Rekommenderar verkligen Åsa . Hon är lyhörd , snabb med återkoppling. Super trevlig Sålde min lägenhet till ett högre pris och tidigare än vad jag hade förväntat mig. Hon är ett super proffs 🌟
Åsa Danielsson
Åsa Danielsson är mäklare på Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
.Åsa Danielsson har varit registrerad mäklare sedan 2021-09. Åsa Danielsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 117 omdömen med ett betyg på 4.8. Åsa Danielsson har haft 34 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-12 - 2024-11
117 omdömen om Åsa Danielsson
Åsa Danielsson har ett väldigt fint & bra bemötande, hon fick en att känna sig trygg från början till slut. Våra förväntningar var en snabb & bra affär, vilket Åsa lyckades med! Vi är otroligt nöjda & skulle absolut rekommendera henne till andra som vill sälja/köpa bostad i framtiden.
Åsa Danielsson sålde min lägenhet och hjälpte även mig köpa min nya lägenhet. Hon är otroligt kompetent och duktig på sitt jobb. Med Åsa känner man sig trygg i sin affär! Jag kan kommer garanterat att använda av Åsa i framtida bostads affärer då hon levde upp till alla mina förväntningar Mvh John Jarl
Trevlig och bra bemötande! Rekommenderas starkt!
Vi vill varmt rekommendera Åsa! Hon är otroligt professionell och engagerad i sitt arbete. Åsa har alltid funnits tillgänglig för alla våra frågor och verkligen gjort det lilla extra för att säkerställa att allt gick rätt till. Hennes kunskap, tydlighet och pålitlighet har gjort hela processen smidig och trygg. Stort tack för allt, Åsa!
Mycket proffsig, seriös och kunnig!
Åsa levde upp till alla förväntningar och har förmedlat en trygghet genom bostadsköpet.
Åsa har varit väldigt engagerad och förtroendeingivande. Hon svarar snabbt om man har frågor o funderingar. Kändes bra hela vägen. Rekommenderar henne varmt😊
Lyhörd, engagerad, stor kunskap om området. Snabb återkoppling och uppdatering. En toppen mäklare.
Uppskattar att affären gick att få till snabbt. Bra kommunikation mellan köpare, mäklare och säljare. Jag skulle kunna rekommendera mäklaren och Fastighetsbyrån till mitt konaktnät!