -De var nära att sätta in för tunn plywood bakom gipsen men jag påpekade felet och rätt beställdes och sattes upp. -De återställde inte diffussionsspärren som revs på delar av ytterväggen (kan ge otätheter mot andra rum men bedöms inte vara en allvarlig brist) -Ett fåtal kakelplattor hade defekter i mönstret på kanten men sattes upp ändå -Spacklingen av en vinkel i taket fick göras om med lite bättre resultat. -Mattläggarna lämnade en limfläck mitt på golvmattan...
Vi är mycket glada att ni var nöjda med att våra duktiga hantverkare som var på plats hos er. Vi strävar alltid att efter att ge kunden 100% nöjdhet, Vi känner oss trygga med arbetet hos er och ni kan njuta av det i lugn och ro. Skulle inte lim fläcken gå bort så ring mig så kommer jag och kollar på den på plats så klart. Mvh Dennis Bergström Vd
bra bemötande,dom levde upp till förväntningarna,har hjälpt mig med diverse uppdrag och har alltid fungerat bra.
Tackar för förtroendet hos dig johan!
Alltid bra utförda jobb trevlig personal håller vad dom lovar
Stort tack mikael! Vi är glada när du är glad :)
kommunikation mellan oss och Täby bygg var bra. De var lyhörda för våra önskemål och funderingar. När vi har bett om råd om möblemang eller utformning på badrummet så har vi fått professionella tips. De olika hantverkarna har gjord ett bra utfört arbete. Vid några gånger så uppstod problem med felbeställt material och målning. Men efter att ha uppmärksammat Täby bygg på detta, så har de snabbt åtgärdat problemen. Jag kan varmt rekommendera dem.
Stort tack Malin för din fina ord! Ha en fin sommar
Professionellt och inlyssnande bemötande. Renoveringen av vårt badrum blev utfört med gott resultat och enligt utsatt tidsplan.
Tack erik! Ert badrum blev super fint.
Jag anlitade Täby bygg & Badrum under hösten -23 för att göra om mitt kök och mitt badrum. Det började med att ta in offert från fyra olika firmor. Priserna skiljde sig en hel del, men efter noggrann undersökning fick Dennis på Täby bygg och badrum chansen. Rent och snyggt i huset efter varje arbetsdag, kommunikation som fungerade bra och ett superfint slutresultat gör att jag med glädje rekommenderar dem vidare!!
Jag med personal blir väldigt glada för ditt fina omdöme. Det är precis det här vi strävar efter varje dag! Stort tack!
Dennis på Täby Bygg & badrum är verkligen snabb i sin kommunikation och proffsig i sin yrkesroll. Arbetet flöt på som planerat och resultatet blev som utlovat. Jag kan varmt rekommendera Täby Bygg & Badrum !
Trevligt bemötande, hjälpsamma. Färdigställande av mindre lägenhet, inkoppling av vattenburen golvvärme
Mkt seriös och bra byggare som känner ansvar för att leverera ett bra resultat.
Byggledaren finns alltid tillgänglig och är mycket lyhörd för de önskemål och ändringar jag kommer med.
Stort tack för förtroendet tom 🙏🏻🫶🏻
Bra bemötande av alla hantverkare Men det blev inte riktigt färdigt på utsatt tid Ombyggnad av badrum och bastu
Tack Johnny! Syr vi ihop säcken med det sista nu efter nyår ❤️ leveranserna är ibland emot oss något så här runt juletider
Snabb hjälp med utmärkt resultat, rekommenderas starkt!
Mycket bra firma med trevliga hantverkare. Lätt att kommunicera med både ansvarig byggledare och kontor. Rekommenderas varmt.
Tackar Tom för era fina ord och för ert förtroende
Supernöjd med deras arbete, trevliga o duktiga skulle varmt rekommendera!
