Fastighetsbyrån Borås

Fastighetsbyrån Borås

• BadgeTwelveYears
1 854
4.7

Borås är en liten stad med mycket energi. Här finns något för alla! På bekvämt avstånd finner du all service du kan behöva i form av butiker och restauranger, samtidigt som motionsspår, fiskesjöar och vackra skogar finns alldeles runt hörnet. Vi på Fastighetsbyrån har varit aktiva i Borås i mer än 40 år och vi har under årens...

1854 omdömen om Fastighetsbyrån Borås

Sedan starten hos Reco 2013

Osman I
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emelie Röpke en del av Fastighetsbyrån Borås
Boda

Proffsigt, hjälpsamt och trevligt bemötande

Omer J
Trandared

Jag vill verkligen dela med mig av min positiva erfarenhet med Nikos. Från första mötet kände jag mig välkommen och trygg. Nikos visade en fantastisk kunskap om marknaden och gav mig värdefulla insikter som hjälpte mig att fatta informerade beslut. Kommunikationen var alltid snabb och tydlig, vilket gjorde hela processen mycket smidigare. Jag uppskattade verkligen hans engagemang och dedikation för att hitta det perfekta hemmet för mig. Jag rekommenderar varmt Nikos Bolotis till alla som söker en pålitlig och professionell mäklare!

Josefin J
Tullen

Nikos var engagerad och driven genom hela processen. Försäljningen gick snabbt och smidigt, precis som vi önskade. Nikos var lyhörd för våra tankar och önskemål och han var tillgänglig hela tiden för att svara på frågor och liknande, vilket kändes tryggt. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda!

Thomas W
Brämhult

Bra koll, professionell, och väldigt trevlig.

Eva W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sebastian Stafnergård en del av Fastighetsbyrån Borås
Hestra

Bra bemötande Förväntningar har jag upplevt att Sebastian levt upp till 100% Krånglig affär som krävde en erfaren duktig mäklare med stort tålamod med både säljare och köpare. Ett mycket bra jobb av Sebastian

Sören G
Brämhult

Han är trevlig, mycket kunnig och alltid tillgänglig

Linnea E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Linn Andersson en del av Fastighetsbyrån Borås
Bergsäter

Snabb, tydlig å raka puckar! Hon gick in med en bra plan och fick saker att hända!

Carl N
Lugnet

Jag fick ett trevligt och proffsigt bemötande från Nikos. Han förklarade tydligt hur försäljning av bostadsrätter ser ut i dagsläget och vilka steg vi skulle ta. Han var även transparent över marknadsläget och var hela tiden tydlig med vilken förväntan jag kunde ha på en potentiell affär. Nikos har under hela förloppet varit tillgänglig för frågor eller samtal vilket jag uppskattar. Jag är sammanfattningsvis nöjd över bostadsaffären.

Caroline C
Lugnet

Positiv och engagerad mäklare, som verkligen hjälper till att informera och gå igenom allt.

Per-Erik Ove P
Sålde sitt hus med hjälp av Linn Andersson en del av Fastighetsbyrån Borås
Sandared

Ett trevligt och bra bemötande Försäljningen gick fortare än vi hade förväntat oss. Allt fungerade bra med visningar mm och priset blev nästan vad vi önskat oss Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med Linn

Tobias E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Linn Andersson en del av Fastighetsbyrån Borås
Bergsäter

Väldigt bra försäljning från början till slut. Bra kommunikation samt proffesionellt utförande överlag.

Christian Ö
Köpte sin lägenhet med hjälp av Linn Andersson en del av Fastighetsbyrån Borås
Bergsäter

Hon var väldigt professionell och svarade på våra frågor med bravur.

Anna G
Brämhult

En mäklare som inger förtroende och upplevs kunnig samt lätt att konversera med. Skulle rekommendera honom som mäklare om någon skulle fråga.

Annica Edit Helena N
Sålde sitt hus med hjälp av Ove Bornelund  en del av Fastighetsbyrån Borås

Trygg, stabil och mycket trevlig.

Gunilla K
Viared

Emelie har hjälpt oss vid husköp, en kompetent och bra mäklare.

Peter B
Sålde sitt hus med hjälp av Sebastian Stafnergård en del av Fastighetsbyrån Borås
Norrmalm

Supernöjd med Sebastians arbete. Oerhört kompetent och förtroendeingvinade i sin roll. Kan varmt rekomendera Sebastian.

Svar från Sebastian Stafnergård

Tack för fina ord och ett bra samarbete! Det har varit ett nöje att få möjligheten att hjälpa er med försäljningen! Roligt att ni hann fira studenten där också med familjen innan flytt.

