Fastighetsbyrån Borås

Fastighetsbyrån Borås

• BadgeThirteenYears
1 965
4.7

Borås är en liten stad med mycket energi. Här finns något för alla! På bekvämt avstånd finner du all service du kan behöva i form av butiker och restauranger, samtidigt som motionsspår, fiskesjöar och vackra skogar finns alldeles runt hörnet. Vi på Fastighetsbyrån har varit aktiva i Borås i mer än 40 år och vi har under årens...

1965 omdömen om Fastighetsbyrån Borås

Sedan starten hos Reco 2013

Visar 1965 omdömen med 4.7 i snittbetyg
Seija K
Sjöbo

Han har givit bra information och varit mycket professionell och genomfört försäljningen på ett bra sätt.

Marlene T
Regementet

Nikos är lyhörd, engagerad, tålmodig och lösningsorienterad. Han var tillgänglig och svarade snabbt, och förmedlade bra mellan parterna. En inte helt lätt situation blev en affär som samtliga är nöjda med. Nikos förmedlar ett lugn, vilket gör att man känner sig trygg. En positiv och trevlig mäklare!

Azra M
Köpte sitt hus med hjälp av Ove Bornelund  en del av Fastighetsbyrån Borås
Dammsvedjan

Trygg, seriös och lätt att komma åt.

Ståle K
Sålde sitt hus med hjälp av Lovisa Forsman en del av Fastighetsbyrån Borås
Rydboholm

Lovisa utförde ett utmärkt arbete med försäljningen av min villa, även i den utmanande marknadssituationen. Jag är mycket nöjd med hennes insats och värdesätter verkligen hennes engagemang och professionalism. Jag kan utan tvekan varmt rekommendera henne till andra.

Erik S
Köpte sitt hus med hjälp av Lovisa Forsman en del av Fastighetsbyrån Borås
Rydboholm

En trevlig och tillgänglig mäklare som varit tydlig och mycket lätt att kommunicera med. Väldigt nöjd med vår kontakt med Lovisa!

Mohammad S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Hanna Tilly-Büchert en del av Fastighetsbyrån Borås
Sjöbo

Vi köpte vår lägenhet via Hannah och är supernöjda. Proffsig, engagerad och alltid tillgänglig när vi hade frågor. Allt gick smidigt och tryggt – vi kände oss verkligen väl omhändertagna.

Rezgar H
Regementet

Vi är väldigt nöjda med Nikos som mäklare-professionell, engagerad och alltid tillgänglig. Han gjorde hela försäljningsprocessen smidig och trygg, resultatet blev över förväntan. Vi kan varmt rekommendera Nikos till alla som ska sälja sin bostad. Tack Nikos & på återseende!

Adam H
Tullen

Trevlig, tillgänglig och proffsig. Mycket bra!

Matilda J
Tullen

Väldigt bra upplevelse med Nikos som mäklare

Kevin S
Tullen

Mycket kunnig kille som gav ett bra bemötande och ordnade en snabb affär som båda parter var mycket nöjd med

Roland G
Sjöbo

Alltid tillgänglig och återkopplar snabbt. Saklig och pratar inte massa onödig ”skitsnack”

Racha E
Sjöbo

Väldigt lugn, trevlig, professionell, kunnig och ärlig människa. Lätt och prata med honom. Han förklarar allt svarar på alla frågor och funderingar med glädje och fint leende. Väldigt nöjd

Fredrik B
Hulta

Professionellt bemötande, hjälpsam på de frågor vi haft

Martin C
Köpte sitt hus med hjälp av Lovisa Forsman en del av Fastighetsbyrån Borås
Brämhult

Mycket bra och ärlig mäklare som var duktig på att anpassa språk och tonalitet på ett bra sätt. Var duktig på att höra av sig och stämma av, även om ingen info var ny. Ärlig, schysst och trovärdig. Lovisa rekommenderas!

Christina A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Borås
Byttorp

Mycket bra och professionellt bemötande. Snabb återkoppling när man hade undringar. Vänlig och mkt kundvänlig mäklare.

Robin K
Lugnet

Mycket bra från start till slut. Upplever att Nikos gjorde det bästa både för mig som köpare och för säljande part.

