Väldigt trevligt mäklare vi fick jätte snabbt hjälp med allt angående lägenheten 🙂
Nikos Bolotis
Nikos Bolotis är mäklare på Fastighetsbyrån Borås
.Nikos Bolotis har varit registrerad mäklare sedan 2023-07. Nikos Bolotis har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-11 och har fått 72 omdömen med ett betyg på 4.8. Nikos Bolotis har haft 33 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2025-02
72 omdömen om Nikos Bolotis
Vi är verkligen supernöjda med vår mäklare och den fantastiska service vi fått genom hela försäljningsprocessen. Han har varit mycket professionell, tillmötesgående och hjälpsam, vilket gjort att vi känt oss trygga och informerade varje steg på vägen. Hans engagemang har varit ovärderligt och han har alltid varit lätt att få tag på när vi haft frågor. Försäljningen gick snabbt och smidigt, och vi fick ett bra slutresultat. Vi rekommenderar honom varmt till alla som går i säljtankar.
Att hitta en mäklare som inte bara är professionell utan också engagerad på en personlig nivå är sällsynt – och det är precis vad vi fann i Nikos. Från vårt allra första möte till den lyckade försäljningen har han varit en klippa, ständigt närvarande och alltid ett steg före. Även efter att affären var avslutad har han fortsatt att vara tillgänglig och hjälpsam, redo att svara på våra frågor och ge råd när vi behövt det. Under de senaste 3–5 åren har vi haft kontakt med mellan 15 och 20 olika mäklare, och vi kan utan...
Kunnig mäklare som tar sig tiden till ett personligt bemötande! Rekommenderar starkt!
Jag tyckte att han var riktigt duktig och bra att prata med. Han svara på dom frågorna man ställde och skötte allt väldigt professionellt.
Nikos är oerhört bra på sitt jobb, kompetent, lyhörd, engagerad och med utmärkt lokalkännedom. Jag kände under hela processen att jag befann mig i trygga händer.
Superbra kommunikation 24/7. Tillmötesgående mot oss som köpare.
Bara bra saker att säga. Lätt att ha med att göra och svarar på frågor snabbt.
Mycket bra och otroligt tillgänglig hela tiden.
Kändes oerhört tryggt. Förklarade på ett bra sätt så man förstod allt. Trevligt bemötande. Lugn och saklig. Trevlig miljö.