Jonny C
Östermalm

Lugn och saklig, bra dialog. Bra informations utbyte.

Hamideh M
Östermalm

Fantastisk mäklaren...han ger information till kunden så tydlig och bra....när man ställer fråga svarar han så bra med mycket tålamod...man kan få mycket hjälp ifrån honom med allt som gäller om detta..

Jan-Erik T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hanna Tilly-Büchert en del av Fastighetsbyrån Borås
Hestra

Hon gav ett seriöst intryck. Smidig process och bra information under försäljningen +++++

Henrik M
Sandared

Jag rekommenderar honom absolut!

Christer H
Sandared

Trevlig o proffsigt agerande mot både oss som köpare och säljaren

Tommy Bo-Kenneth K
Sålde sitt hus med hjälp av Ove Bornelund  en del av Fastighetsbyrån Borås

Bra kille. Rak och med tydliga svar.

Jesper F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nikos Bolotis  en del av Fastighetsbyrån Borås

Bra avslappnat bemötande, rak och ärlig kommunikation. Upplever att han har koll på läget.

Susanne L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nikos Bolotis  en del av Fastighetsbyrån Borås

Trevlig o kunnig visste vad han pratade om.Snabb försäljning och bra uppdatering genom hela processen

Alexandar C
Bergdalen

Jag blev bemött på ett mycket professionellt och vänligt sätt av Nikos Bolotis. Han var tillmötesgående och lyssnade noga på mina önskemål, vilket gav mig förtroende för hans arbete. Mina förväntningar var att få bra information och stöd genom hela köpprocessen, och Nikos levde absolut upp till dem. Han var tydlig, gav svar på alla mina frågor och var alltid lätt att få tag på. Sammanfattningsvis var min upplevelse av Nikos mycket positiv, och jag kände mig trygg och väl omhändertagen under hela köpet av bostaden på Ljunglidsgatan 4.

Alexander F
Sandared

Emelie var superb! Lätt att få kontakt med, hjälpsam, påläst och genuint trevlig :)

Nina F
Sandared

Väldigt trevlig och ödmjuk person! Bra på att informera och man kände sig trygg genom hela processen.

Stefan B
Hestra

När det gäller vår förväntan vet vi sedan tidigare att Fastighetsbyrån i Borås är ett klokt val för bygdens husförsäljare. Vi har mött en Emelie som visat stort engagemang, bidragit med sin erfarenhet och hjälpt oss med kloka val. Hon har också varit suverän på att återkoppla och under hela perioden visat ett lugn som fått oss att inte känna någon stress.

Antonio M
Sjöbo

Vi kämpade länge med vår försäljning - Hanna fanns hela tiden där för stöttning (framförallt när man själv tvekade om försäljningen) och rådgivning, liksom svarade väldigt professionellt och enkelt på alla våra "dumma" frågor som säljare ibland ställer. Bra dialoger samt i stort sett alltid tillgänglig! Bara positivt omdöme.

Hengameh-Nejati N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Hanna Tilly-Büchert en del av Fastighetsbyrån Borås
Sjöbo

Hanna hade bra bemötande, och hade bra kommunikation.

Andréas A
Ekås

Klara svar och ett stort engagemang. Om så krävs även utanför normala arbetstider. Kan varmt rekommenderas.

Monika Helena Marie P
Centrum

Han var trevlig och förklarade hur läget låg till..Vi ville att han skulle försöka sälja det hyreshuset som min man lämnade efter sig när han gick bort. Han förstod våran situation han lyssnade och var lyhörd.. Han presenterade huset och dess omgivning toppenbra innan försäljningen. Jag kan varmt rekomendera Ove Bornelund till andra som söker bra mäklare .

Helena B
Brämhult

Hej! Jag fick ett vänligt bemötande av Emelie som jag träffat tidigare vid ett hembesök hos mig. Jag tyckte dock att allt denna gången gick väldigt snabbt, lite för snabbt för mig som ska ta farväl av mitt hus om några veckor. Emelie är kunnig och tydlig i sin roll. Det känns dock sorgligt att lämna över ett hus och en tomt, som man rått om själv under en lång tid. Köparna fick många saker till godo, som jag hoppas att de värderat: En 14 meter lång inplanterad avenbokshäck, ett hel-kaklat badrum med klassiskt designat...

