Han är trevlig, mycket kunnig och alltid tillgänglig
Anders Ericson
Anders Ericson är mäklare på Fastighetsbyrån Borås
.Anders Ericson har varit registrerad mäklare sedan 2007-02. Anders Ericson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-11 och har fått 222 omdömen med ett betyg på 4.8. Anders Ericson har haft 27 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
222 omdömen om Anders Ericson
En mäklare som inger förtroende och upplevs kunnig samt lätt att konversera med. Skulle rekommendera honom som mäklare om någon skulle fråga.
Lugn och saklig, bra dialog. Bra informations utbyte.
Fantastisk mäklaren...han ger information till kunden så tydlig och bra....när man ställer fråga svarar han så bra med mycket tålamod...man kan få mycket hjälp ifrån honom med allt som gäller om detta..
Relationen med Anders kändes bra från början. Han ingav förtroende och kunnighet.
Anders sätt att sköta sitt jobb gjorde att vi kände oss trygga även om detta husköpet gick väldigt snabbt. Han ordnade tid för förhandsvisning eftersom vi skulle åka bort. Han gav oss tid att ställa våra frågor utan att stressa och han har varit tillgänglig vid olika tider. Vi valde att anlita honom också för försäljning av vår villa.
Anders Ericsson är en mycket bra mäklare. Han var mycket duktig och inkännande. Lugn och trygg. Jag kände mig väl omhändertagen och fick bra information. Kände att jag kunde kontakta honom i alla mina frågor och fick alltid svar. Kände mig trygg i hela processen. Han var lugn och lät mig ta den tid jag behövde för att komma fram till mitt besluta att sälja mitt hus. Jag.kan varmt rekommendera Anders Ericson som din mäklare.
Tycker Anders var tydlig och rak så vi visste redan från start vad vi gav oss inpå. Vi ser fram emot att få sätta igång med vår renovering. Bra bemötande hela vägen.
Jag och min respektive stod inför vårt första husköp och vi kan inte vara nöjdare med hantering och bemötande från Anders sida. Trevlig, professionell och lyhörd genom hela processen fram till att pappren var påskrivna. Finns inget att klaga på!
Tycker att Anders är en saklig, kunnig och mycket trevlig mäklare. Han ordnade ett möte med säljarna i huset så att vi kunde gå igenom bostaden och jag kunde få svar på mina frågor. Kan lätt rekommendera Anders till vänner och bekanta!