Kleen Hem i Stockholm

Kleen Hem i Stockholm

kleenhem.se
  • BadgeFourYears
4.7

Välkommen till Kleen hem i Stockholm AB! Vi är en liten, men trovärdigt städfirma som har mest kunder i norra delen av Stockholm. Kleen hem i Stockholm är en unik städfirma som bjuder sina kunder på städning som alltid utförs av 2 personer. Våra kunder uppskattar vår städning på grund av att det går så smidigt till när det...

88 omdömen om Kleen Hem i Stockholm

Sedan starten hos Reco 2021

Anna Y
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Jag köpte en storstädning och blev supernöjd. Tjejerna som kom var proffsiga och trevliga. Jag förväntade mig ett bra jobb och det var precis det jag fick. Kommer att anlita detta företag igen.

Kristina T
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Trevliga och är effektiva och duktiga.

Agata L gillar detta
Mari-ann H
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Ett lyhört och respektfullt bemötande. Håller tider. Gör sitt jobb bra!

Kerstin B
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Haft firman några år. Alltid blivit bra bemött,väldigt bra mail/sms kontakt. Tar årligen en storstädning,alltid lika nöjd. Klart värda rekomendationer🙂

Finnhammars R
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Trevlig personal och alltid rent och fräscht när dom lämnar oss.

Anette S
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Alltid trevliga, flexibla och gör ett excellent jobb.

Ann H
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Kleen Hem är så duktiga, trevliga och tillmötesgående. Vi är alltid nöjda med städningen & Kleen Hems bemötande! Vi rekommenderar dem varmt!

Balken A
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Vi är väldigt nöjda med Kleen Hem som städfirma. Från offert till utförande.

Anders L
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Lätt att ha att göra med. Går lätt att ändra tider för städ. Trevlig chef

Evelyn B

Punktlighet Effektiva Trevliga Lyhördhet Ser vad som behöver göras

Joel K
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Duktiga städare och det lilla extra varje gång. Prisvärt. Smidiga att ha att göra med. Inget tjat eller merförsäljning. Riktigt nöjd med Kleen Hem för månadsstäd.

Kristina K
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Kleen Hem städar hos mig två timmar I månaden. Tjejerna är punktliga och mycket ordentliga. Det blir riktigt rent och det ör en glädje att komma hem till ett skinande hem. Ibland blir det även fönsterputsning.

Magdalena B
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Vi är mycket nöjda med Kleen Hem, de städar hos oss varannan vecka och en gång om året beställer vi också extra fönstertvätt. De är flexibla också om man är bortrest så kan man pausa städningen. Det kommer också alltid samma städpersonal och det känns tryggt. Rekommenderar Kleen Hem.

Elsa L
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Vi har använt oss av Kleen hem i 5 år och är jättenöjda med den städning och fönsterputs de har utfört hos oss. De är väldigt flexibla med städabonnemang och vid eventuella ombokningar och är väldigt prisvärda. Tjejerna som kommer är alltid två, gör ett bra jobb och är mycket trevliga. Jag rekommenderar dem verkligen!

Lars E
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

* Alltid väl bemött; exempelvis om vi har frågor får vi direkt svar. * Att vi känner oss trygga med personalen och får alltid ett välstädad hem, de har levt upp till våra förväntningar. * Vi har städning av vårt hem varannan vecka och är mycket nöjda med det.

Åsa R
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Snabba och alltid perfekt resultat!

Berit L
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

KleenHem motsvarar alltid mina förväntningar på städningen hos mig. De är vänliga och snabba.

Ulrika Ö
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Snabbt och rent! Trevligt bemötande.

Hanna B
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Supernogranna och väldigt trevligt bemötande. Har provat ett flertal olika städfirmor och de här känns absolut mest seriösa. Rekommenderas!

Alexsander L
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Väldigt fint och bra städat, rekommenderar starkt

Thomas H
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Städningen fungerade utmärkt de kom i tid och allt blev rent och snyggt!

Nicklas M
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Förmodligen den bästa städfirman i Stockholm. Det är som magi👌 Vi har anlitat dom nu i över 3 år och kommer aldrig att byta.

Jesper T
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Bra bemötande och väl utfört arbete!

Margareta H
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Storstädning 2 rum o kök.mycket nöjda med allt. Rent o fräscht från golv till tak.

Julia L
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Proffesionellt arbetssätt! Var underbart att komma hem till ett fräscht hem efter jobbet. Tusen tack Kleen hem!

Kjell H
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Bra bemötande och städningen var över förväntan. Vi kommer troligen att utöka städområdena och frekvensen. Jag är mycket nöjd.