Tackar för det ludwig, Vi är glada att vi kunde hjälpa till
Från första gången jag fick kontakt med Täby Bygg & Badrum, då William, kändes det väldigt tryggt och bra. Vi valde sen dessa för att hjälpa oss med renoveringen av vårt hus. Renoveringen går enligt tidplan och vi är väldigt nöjda med de två snickarna som är hos oss, Waldemar och Joel, som gör ett toppenjobb. Bra kommunikation och tydliga fakturor med företaget. Jag kan verkligen rekommendera Täby Bygg & Badrum om du vill ha proffsig hjälp
Tack så mycket Anna-karin, Ett väldigt spännande projekt att utföra och slut resultat kommer bli magiskt bra
Har anlitat TBBAB för andra gången nu. Avsåg ombyggnation inomhus. Bra/ proffsigt bemötande rakt igenom och vi är mycket nöjda med resultatet.
Stort tack jonas! Vi tackar för förtroendet
Brunnbyte och ny våtrumsmatta. Mycket nöjd med arbetet.
Tack själv, Glada att vi kunde hjälpa till
Blev positivt och lösningsorienterat bemött. De gjorde en snygg och proffsig renovering av vårt badrum på utsatt tid.
Fantastisk service och alltid så fint utfört arbete. Ett företag att lita på.
Bra kommunikation. Ger tips och idéer. Bra på att lösa problem.
Duktiga och kunniga i de projekt vi har samarbetat i. Gör snygga och bra jobb och man blir alltid bra bemött och väl omhändertagen En firma man kan lita på. MVH/ RMB AB
Helt okay! Rekommenderas å det varmaste!
Många underentreprenörer, höll tidplanen, bra slutresultat, jag är nöjd!
Högsta betyg i lyhördhet, hantverk & leverans. Denna gång var det platsbyggda möbler, walk-in-closet mm. Men vi har samma erfarenhet när de renoverade ett av våra badrum.
Bra bemötande,snabb hantering, bra utfört arbete, inga problem. En nöjd kund till 100%
Jag köpte en vägg till min terrass. Mycket bra jobb men jättedyrt
Renovering av lägenhetförutom våtutrymmen.. Professionellt, vänligt bemötande, angelägna göra sitt bästa och lyssna på kundens behov, flexibla. I stort kunniga, ambitiösa medarbetare. Arbete utfört med mycket gott resultat trots tidspress
Bästa byggfirman med kompetent och trevlig personal. Kan inte rekommendera dem tillräckligt!
Tack för förtroendet, vi är nöjda att du är nöjd 😌😁
Beställde ett jobb att riva en vägg och öppna upp mot kök/vardagsrummet! Det fanns speciella önskemål om hur det skulle bli och installera spotlights. Allt gjordes precis som jag ville ha det! Blev grymt nöjd...och nu har jag helt öppen planlösning-jätte snyggt!
Kul att du blev nöjd Micke! Vi hoppas vi ses snart igen 😁
Hög kompetens hos de inblandade hantverkarna. Kom med konstruktiva förslag och var flexibla när vi ville justera något
Bra jobb som utförs av kunnig och trevlig personal
Vettigt pris och höll tidplanen.
Smidiga att ha att göra med, trotts väntetid på kaklet och att jag hade gjort en hel del av grundarbetet själv så var det inga problem eller sura miner för det.
Vår erfarenhet av Täby Bygg & Badrum är genomgående positiv. Hela teamet var proffsiga, kunniga och trevliga. Vår utbyggnad blev superbra och genomförd som önskat. Stort tack och rekommenderas varmt för byggprojekt!
Jättesmidiga att jobba med och väldigt duktiga!
Supertrevligt team som alltid återkopplar snabbt! De är tydliga och noggranna. Jag renoverar alla ytskikt i entréplan i mitt hus; hall, vardagsrum samt ett nytt kök och garderobssnickerier. Jag fick en utförlig offert och där vi gjort tillägg har de varit noggranna med att meddela om tillkommande kostnader vilket känns tryggt. De är lösningsorienterade och snabba. Jobbar själv som arkitekt och är van att jobba med hantverkare så jag vet att det är stor skillnad på vilka man anlitar. Täby Bygg & Badrum är proffs så jag kan varmt rekommendera dom.