Ahvan S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lina Elmqvist en del av Fastighetsbyrån Borås
Boda

Lina kunde alltid svara på frågor och hjälpte till med att även hålla ett lugn under processen ! Tydlighet, engagerad, kunnig, lugn och proffsig. Väldigt nöjd med Lina Elmqvist💯

Emilia N
Köpte sitt hus med hjälp av Ove Bornelund  en del av Fastighetsbyrån Borås
Dalsjöfors

Ove bemötte oss med ett öppet sinne och en positiv inställning. Vilket troligtvis ledde till att vi kände oss trygga nog att lita på att köpet skulle bli bra. Han hjälpte även till på många plan då vi är helt nya på detta med att äga en fastighet. Skulle varmt rekommendera Ove!

Sören G
Svensgärde/brämhult

Relationen med Anders kändes bra från början. Han ingav förtroende och kunnighet.

Bente G
Svensgärde/brämhult

Anders sätt att sköta sitt jobb gjorde att vi kände oss trygga även om detta husköpet gick väldigt snabbt. Han ordnade tid för förhandsvisning eftersom vi skulle åka bort. Han gav oss tid att ställa våra frågor utan att stressa och han har varit tillgänglig vid olika tider. Vi valde att anlita honom också för försäljning av vår villa.

Lilian C
Sålde sitt hus med hjälp av Hanna Tilly-Büchert en del av Fastighetsbyrån Borås

HEJ.. Jag Lilian Carlsson har haft bra kontakt med Hanna genom min vän på teckenspråk är nöjd med allt och kontakten har fungerat bra.. Hon har skött sina uppgifter som hon sagt o jag känner mej trygg o nöjd.. Mvh Lillian Carlsson / Lollo

Agneta B
Gällstad

Kim har varit mycket effektiv och snabb i sitt bemötande genom vår köps-process. Från att snabbt arrangera visning då det inte hade hunnits planera visningar, då vi var väldigt snabba att höra av oss, till att skaffa all information vi efterfrågat. Han har genom hela processen haft svar på våra frågor, och vi har upplevt honom som sympatisk och organiserad.

Monica W
Svensgärde/brämhult

Anders Ericsson är en mycket bra mäklare. Han var mycket duktig och inkännande. Lugn och trygg. Jag kände mig väl omhändertagen och fick bra information. Kände att jag kunde kontakta honom i alla mina frågor och fick alltid svar. Kände mig trygg i hela processen. Han var lugn och lät mig ta den tid jag behövde för att komma fram till mitt besluta att sälja mitt hus. Jag.kan varmt rekommendera Anders Ericson som din mäklare.

Stella J
Göta

Vi är verkligen super nöjda med Nikos arbete. Mycket flexibel med att lösa visningar och hitta bostäder som passar oss. Trevlig och bemötande mäklare rekommenderar starkt!

Catharina S
Sålde sitt hus med hjälp av Kim Andersson en del av Fastighetsbyrån Borås
Gällstad

Kim ger ett lugnt och sansat intryck, pratar inte för mycket och inte för lite. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna i en av dom största affärerna vi gör i livet.

Yvonne J
Sålde sitt hus med hjälp av Kim Andersson en del av Fastighetsbyrån Borås
Älekulla

Mycket trevlig och hjälpsam med alla våra frågor och funderingar innan vi bestämde oss för att sälja och sedan hela vägen fram till vi hittade en passande köpare. Alltid trevlig och snabb att återkoppla så fort det hände något.

Per-Erik Ove P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lina Elmqvist en del av Fastighetsbyrån Borås
Sandared

Mycket bra bemötande. Lyhörd. Mjuk framtoning Förväntningarna var en snabb process och efter en försiktig start gick det sedan snabbt och bra på slutet Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd såhär långt

Martina K
Älekulla

Så trevlig och tillmötesgående. Svarar snabbt och är lättillgänglig

Lina W
Älekulla

Underbar mäklare som är trevlig och noggrann, gillar att han svarar genom sms också! Har inget negativt alls att säga, känns som en trygg mäklare!

Alexander S
Sjöbo

Väldigt aggressiv säljteknik, sa emot sig själv. Vid minsta tveksamhet om problem blev han direkt defensiv. Jag var fullt beredd att låta köpet få rinna ut i sanden och hitta en annan lägenhet hos ett annat fastighetsbolag om inte säljaren hade valt att sänka priset så lågt som han gjorde.

Dennis P
Byttorp

Jätte trevlig! Hjälpsam och hade svar på alla ens frågor.

Per P
Lugnet

Mäklaren gjorde ett gediget arbete från början tills affären var i hamn! Han kan jag gärna rekommendera andra! Proffsig!

Lea A
Byttorp

Jag är förstagångsköpare och hade väldigt mycket frågor. Nikos var mycket hjälpsam och hade svar på alla frågor så att man förstod.