Elaway AB

3.7

3 omdömen om Elaway AB

Jan S
Skrev om Elaway AB

Hej! Skriver dessa rader för att understryka hur väl vi och vår brf, blivit omhändertagna av Elaways professionella och trevliga medarbetare. Såväl processen fram till ett avtal som genomförande - och startup fasen har fungerat smidigt, och bra. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete. Vi kan också, som framgår i texten, varmt rekommendera Elaway utgående från våra egna erfarenheter.

Reco tipsar!
Sollentuna El & Automation
4.8/5 i betyg av 235 omdömen 4.8 av 235 omdömen
BadgeSixYears

Trevligt bemötande och proffsigt utfört jobb som infriade förväntningarna.

Erik Johannes W

Utmärkt fungerande betallösning för befintliga laddboxar i vår BRF. Övergången från tidigare (oseriös!) leverantör gick smidigt. Bra bemötande.

Erik Bengt U
Skrev om Elaway AB

Anlita ej ElAway! Sedan de köpte upp det bolag vår förening anlitade har det bara varit problem. Vi har bland annat haft tekniska problem med vår lastbalansering i flera månader. Först påstår kundtjänsten att ingenting är fel (en kundtjänst som aldrig undertecknar med namn på handläggaren trots att man ber om det). Sedan när jag tjatar om att komma i kontakt med en ansvarig verkar han ta problemen på allvar. Tyvärr är problemet kvar och nu är det helt omöjligt att komma i kontakt med någon som vet något. Mina senaste ca...

Reco tipsar!
SHL El & Nätverksservice
5.0/5 i betyg av 85 omdömen 5.0 av 85 omdömen
BadgeFiveYears

Bästa hantverkare som jag träffat på Ekerö. Proffsigt arbete med en hög servicenivå.