Noggranna,snabba, trevligt bemötande.
Elins Städ & Tvätt
8 omdömen om Elins Städ & Tvätt
Flytt transport o flyttstädning av hus. Allt fungerade perfekt från början till slut. Alla höll överenskommen tid o var hjälpsamma. Kanon
jag kan varmt rekommendera Elins städ.
Vi är mycket nöjda med vår veckostädning. Både bemötandet och tjänsterna utförs professionellt.
Trevliga, flexibla och professionella i alla led. Prisvärd städning av hög kvalitet varje gång. Stort plus att de värnar om sina anställda o
Haft flyttstäd för en vecka sedan.. Herregud vilken städning, vi blev såå imponerade, trodde aldrig det kunde bli så fräscht. Rekommenderas verkligen! Tusen tack!!
Flyttstädning av min mammas lägenhet. Mycket proffsigt utfört. Bra bemötande från företaget. Kan varmt rekommendera dom till alla som behöver städat.
Bra och smidigt arbete. Dessutom ett vänligt bemötande.
Är super nöjd med Flyttstädningen. Noggrant och snabbt städat. Kan varmt rekommendera!
Beställde flyttstädning. Väldigt smidigt att få kontakt med företaget. Proffsigt och snabbt utfört av trevlig personal. Rekommenderas varmt.
Kan rekommendera Bvtler! Enkla att kommunicera med och vi är mycket nöjda med städtjänsten vi köper. Flexibla och noggranna!
Har anlitat Elins städ& tvätt regelbundet är proffsiga både när det gäller kontakt med företaget & städet. Rekommenderar verkligen Elins städ & tvätt ❤