Hej Snabba svar på mejl lätt att beställa städning. Oftast ändras dock tiden på städningen när datumet närmar sig. Upplever åtgärderna i lägenheten som väldigt ojämna, ibland känns det som det jag önskar storstädning o ibland mer som veckostädning. Tror inte att de som utför jobbet riktigt förstår vad det är som önskas o vad som då ska ingå. Upplever det som det var mer noggrann städning när jag började anlita EssPlus för ca två tre år sedan. Lätt att överlämna nycklar o ha dialog runt bokningsförfarnde o de gånger som saker gått sönder under städning har vi blivit trevligt o seriöst bemötta
EssPlus
Ess Plus! Vi ger ditt hus ett plus i kanten! Våra tjänster skall karaktäriseras av hög kvalitet. Vi erbjuder Hemstädning, Flyttstädning, Storstädning samt Kontorsstädning. Städtjänster - Trygghet och säkerhet Vi på Ess Plus har utbildad personal som har skrivit på ett sekretessavtal och dessutom kan visa upp sitt behörighetskort....
368 omdömen om EssPlus
Sedan starten hos Reco 2018
Bra bemötande. Mycket nöjd med städningen
Bra kommunikation och bra kvalitet på jobbet! 5/5
Very good service by the ess people. I had booked for moving out cleaning.
Vår städerska Sandra är proffsig och jobbar på mycket bra. Tack!
Jättebra och riktigt bra på passa tider och sjukt bra städer
Jag är mycket nöjd med städningen som flickorna från Essplus gör hos oss
Essplus är utomordentligt duktiga på att städa. Vi är kunder sedan första dagen företagets startades och har varit nöjda sedan dess.
Trevlig och duktig personal. Kommer i tid och arbetar snabbt.
Väldigt lyhörda, flexibla och trevliga att ha kontakt med. Gör dessutom ett väldigt bra städjobb!
Trevliga och noggranna, flexibla och service av hög klass!
Jag har lång anlitat EssPlus under många år och vi är väldigt nöjda med deras arbete. De personer som arbetat hos oss har under åren har alltid haft ett bra och trevligt bemötande och utöver den goda kvaliteten av deras arbete. Jag/Vi kan med vår långvariga erfarenhet verkligen rekommendera dem till andra. Med vänlig hälsning Jan-Åke Henriksson
Vi är väldigt nöjda. Inte bara med städtjänster utan även alltid profffisgt bemötande av administratör.
Alltid mycket vänligt bemött. Trots att jag vill ha städning med kort varsel kan ni alltid ordna det. En del städerskor är suveräna, andra oerfarna men de gör sitt bästa. Alla är så trevliga. Kommer fortsätta att anlita er.
Bra och nogrant städat. Alltid informativ inför förändringar samt snabba svar vid frågor.
Vi har använt ESS Plus i några år för hemstädning och tycker det är toppen!
Vänligt, tillmötesgående & professionellt bemötande. Är jättenöjd!
Har använt Essplus i många år och är väldigt nöjda!
Vi är mycket nöjda med EssPlus. Aldrig några praktiska problem .Vår städhjälp Olga är en ”pärla”. Vi har inte tidigare haft en så duktig och trevlig person som hjälp. Ulla-Britt Edlund Dijkstra
Väldigt kunnig och trevlig personal som utför ett fantastiskt arbete vid varje tillfälle.
Fantastiskt resultat varje gång.
Hej. Jag upplever att vi får mycket bra hjälp av EssPlus. Vår städerska är superbra och all kontakt med företaget är smidig. Vi är jättenöjda.
Alltid så lätta att ha att göra med.
Bra och trevlig personal som gör ert utmärkt jobb.
Essplus sköter hemstädning hos oss sedan ett drygt halvår och vi är mycket nöjda. Professionellt, flexibelt, snabba svar om det är något som behöver ändras eller korrigeras. De få gånger det inträffat något (vilket ju händer ibland i alla verksamheter) så har det hanterats på ett bra sätt. Rekommenderas!
Vi har samarbetat många år med Essplus Det fungerar bra
Har haft Essplus tidigare. Denna gång tog det lite tid innan vi fick klart hur jag vill ha det. Tror det kommer att fungera bra framöver.
P.g. Av malangrepp anlitade jag EssPlus och fick en utmärkt städning och jag är jättenöjd!
Vi har anlitat Essplus för att städa vårt kontor i många år och kommer fortsätta göra det. Det är alltid otroligt fräscht och fint städat. De är väldigt pålitliga, jag vet att de alltid hör av sig om det skulle vara något som gör att de inte kommer som planerat. De är väldigt serviceminded och trevliga. Behöver vi beställa extra städning efter event eller annat är det aldrig något problem. De får mina bästa rekommendationer!
Underbart att komma hem när Essplus varit hos oss. Rent förstås men gillar också att de gör fint och får ordning på det mesta. Trevlig personal och snabba svar vid ombokningar etc.
Fungerar utan problem. Bra städning utförs av aktuell flicka.
Vi har anlitat dem i mer än tre år nu. Mycket nöjda!
Vi ör jättenöjda. De är väldigt flexibla och noggranna och gör ett jättebra jobb.
Hemstädning Alltid väl bemött vid bokning. De svarar snabbt och försöker tillmötesgå mina önskemål. Helst vill jag att samma person kommer varje gång men jag är dålig på framförhållning. De som städar är genomgående bra men det finns variationer. Ett professionellt företag.
Bästa städfirman, städat hos oss i 2 år nu!
Alltid toppen! Trevligt och tydligt bemötande. Bra pris. Rent och fint!
Fantastiskt duktiga Städare. Noggranna och kommer i tid
Alltid villiga att byta datum. Städar fantastiskt bra.
Jag uppfattar Essplus som ett seriöst företag som jag varmt rekommenderar.
Mycket bra städjobb. Latt att kommunicera med kontoret.
Kund sen flera år tillbaka och är jättenöjd. Väldigt duktiga och har hittills aldrig blivit missnöjd.
Vi har anlitat Essplus under en lång tid. De har alltid ställt upp, gjort ett riktigt bra jobb och fantastiskt flexibla!
Har använt mig av EssPlus så länge jag kan minnas. Alltid varit mycket nöjd. Pålitliga, flexibla och noggranna.
Använt i flera år nu. Väldigt bra städning och kundtjänst. Aldrig varit några problem och de är väldigt flexibla.
Har anlitat Ess Plus,massor med år,alltid lika nöjd med deras service!
Top städning. Ett rent nöja att anlita dem.
Jättebra tjänsten, vi är jättenöjda, mycket rekommenderat, tack!
Snabb återkoppling och trevligt! bemötande! Bokade provstädning av hela huset efter första kontakt. Fick snabbt förslag på datum. Huset är nu städat och vi är jättenöjda. Vi kommer att fortsätta med städning med Essplus. //Heléne
Jättenöjda, inget att klaga på!
Mycket enkla att ha att göra med och bättre villkor och priser än de andra firmor vi tittat på. Kanon att de är flexibla utifrån våra önskemål och inte går stenhårt efter en förutbestämd cheklista (som vissa andra firmor gör...) Kan varmt rekommendera EssPlus.