Frida G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Linn Andersson en del av Fastighetsbyrån Borås
Sjöbo

Jag har inte haft så mycket kontakt, det är mest min dotter som haft kontakten, men det har varit smidigt. Hon har svarat snabbt på SMS. Fungerar bra. Nöjd.

Namuunbaigali B
Boda

Han är jätte snäll och hjälpsamt.

Torbjörn S
Centrum

Snabb på att svara, kunnig och trevlig.

Emma G
Boda

Väldigt trevlig. Lätt att ha att göra med. Hjälpte oss mycket med våra frågor och funderingar angående försäljningen av lägenheten. Superbra mäklare!

Kent W
Hulta

Perfekt utfört bemötande av mäklaren som utförde uppdraget utan stress

Aino M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hanna Tilly-Büchert en del av Fastighetsbyrån Borås
Druvefors

Lugn och kunnig Vi är jättenöjda

Albin S
Köpte sitt hus med hjälp av Ove Bornelund  en del av Fastighetsbyrån Borås
Bredared

Väldigt tillmötesgående och trevlig

Frank V
Sjöbo

Korrekt och professionellt bemötande, adekvat hjälp och svar på frågor. Tydlig kommunikation fast med ett vänlig tonläge. Nu har jag inte haft så många kontakter med Hanna men av det jag kan bedöma är hon rätt person på rätt plats!

Omer J
Trandared

Fantastisk upplevelse från start till mål! Jag kan varmt rekommendera Nikos Bolotis en mäklare som verkligen överträffade alla mina förväntningar. Från första mötet kände jag mig trygg med hans engagemang, tydlighet och professionalism. Kommunikationen var snabb och tydlig genom hela processen, och det märktes att Nikos hade full koll på marknaden och visste exakt hur bostaden skulle lyftas fram på bästa sätt. Fotografierna, beskrivningen och visningarna höll mycket hög kvalitet, och tack vare mäklarens skickliga förhandlingar...

Birgitta H
Druvefors

Trevlig och saklig, svarade på våra frågor på ett bra sätt men höll inte riktigt 100 vad han lovat.

Nina N
Trandared

Oerhört hjälpsam och tillmötesgående. Känns tryggt o bra!

Mikael J
Sandared

Det gick snabbt och enkelt med Nikos.

Mona S
Sandared

Tog sig tid och var alltid noga med att kommunicera nästa steg i processen och vad som förväntades både av honom och av mig som säljare.

Jens Niklas J
Sålde sitt hus med hjälp av Ove Bornelund  en del av Fastighetsbyrån Borås
Viskafors

Fantastisk kille som är engagerad och framåt

Saad J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Linn Andersson en del av Fastighetsbyrån Borås

Linn är en väldig duktig mäklare som är professionell och jobbar mycket effektivt. Hon bemöter kunden på ett bra sätt, hon lyssnar och tar åt sig information och framför det vidare till säljaren på ett mycket skickligt sett. Hon kommunicerar bra och är effektiv i sitt arbete. Hon är glad och positiv. Jag och min fru är mycket nöjda med Linn. Mvh Saad och Sahar Ahmad

Maya I
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lovisa Forsman en del av Fastighetsbyrån Borås
Sjöbo

En så dyktig mäklare.Allt bra om henne.Jag kan inte säga och skriva allt men jag är jätte nöjd med kontakten och kände trygg.

Börje Thomas J
Sålde sitt hus med hjälp av Ove Bornelund  en del av Fastighetsbyrån Borås
Viskafors

Ove har från första stund har verkligen varit engagerad i vårt hus-försälning. Har informerat varje vecka sen i höstas hur många besök det varit på fastighetssidorna. Har ställt upp även på helger , kvällar på visning.. Han har haft en bra rådgivning och tips under hela den här tiden. Jag har största förtroendet för honom och rekommenderar honom gärna till mina bästa kompisar Med vänliga hälsningar Thomas😃

Eva-Marie B
Viskafors

Vi har alltid fått ett mycket gott bemötande utav Anders Ericson. Han har varit engagerad och förtroendegivande. Vi förväntade oss ett gott bemötande och någon att lita på vilket vi har fått fullt ut. Lätt att komma kontakt med. Mvh Eva, Peter och Eva-Marie

Yvonne A
Bosnäs

Jag upplevde han väldigt trevlig och mån av sina kunder. Man fick ett genuint förtroende och kände sig trygg med honom.

