Fredrik Carlsson

Fredrik Carlsson

Fredrik Carlsson är mäklare på Fastighetsbyrån Halmstad

Fredrik Carlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 106 omdömen med ett betyg på 4.7. Fredrik Carlsson har haft 33 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

106 omdömen om Fredrik Carlsson

Sedan starten hos Reco 2018
Roger K
Oskarström-johansfors

Alt funkar toppen och han löser och kolla upp allt man vill ha hjälp med.

Marielle B
Oskarström-johansfors

Alltid blivit bemött väl av Fredrik. Trots en långdragen säljprocess har han visat kämparglöd och peppat och stöttat hela vägen. Vi har känt oss otroligt trygga med Fredrik och han reder ut alla våra frågetecken. Från början till slut.

Gunnar W
Villshärad

Väldigt bra bemötande trots ett svårt uppdrag då krånglande och oärlig Länsstyrelses Reservatsförvaltning blandade sig i försäljningen. Vi hade från början lite för högt ställda förväntningar på försäljningspriset men höjda räntor, en försämring av hela Sveriges ekonomi och ovan nämnda Reservatsförvaltnings (upa) agerande försvårade försäljningen. Men Fredrik kämpade på och vi är väldigt nöjda nu (so far) också med köparen som råkade bli en person som verkar ha ett genuint intresse av att bevara och förbättra denna underbara...

Matilda T
Getinge

Upplevde honom något oengagerad på visningen men resten av processen fram till köp gick smidigt.

Christer A
Villshärad

Professionell och kunnig med trevligt bemötande. Lätt att få kontakt med

Ann-Louise F
Getinge

Lätt att förstå, Det var trevligt vid dem kontakterna vi haft . Jag tyckte att han gjorde ett bra jobb.

Ronny K
Marbäck

Bra trevlig mäklare, lättsam men lite väl på som alla andra mäklare

Anna S
Vallås

Vi har fått ett fantastiskt bemötande vid försäljningen av vår bostad. Fredrik har fingertoppskänsla för att lyssna in oss säljare samtidigt som han tillför sin erfarenhet och kunnande. Fredrik har tryggt guidat oss genom husförsäljningens alla delar och vi kan varmt rekommendera honom!

Helle K
Köpte sitt hus med hjälp av Fredrik Carlsson en del av Fastighetsbyrån Halmstad

Trevlig, social och kunnig i sitt yrke

Eugen G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fredrik Carlsson en del av Fastighetsbyrån Halmstad
Söder

Det är tredje sälj-köp affär som vi gör med hjälp av Fredrik Carlsson. I alla tillfällen, precis som senaste, var vi mer en mycket nöjda. Sammanfattat tycker vi att Fredrik har en väldig hög professionell och social kompetens. Gratulerar ägarna för att har så finna medarbetare som Fredrik, den tryggar att vi blir kund i fortsättning med. Stor tack för denna gången! Eugen & Valeria Gegö