EssPlus

EssPlus

www.essplus.se
  • BadgeEightYears

Ess Plus! Vi ger ditt hus ett plus i kanten! Våra tjänster skall karaktäriseras av hög kvalitet. Vi erbjuder Hemstädning, Flyttstädning, Storstädning samt Kontorsstädning. Städtjänster - Trygghet och säkerhet Vi på Ess Plus har utbildad personal som har skrivit på ett sekretessavtal och dessutom kan visa upp sitt behörighetskort....

393 omdömen om EssPlus

Sedan starten hos Reco 2018

Åsa M
Skrev om EssPlus

Så bra och professionellt städföretag. Kommer alltid, meddelar ev förändringar i förväg, flexibla för kompletterande bokningar vid behov. Den bästa vi haft!

Fredrika I
Skrev om EssPlus

Snabb support, alltid trevliga, tillgängliga och lösningsorienterade. Städningen har varit lite varierande kvalitet dock, inte alltid så konsekvent mellan tillfällena, upplever olika kvalitet beroende på vem som gör det.

Ulrika E
Skrev om EssPlus

Tillmötesgående, flexibla och lyhörda för mina behov och önskemål

Jonas K
Skrev om EssPlus

Ordning och reda samt bra kommunikation. Men framförallt så ÄLSKAR VI VÅR FANTASTISKA STÄDERSKA RENATA! Hon är så trevlig, noggrann och duktig att vi kommer aldrig att byta bort henne... Tack för att ni finns! // Jonas Karlström

Diksha
Skrev om EssPlus

I have a great experience with Essplus with bi-weekly cleanings. They are always on time and inform in advance if anything changes. They are also very adaptable with the customer's need and responds quickly.

Oskar Ö
Skrev om EssPlus

Jag har anlitat EssPlus för hemstädning och är mycket nöjd med deras service. Från första kontakt har de varit professionella, trevliga och lyhörda. Bokningsprocessen var smidig, och de var tydliga med vad som ingick. Jag förväntade mig noggrann och pålitlig hemstädning – och EssPlus har verkligen levererat. De är punktliga, effektiva och lämnar alltid hemmet skinande rent. Dessutom har de varit flexibla när jag behövt justera tider eller upplägg. Min upplevelse av EssPlus har varit enbart positiv. De gör ett utmärkt...

David S
Skrev om EssPlus

Mycket noggranna och god service!

Anders L
Skrev om EssPlus

Mycket bra service, trevlig personal, fint resultat i huset. Tack!

Teresa T
Skrev om EssPlus

Essplus har för mig varit ovärderliga. De hjälper mig att få grundligt rent, är lätta att komma i kontakt med och hjälpsamma med städning även under semestertider. Jag har upplevt dem 100 % pålitliga. Jag är superpetig med städning och de vet de om. Självklart kan man ha otur och få någon som inte städar bra men då måste man säga till och/eller be att få byta person som städar. Tyvärr har de ju regler att inte få städa på höga nivåer, så högst upp i bokhyllan och böcker brukar jag städa själv. De är alltid olustigt att få...

Josefina Zung D

Bara positivt att säga om EssPlus. Flexibla och punktliga. Rekommenterar varmt. //Josefina

Sandra Y
Skrev om EssPlus

EssPlus är alltid trevliga och tillmötesgående, det är ett stort plus. Sedan är städningen också alltid superbra utförd!

Edyta P gillar detta
Liselott Ledin N

Jag har varit kund hos EssPlus i över 10 år och är fantastiskt nöjd. Jag har haft samma mycket trevliga städerska under hela tiden och hon kan mitt hus utan och innan. Mycket noggrann städning och alltid det där lilla extra.

Niklas Å
Skrev om EssPlus

Essplus och vår städerska gör alltid ett mkt bra jobb. Har alltid varit väldigt nöjda med dem.

Karin D
Skrev om EssPlus

Utmärkt service. Har varit kund i över 15 år!

Tomas T
Skrev om EssPlus

Professionelll, men ochså personligt så att man har direkte kontakt med bolaget eller kontakt person. Brukar få samma städerska, men varje gong vi har bytat tid och får ny, är dom trävliga och gör en bra städning!

Birgitta W

Bra städning trevlig personall

Carina S
Skrev om EssPlus

Fantastiskt jobb, alltid i tid. Trevliga o flexibla.

Nicholas J
Skrev om EssPlus

Använt Essplus i minst 15 år och alltid nöjd.

Nikoletta F

Superbra på alla sätt! Vi är jättenöjda med EssPlus, trevlig och duktig personal också. Vi var varit kunder i över ett år nu.

Brf Mälarbranten L

Har ingenting att klaga på än så länge

Catarina T
Skrev om EssPlus

Det blir rent där det är svårt att fixa själv. Sedan är det lätt att städa till nästa bokning.

