Excellent Moving Sweden AB

excellentmoving.se
  • BadgeFiveYears
1 677
4.6

Välkommen till Excellent Moving Sweden AB! Är det dags att flytta igen? Eller är det kanske första gången du står inför en flytt. Vi på Excellent Moving Sweden AB hjälper dig med flyttjänster i Stockholm med omnejd. Vi kan även hjälpa dig vid längre flyttar till andra städer. Vi hjälper dig självklart även med flyttstädning...

1677 omdömen om Excellent Moving Sweden AB

Sedan starten hos Reco 2019

Kristina S
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Det har fungerat bra från första kontakt till själva flytten. Flyttkillarna var snabba och trevliga.

Lars H
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Hej Gustav, tack för senast! Nu börjar vi se slutet på vår flytt, tavlorna börjar komma upp på väggarna och taklamporna kommer på plats efter en del målning och snickerier. Jag vill nu återkoppla några olycksfall i arbetet. 1. När bemanningen hade lämnat huset på Resarö och börjat resan till Kungsholmen gick vi ini huset för att följa upp att allt var som överenskommet. Bland det första vi fick se var att kristallkronan i matrummet hängde kvar! Vi ringde snabbt till arbetsledaren och för att få dem tillbaka. Vi...

Rachel W
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Väldig bra utfört flytt. Personalen kom i tid och ställde tydliga frågor om hur dom ville att allting skulle hanteras. Plastade in värdesaker och tog väl hand om lådorna. Väldig bra pris också!

Jan E
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Bra kontakt, följde planeringen till punkt och pricka. Trevligt och service inriktad personal.

Ingrid B
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Bokade flytt och flyttstädningen via dom. Tyvärr fattas 2 flyttlådor med mina böcker och dvd filmer. Undrar vart dom tog vägen?

Peter B
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Mycket professionella, smidiga och effektiva.

Elin L
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

En flytt kan vara jobbig men Excellent movings flyttgubbar var otroligt proffsiga, trevliga och snabba! Jag kommer garanterat att anlita er igen. Stort tack till Murman, Jasur, Shota!

Yang X
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Had two great persons for moving, professional and careful, the whole process was very smooth. I appreciated a lot.

David S
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Jag var väl nöjd med flytten i sig, städningen var slarvig och hade förseningar på 4 - 4.5 timmar ungefär. Flytten till nya bohaget var bra men min tv hade tagit stryk på stativet, vilket gör att vi inte kan balansera tvn då stativets skruvar är helt av. Gjort en skadeanmälan men har inte fått något svar från företaget på 1 - 1.5 vecka.

Eva O
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Mycket trevligt och kunnigt bemött. Svar på allt jag behövde inför min flytt. Excellent fungerade helt perfekt i allt. Och alltid trevligt bemötande! Hade både flytt och flyttstädning genom företaget. Allt sköttes perfekt och i tid! Så otroligt nöjd med allt! Hade inte riktigt förväntat mig att allt skulle flyta på så problemfritt! Jag är så nöjd! Alla var så trevliga! Flyttkillarna väldigt hjälpsamma!

Birgitta A
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Gustav Acevedo var duktig och hjälpsam hela tiden och flyttkillarna var duktiga och omsorgsfulla.

Hanna K
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Väldigt trevligt bemötande, snabba på att svara och punktliga. Allt har sköts exemplariskt under flytt och trevlig personal. Kan varmt rekommendera! Ett extra tack till Adam i bokningen som gör ett fantastiskt jobb!

Johanna J
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Effektivt, säkert med inplastningen av alla möbler och utan en enda skada. Min förra flytt med ett annat bolag blev en katastrof så det var en fröjd att se att allt flöt på enligt plan denna gång.

Ida B
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Bra! Tydliga, svarade på all information jag hade, har inget att klaga på. Trots krånglig flytt till annan ort ordnade de allt och det kändes tryggt genom hela processen. Det enda som ej ger en solklar 5:a är att jag en gång fick vänta på svar på ett mail jag skickat, men det är en petitess i sammanhanget. De skötte allt jättebra!!