Peter L
Tämta

Vi har upplevt Anders som trevlig, professionell, lyhörd och väldigt tillmötesgående. Hela köpesförloppet från visning till köp har känts smidigt och enkelt.

Ulla-Britt F
Tämta

Jättebra bemött Hade inga förväntningar mer än att det skulle helst gå fort och det gjorde det så han har gjort ett bra jobb

Anna J
Tämta

Professionellt bemötande, känns tryggt att ha med honom att göra. Tar hand om sina kunder och gör det lilla extra. Mycket nöjd med Anders som mäklare!

Claes Ingemar L
Sålde sitt hus med hjälp av Sebastian Stafnergård en del av Fastighetsbyrån Borås
Bollebygds Kommun

Att använda sig av Fastighetsbyrån i Borås och Sebastian Stafnergård kan inte bli bättre när man ska sälja sin fastighet. Bemötandet och återkopplingar vid kommunikation kan inte bli bättre.

Nusreta D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nikos Bolotis  en del av Fastighetsbyrån Borås

Mycket bra mäklare, fanns alltid tillgänglig och super trevlig

Raffaele E
Köpte sitt hus med hjälp av Emelie Vestin  en del av Fastighetsbyrån Borås
Hedared

Bästa presentation mycket professionell. Mhv. Raffaele Elwhagen Simeone

Johanna E
Köpte sitt hus med hjälp av Emelie Vestin  en del av Fastighetsbyrån Borås
Hedared

Vi blev intresserade av fastigheten redan när vi såg presentation och foton på nätet. När det var dags för visning tog Emelie emot oss i dörren med en fin kombination av värme och professionalitet. Hon var ordentligt påläst och kunde svara på de flesta av våra frågor. Emelie har varit behjälplig på alla sätt hittills, och vi ser nu fram emot att snart få flytta in i vårt nya hus. Tack Emelie!

Albin G
Dammsvedjan

Nikos var trevlig men även proffsig i sitt bemötande, arbetade effektivt och överträffade mina förväntningar!

Maria E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lovisa Forsman en del av Fastighetsbyrån Borås

Lovisa är väldigt professionell i sin roll som mäklare. Mycket trevlig bemötande mot kunder, håller alltid bra kontakt med uppdatering av pågående försäljning. Enkelt att diskutera försäljningen strategi ihop och Lovisa och fastighetsbyrån har även bra egna social media kanaler för att nå ut till kunder i en tuff marknad som det är idag. Jag skulle varmt rekommendera Lovisa som mäklare till alla. She’s a star o lätt mäklaren som ge snabbaste feedback in town 🤩!

Stefan Z
Dammsvedjan

Otroligt trevligt & professionellt bemötande av en kunnig mäklare! Med världsläget vi har trodde jag det var kört att få lägenheten såld men Nikos löste det! Rekommenderar starkt!

Kristina S
Bergsäter

Tillgänglig för alla frågor, väldigt bra samarbete! Tack för hjälpen!

Kaisa S
Trandared

Hanna är lugn och sansad. Hon lyssnar och tar till sig alla frågor. Som kund känner man sig omhändertagen och viktig. Ingen stress som gör att man får den tid man behöver för att känna sig säker. En fräsch och vaken människa som passar ypperligt för detta yrke då man som kund gör en stor affär

Britt-Marie Hellman A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lovisa Forsman en del av Fastighetsbyrån Borås
Sjöbo

Överlag sympatis förtroendeingivande mjuk uppriktigt vänlig utmärkt serviceanda svarar alltid snabbt på frågor behöver vi hjälp igen så blir det Lovisa vi frågar

Stefan N
Köpte sitt hus med hjälp av Sebastian Stafnergård en del av Fastighetsbyrån Borås

Tar hand om både köpare och säljare i affären. Tydlig. Transparent.

Hanna W
Bergsäter

Nikos gjorde hela försäljningsprocessen väldigt smidig för mig trots att jag befann mig i en annan stad och behövde sköta allt på distans. Letar ni efter en seriös och påläst mäklare som är enkel och trevlig att ha att göra med kan jag varmt rekommendera Nikos!