1. Mycket bra kontakt med företag. 2. Jag hade normal (vad är "normal"?) förväntningar. 3. Jag köpte stor städning med fönster puts i min lgh. Jag var mycket nöjd efter. De två personer som jobbade hos mig kom i rätt tid, började jobba snabbt och de var verkligen mycket noggranna, och ansvarsfulla. De lyssnade på mina önskemål och vi kom överens ang. städning. Resultat blev en mycket REN lgh. Jag är tacksam det för firman och för Ester och Jerom!
Estra Care AB
Estra Care tillhandahåller kundanpassad hemstädning, hemservice, flyttstädning, trädgårdshjälp, kontorstädning etc... Vi utformar tjänsterna efter våra kunders behov och önskemål. Vi ser till att du får den hjälp du behöver och att du får extra god service. Du kommer att spara tid, minska stressen och få frihet att prioritera...
10 omdömen om Estra Care AB
Tack för dina fina ord Veronika. Vi på Estra Care är stolta över den höga kvaliteten vi erbjuder och är glada att du är mycket nöjd! 😊
Fönsterputsning - som motsvarade alla förväntningar på genomförande. Trevligt bemötande och bra pris. Rekommenderas varmt.
Väldigt trevlig och proffsig, lämnar hemmet i så mycket finare skick, välordnat och välstädat. Vi rekommenderar Estra Care!
Tack så mycket Camilla! Vi är så glada att du är nöjd med vår service. Vi uppskattar verkligen att du tog din tid och skrev en sånt fint omdöme. 😊
Hej p Jag upplever inte Estra Care som ett företag utnyttjar mer som en personlig relation. Har för. blivit bra bemött och är hittills nöjd med det företaget levererat, dvs Veckostädning.
Tack för ditt omdöme Jane. Vi uppskattar verkligen att du tog din tid och skrev en sånt fint omdöme. Vi strävar hårt för att få alla våra kunder att vara nöjda. 😊
Har köpt en flyttstädning på en trea, vi är absolut nöjda med resultaten.
Bemötande ok! Städning kunde vara bättre!
Tack för att du tagit dig tid att ge oss feedback Anna. Våra kunders åsikter är viktiga för oss. Vi gör alltid vårt bästa för att förbättra vår service. 😊
Pålitlighet, vänlighet, bra städhjälp. Dyrt
Tack för dina fina ord Ann. Vi på Estra Care är stolta över den höga kvaliteten vi erbjuder och är glada att du är nöjd! 😊
Trevliga, flexibla och professionella i alla led. Prisvärd städning av hög kvalitet varje gång. Stort plus att de värnar om sina anställda o
-Fantastiskt bra bemötande. Proffsiga och nogranna. Trevliga personal. -Mycket bra utfört arbete, över förväntan. Både flyttstädning och fönsterputsning. Är supernöjd. -Jag rekommenderar varmt Estra Care.
Hej Jaycee, stort tack för din rekommendation! Vi strävar alltid efter 100% kundnöjdhet. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp. 😊
Bra bemötande, bra städning! Lever upp till förväntningarna.
Tack så mycket Anna! Vi är så glada att du är nöjd med vår service. Vi uppskattar verkligen att du tog din tid och skrev en sånt fint omdöme. 😊
Bra och smidigt arbete. Dessutom ett vänligt bemötande.
Alltid det lilla extra, doftar magiskt rent när man kommer hem. Vill aldrig byta!
Tack för fina ord, Lena! Vi blir så glada när våra kunder blir nöjda!😊
Städning av lägenhet.Fått tips av vår dotter som var jättenöjd med den som städade och hon gjorde ett bra jobb och var väldigt trevlig. Då hängde vi på och vi var nöjd med utförandet av det som gjordes.
Tack Kent för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster.😊
Vi har hemstädning via Viklunds städ och är så nöjda! De är flexibla, noggranna och alltid trevliga. Rekommenderas!
Personligt och varmt. Kanske inte så mycket egna initiativ men har gjort allt jag kan förvänta mig.
Tack så mycket Anita! Vi uppskattar verkligen att du tog din tid och skrev en sånt fint omdöme. 😊