Saipavan
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

A very disappointed customer !!! Well I totally feel I was scammed ,As discussed we agreed over the matter that my entire apartment was supposed to be cleaned !(65m2)for the price. So this dint come up with number of hours for cleaning ! So here comes the day of cleaning and youre agency sent only one person for cleaning the entire apartment instead of sending two people ! I was still assured by the guy who told me that she’s gonna clean up the entire apartment! And then a lady comes on the day of cleaning with a very unprofessional...

Svar från Excellent Moving Sweden AB

Thank you for your feedback. We’re truly sorry to hear that your experience with us did not meet your expectations. We strive to provide high-quality cleaning services and ensure clear communication with all our customers. However, we’d like to address the situation as it occurred from our perspective. When our cleaner arrived, your apartment was not in a condition suitable for cleaning as packing and moving activities were ongoing. It is important to note that a proper cleaning requires the space to be empty and free of...

Lasse M

Kom I tid, allt klart på 1 timme, inget trasigt

Carl M
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Flyttkillarna snabba, effektiva och trevliga. Företaget var väldigt tillmötesgående trots mina egna väldigt unika och komplexa behov. Sympatisk chef som ordnade saker bra åt mig. Det blev en enkel flytt för mig som kund. Prisvärt.

Annika P
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Jättetrevliga män som flyttade alla möbler med stor försiktighet.

Cecilia L
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Väldigt snabba, professionella, trevliga, hjälpsamma - definitivt snabbaste flytten jag har varit med om! 😍🥳

Elin B
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Allt har gått smidigt från bokning till hämtning av lånade kartonger. Rekommenderar!

Bo L
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Fick ett vänligt bemötande av kvinnan som kom och jag gav en kort beskrivning av läget innan jag gick och att hon kunde lämna nyckeln i brevlådan när hon var klar. Det gällde en flyttstädningen så lägenheten var tom utom ett rum med tre möbler som den nya ägaren ville ha. Resultatet var extremt bra och både jag och den nya ägaren är mycket nöjda

Sofia B
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Punktliga, väldigt professionella och trevliga. Allt gick så snabbt och enkelt. Kommer rekommendera er framöver och absolut anlita er som flyttfirma igen!

Katharina Veronika Rita W
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Jag hade beställt flytthjälp. 3 trevliga snubbar dyker upp på utsatt tid, plastar in allt väldigt noggrant, packar väl. Flytten går supersmidigt. Väldigt nöjd.

Amanda S
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Anlitade för flytta och det var två snabba killar på plats som visste vad dom gjorde, de var försiktiga och noggranna!

Viola G
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Flytt från villa till lägenhet, mycket duktig personal. Noggrann paketering av möbler.

Eva D
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Bra bemötande, proffsiga och trevliga. Allt utfördes med stor noggrannhet och till vår fulla belåtenhet. Ett plus var att packpapper och etiketter ingick vid lån av kartonger. Prisvärda. Vi kan rekommendera dom, det var andra gången som vi anlitade dom.

Cecilia E

Fantastiska,det var bara positivt

Cristobal M
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Superbra service, från beställning till flytthjälp. Riktigt trevliga och proffsiga flyttkillar, som körde Tetris med alla möbler och flyttkartonger för att få ihop det på ett snyggt och bra sätt. Vi är supernöjda med allt.

Annika J
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Har absolut inget att klaga på,ett väl utfört arbete!

Malin J
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Snabba och noggranna och kom i tid. Snabba att svara på mail

Anton T
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Trevligt bemötande, hållit vad de lovat. Förstod dock att den som skötte flyttstädet hade väldigt dåliga arbetsvillkor och inte fick betalt för övertid.

Parisa G
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Flytten gick hur smidigt som helst. Murman och Prince tillsammans med två kollegor var supertrevliga och tillmötesgående. Rekommenderar Excellent Moving till andra som vill ha snabb och professionell flytthjälp.

Lenita B
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

De var snabba med återkoppling med en offert. Trevligt bemötande ! Deras flyttkilkar var supertrevliga och fin service. Rekommenderar dem till fullo

John D
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Killarna kom i tid och var väldigt hjälpsamma. Framförallt hade vi ett väldigt tungt bord som vi även fick hjälp med utan problem. Tidsestimatet stämde trots att vi fick köra 2 vändor som inte var planen från början.