Anna H
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Jag är på det stora hela nöjd med vår städning från Kleen Hem. Positivt är att de alltid är två som städar vilket gör att det halverar tiden det tar jämfört med när en person gör samma jobb.

Svar från Kleen Hem i Stockholm

Tack Anna!🌸 Det är alltid bra att höra att kunderna är nöjda med vårt service. Trevlig kväll !

Birgitta S
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Bra bemötande. Kunniga och såg vad som skulle göras. Det var en vanlig lägenhetsstädning och mina förväntningar infriades. De är välkomna tillbaka.

Svar från Kleen Hem i Stockholm

Tack snälla Birgitta 🌷 Vi ses!

Mikael H
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Proffsiga, trevliga och väldigt tillmötesgående, allt blir städat som vi önskar. Kan bara säga att vi är extremt nöjda, och kan ge Kleen Hem våra starkaste rekommendationer.

Svar från Kleen Hem i Stockholm

Hej Mikael, Tack för ditt omdöme! 🙏Det betyder mycket för oss!

Matilda S
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Rent och fint! Uppfyllde mina förväntningar på en storstädning.

Tanisha P
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Vi är mycket nöjda med Kleenhemma städning. Det tog lite tid att hitta den bästa städföretag. Alltid samma personer kommer att städa som jag har godkänt 👍

Barbro J
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Fint bra, välgjort, snabbt! Vänligt bemötande.

Martin K
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Den bästa erfarenhet jag har haft med städfirman än. Kan starkt rekommenderas.

Mikael M
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Väl utförd städning, smidig kontakt med företaget

Emma L
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Otroligt fin service med ett proffsigt och noggrant resultat. Rekommenderas varmt.

Stefani L

Skinande rent och jättetrevliga! Supernöjd! 👌🏽✨

Lukas C
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Professionellt och prisvärt! Jag kommer garanterat att anlita Kleen Hem igen vid nästa flyttstäd.

Tack snälla Lukas🌸 Vi hörs då🙂

Marcus E
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Beställde flyttstädning, som utfördes noggrant och på angiven tid till fast pris. Det enda jag kan anmärka på är att det var lite svårt att kommunicera med städerskorna, som varken talade svenska eller hyfsad engelska.

Camilla J
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Mycket trevligt bemötande. Noggranna.

Catharina N
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Ett bra utfört jobb med fönsterputs. Har anliat flera gånger.

Mårten E
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Ett snabbt och mycket positivt bemötande. Kom snabbt och kollade upp jobbet. Jag fick ett fast pris. Arbetet utfördes med stor noggrannhet . Jag kan verkligen rekommendera dem.

Danny R
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Generellt har vi fått ett bra intryck. Vi fick snabb hjälp och hann med städningen innan visning.

Veronica J
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Bokade flyttstäd och blev jätte nöjd. Fint städat!

Svar från Kleen Hem i Stockholm

Tack snälla Veronica🌸 Vi hörs när ni behöver oss igen!

Maria H
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Snabb kontakt, utförliga svar och ett utöver mina förväntningar utmärkt utfört arbete. Kan varmt rekommenderas.

Tack snälla Maria🙏 Välkommen som en löpande kund hos oss🌸

Jens A
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Det var trevligt att komma hem Rent och snyggt

Sonja D
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Hej jag är supernöjd med fönsterputsen. Obs jag heter Stina Demirörs inte Sonja. Glad påsk.

Tack så mycket Stina! Ber om ursäkt för misstaget. Glad Påsk till dig också🐣

Magdalena B
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Vi hade en bra första grundstädning. Städerskorna var noggranna och lämnade hemmet i toppskick. Har tecknat avtal med Kleen hem för veckostädning.

Svar från Kleen Hem i Stockholm

Stort tack Magdalena för femstjärniga omdöme! Vår målsättning har alltid varit att leverera en service i toppklass! Välkommen som en kund hos oss🌸 Mvh Agata/Kleen hem

Frida M
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Vi är nöjda och kan rekommendera företaget till andra!

Svar från Kleen Hem i Stockholm

Tack så mycket Frida! Hör av er när ni behöver oss igen. Med vänliga hälsningar Agata/Kleen hem

Cecilia B
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Väldigt bra service, duktiga tjejer som städar är väldigt nöjd!

MARIA KATARINA K
Skrev om Kleen Hem i Stockholm

Har tidigare anlitat ett flertal städfirmor men inte varit riktigt nöjd. Kleen Hem är överlägset bäst. Det var otroligt bra städat och kändes rent på djupet. Mycket nöjd! Kan varmt rekommendera Kleen Hem!!!