Sandra Y
Skrev om EssPlus

Vi är alltid nöjda med resultatet och att EssPlus är snabba i återkoppling uppskattar vi också mycket! Rekommenderar gärna EssPlus 😃

Natalie M
Skrev om EssPlus

Anlitat till flyttstäd. Är mycket nöjd med både städning och kontakten jag haft med de. Rekommenderar.

Sofia K
Skrev om EssPlus

Trevlig städerska, noggrann! Kommer tillbaka som kund!

Heléne G
Skrev om EssPlus

Rekommenderar EssPlus, kommer enligt avtalad tid och gör ett bra jobb.

Karin K
Skrev om EssPlus

Hej Snabba svar på mejl lätt att beställa städning. Oftast ändras dock tiden på städningen när datumet närmar sig. Upplever åtgärderna i lägenheten som väldigt ojämna, ibland känns det som det jag önskar storstädning o ibland mer som veckostädning. Tror inte att de som utför jobbet riktigt förstår vad det är som önskas o vad som då ska ingå. Upplever det som det var mer noggrann städning när jag började anlita EssPlus för ca två tre år sedan. Lätt att överlämna nycklar o ha dialog runt bokningsförfarnde o de gånger som saker gått sönder under städning har vi blivit trevligt o seriöst bemötta

Margareta L

Bra bemötande. Mycket nöjd med städningen

Alexander R

Bra kommunikation och bra kvalitet på jobbet! 5/5

Chaitanya R

Very good service by the ess people. I had booked for moving out cleaning.

Maria G
Skrev om EssPlus

Vår städerska Sandra är proffsig och jobbar på mycket bra. Tack!

Carl-Johan H

Jättebra och riktigt bra på passa tider och sjukt bra städer

Pia Christina K

Jag är mycket nöjd med städningen som flickorna från Essplus gör hos oss

Helena S
Skrev om EssPlus

Essplus är utomordentligt duktiga på att städa. Vi är kunder sedan första dagen företagets startades och har varit nöjda sedan dess.

Eva K
Skrev om EssPlus

Trevlig och duktig personal. Kommer i tid och arbetar snabbt.

Ulf T
Skrev om EssPlus

Väldigt lyhörda, flexibla och trevliga att ha kontakt med. Gör dessutom ett väldigt bra städjobb!

Anna-karin B

Trevliga och noggranna, flexibla och service av hög klass!

Jan-Åke H
Skrev om EssPlus

Jag har lång anlitat EssPlus under många år och vi är väldigt nöjda med deras arbete. De personer som arbetat hos oss har under åren har alltid haft ett bra och trevligt bemötande och utöver den goda kvaliteten av deras arbete. Jag/Vi kan med vår långvariga erfarenhet verkligen rekommendera dem till andra. Med vänlig hälsning Jan-Åke Henriksson

Anna W
Skrev om EssPlus

Vi är väldigt nöjda. Inte bara med städtjänster utan även alltid profffisgt bemötande av administratör.

Bärbel V
Skrev om EssPlus

Alltid mycket vänligt bemött. Trots att jag vill ha städning med kort varsel kan ni alltid ordna det. En del städerskor är suveräna, andra oerfarna men de gör sitt bästa. Alla är så trevliga. Kommer fortsätta att anlita er.

Kerstin B
Skrev om EssPlus

Bra och nogrant städat. Alltid informativ inför förändringar samt snabba svar vid frågor.

Martin L
Skrev om EssPlus

Vi har använt ESS Plus i några år för hemstädning och tycker det är toppen!

John E
Skrev om EssPlus

Vänligt, tillmötesgående & professionellt bemötande. Är jättenöjd!

Erik U
Skrev om EssPlus

Har använt Essplus i många år och är väldigt nöjda!

Ulla Britt E

Vi är mycket nöjda med EssPlus. Aldrig några praktiska problem .Vår städhjälp Olga är en ”pärla”. Vi har inte tidigare haft en så duktig och trevlig person som hjälp. Ulla-Britt Edlund Dijkstra

Camilla K
Skrev om EssPlus

Väldigt kunnig och trevlig personal som utför ett fantastiskt arbete vid varje tillfälle.

Johan K
Skrev om EssPlus

Fantastiskt resultat varje gång.

Stefan S
Skrev om EssPlus

Hej. Jag upplever att vi får mycket bra hjälp av EssPlus. Vår städerska är superbra och all kontakt med företaget är smidig. Vi är jättenöjda.

Ditt R
Skrev om EssPlus

Alltid så lätta att ha att göra med.

Eva F
Skrev om EssPlus

Bra och trevlig personal som gör ert utmärkt jobb.

Eva O
Skrev om EssPlus

Essplus sköter hemstädning hos oss sedan ett drygt halvår och vi är mycket nöjda. Professionellt, flexibelt, snabba svar om det är något som behöver ändras eller korrigeras. De få gånger det inträffat något (vilket ju händer ibland i alla verksamheter) så har det hanterats på ett bra sätt. Rekommenderas!