Malin W
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Jag vill verkligen rekommendera Excellent Movings flyttstädning. De var lätta att ha att göra med och städningen var perfekt, städerskan fick t o m bort svåra kalkfläckar på badrumsgolvet. Fr o m att städningen var bokad fanns det dessutom en dedikerad kontaktperson som man alltid kund höra av sig till med frågor. /Malin

Juana C
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Jag hade nyligen nöjet att anlita Excellent Moving för en flytt från Örebro till Stockholm och jag kan inte nog betona hur imponerad jag är av deras professionalism och effektivitet. Från första kontakten med Oliver till den sista lådan som bars in i den nya lägenheten, var hela processen smidig och välorganiserad. Eddie med sin arbetskamrat som kom för att hjälpa mig var inte bara vänliga och tillmötesgående, utan de visade också en fantastisk arbetsmoral. De hanterade alla tillhörigheter med stor omsorg och säkerhet,...

Jannika S
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Bra service. Trevligt. Genomförde det som de lovat på ett mycket smidigt sätt. Beräknade både tid och andra behov korrekt. Städningen var super!!

Olivia J
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Om ni är rädda om era saker ta inte den här flyttfirman. Vart ska man ens börja? Dem har ”missat” att skriva ner rätt datum i offerten trotts att vi under en dag när vi bestämde oss och kom överens om dag och tid med säljaren i telefon. Vi hade ändå pratat med säljaren i kanske 40 minuter så man kan ju tycka att det ska räcka att komma överens muntligt. Dessutom vill säljaren verkligen vara kvar i telefon när jag ska signera. Vi tog packning och flytt för att inte behöva vara stressade och vi har en hel del dyrare...

Amir Reza K
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Andra gången på 1 år som jag använder Excellent med flytt och städ. Punktligt snabbt, smidigt. Väldigt nöjd och rekommenderas.

Ronnie W
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Trevligt bemötande, punktliga, mycket välemballerat och snabbt jobbat. Kan verkligen rekommenderas!!!

Johanna B
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Flyttade mitt bohag utan minsta skada både på gamla och nya stället. Rekommenderas!

Abhilasha S
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Hi, I got the information on Excellent Moving through Google search. The experience was good and i would recommended its service.

Maria B
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Bra, snabb och pålitliga. Jag skulle definitivt använda dem igen

Susanne L
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Jag är mkt nöjd m Exellent moving. Dom var både duktiga och snabba. Gjorde ett bra jobb. 1 pers från Ukraina och 1 pers från Georgien. Hälsningar Susanne

Kim A
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Allt gick bra starka killar kan rekommendera Bara plus

Mats O
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Hej, Detta mail har kommit till Elisabeth Odell som också var med vid vår flytt från Hästholmen Stegesund. Jag instämmer med Mats som redan svarat! Mycket sympatiska och trevliga personer som arbetar i företaget! Vi är mycket nöjda och rekommenderar er med glädje. Mvh Elisabeth Odell

Anna S
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Det sämsta bemötandet jag någonsin varit med om. Skickade mindre bil än vi kommit överens om och ville ha mer betalt än summan på offerten för att skicka den storlek på bil vi bestämt innan. Dumförklarad i telefon, och krävde Swish-betalning i förväg. Jag har fortf inte fått något kvittot trots att det gått en månad sedan flytten och jag både ringt/mailat och sms:at och bett om det vid flera tillfällen. REKOMMENDERAS EJ!!

Gülderen H
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Snabba, försiktiga och trevliga. Passar tiden

Lise-Lotte R
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Kom i tid fungerade bra. Nöjd

Veronika L
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Jättebra information p telefon innan uppdraget med trevlig å tillgänglig kontaktperson. Flyktbilen anlände i god tid å arbetarna var snabba å professionella. Ett plus för att de plastade in möblerna å bar upp de utan skador trots spiraltrappa två våningar upp. Kommer verkligen rekommendera andra å använda er själv vid behov i framtiden oxå. Tack för denna prisvärda å proffsiga upplevelse.